Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Άντε καλέ...και εγώ δεν την έχω συναντήσει από κοντά την Σάντυ,αλλά όταν μιλάμε στο τηλ είναι σα να την ήξερα όλη μου την ζωή...

Ναι - συμφωνώ, αλλά εσύ, θεωρητικά μιλώντας, αν έσκαγες μύτη θα ήσουν μόνη σου... δεν θα είχες τον μικρό ΤΑΖ (βλ. Σεμίνα) και τον μεγάλο ΤΑΖ (βλ. Νικόλα) να κυνηγάς μην κρεμαστούν απ τον πολυέλαιο !!!! :tongue::tongue::tongue:

Έχω ήσυχα παιδιά, όπως και να το δεις ....

Την Άννα πχ έχουμε βρεθεί, με την Πένυ έχω μιλήσει στο τηλ. νιώθω σα να την ξέρω...

άντε να δω σε ποιά ζωή θα συναντηθούμε μόνες μας !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hello!!!

Τι κανετε????

ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕΕΕΕ!!! Γιουπιιιι!!

Σημερα περισσότερο χαζέυαμε εγώ και η μάνα μου παρά καναμε δουλεια!!χαχαχα

Φτιαξαμε στεφάνια. Κοινώς εκδρομούλα στην εξοχή!!

Πρέπει να είναι συγκλονιστικό βιβλίο,για να κοιμάσαι αμέσως!!!χαχαχα

Ρε συ το φινάλε είναι πολύ καλό!!Από την αρχή μερικά τα είχα προβλέψει ότι θα συμβούν λόγω ενστίκτου όμως όχι ότι ήταν βαρετό το βιβλιο.Καταβάλλω απίστευτη προσπαθεια να κρατήσω τα ματια μου ανοιχτά αλλά δεν τα καταφερνω.

Μετά θα ξεκινήσω της Μαντά (αγαπημένη μου) το τελευταίο τσιγάρο που μου το παινεύουν παρα πολύ.

Τοτε που πήγαινα Αθηνα σε 8 μέρες διαβαζα από ένα αλλά τώρα τελευταία μου έπεσαν όλα μαζι και δεν προλάβαινα.

ναι, να παω να κολλησω και ολα τα παιδακια!!!ειμαι καπως καλυτερα σημερα, οποτε μεχρι την κυριακη θα ειμαι περδικι!

Περαστικά φουσκοκοιλίτσα!!!Πως πας από συμπτώματα????

Με το καλό και τα γενέθλια της Μαρκέλλας

Καλησπέρα σε όλες!!!!!

Σας αγαπώ,σας αγαπώ,σας αγαπώώώώώώώώώώώ!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Τι έπαθες καλέ εσύ σήμερα????

Προς τι η τόση αγάπη???

Ja5zp3.png

D42op3.png

Την Άννα πχ έχουμε βρεθεί, με την Πένυ έχω μιλήσει στο τηλ. νιώθω σα να την ξέρω...

άντε να δω σε ποιά ζωή θα συναντηθούμε μόνες μας !!!

Αυτό ξαναπές το....προβλέπω ο Κωσταντής φαντάρος και ακομα δεν θα τα χουμε καταφέρει!!Χαχαχα

Εγώ πάντως ξέρω τι θα κανω.Θα ψήνω καθε χρόνο και από μια να έρχεται διακοπές στα μερη μας και ετσι θα γνωριζομαστε και με μενα και με την Κατερίνα που είμαστε κοντά!!

Εμεις Κατερίνα πάντως πρέπει όπωσδήποτε να πιούμε καφέ!!Τελειώστε με τις βαφτίσεις -μετακομίσεις και μετά θα κανονίσουμε!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Κ\

Σάντυ μου,

Σε υπερ-ευχαριστώ για την πρόσκληση, αλλά, δυστυχώς, δεν θα έρθουμε... ντρέπομαι να σκάσω μύτη (και οικογενειακώς μάλιστα) σε ένα σπίτι που πάω πρώτη φορά και δεν ξέρω κανέναν...

ελπίζω όμως μέχρι του χρόνου να έχουμε καταφέρει να συναντηθούμε....... εκτός γενεθλίων....

:(:(:(Καλά βρε ντροπαλό παπάκι... Θα κανονίσουμε άλλη φορά!!! Σύντομα!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Το ξέρουμε κα Σάντυ μας, το ξέρουμε !!!!

Τώρα πότε προλαβαίνεις και γράφεις και παίζεις sims (καλά το λέωωωω ????) και φτιάχνεις cake pops (I 'm watching you) και φροντίζεις το παιδί και μαγειρεύεις και κάνεις γενική-ειδική....

πες το μου κι εμένα να το κάνω βρε κοπελιάααααααα !!!!

άξια-άξια !!!

Άννα επιτέλους πήρες το αίτημά μου για να χτίσω! Αμήν!

ναι! αυτο ειπα κι εγω. παντως τρωει τρελλα κολληματα το παιχνιδι και κατανταει σπαστικο ωρες ωρες. τωρα να με δεις. ετοιμαζομαι να αγορασω περισσοτερη γη, γιατι την ηδη υπαρχουσα την εχω γεμισει!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Το ξέρουμε κα Σάντυ μας, το ξέρουμε !!!!

Τώρα πότε προλαβαίνεις και γράφεις και παίζεις sims (καλά το λέωωωω ????) και φτιάχνεις cake pops (I 'm watching you)

αχχαχαχαχχα! Ο big brother!

και φροντίζεις το παιδί και μαγειρεύεις και κάνεις γενική-ειδική....

πες το μου κι εμένα να το κάνω βρε κοπελιάααααααα !!!!

άξια-άξια !!!

χαχαχχ! Bασικό το ότι δε δουλεύω! Επίσης δεν κάνω κάθε μέρα γενική! Να είναι καλά η μανούλα μου που με βοηθάει με το παιδί! Και με τις δουλειές, αλλά δε θέλω να την αφήνω να κουράζεται.

Εντάξει, δεν το κρατάει για να παίζω sims! Aλλά δεν μπορώ να κάνω χοντρές δουλειές αν δεν είναι εδώ, να απασχολήσει το παιδί! Ούτε μπορώ να κάνω cake pops με το παιδί ξύπνιο! Με τίποτα! Αν είμαι μόνη, παραφυλάω πότε θα κοιμηθεί για να κάνω κάτι!!

Και μιας και είπαμε για cake pops, έχει φτιάξει καμία? Είχα βρει στο internet, να κάνουμε ένα κέϊκ της αρεσκείας μας, θα κάνω αυτή τη συνταγή για cupcakes που είχα κάνει και στη βάφτιση και γενικά την κάνω συχνά και μας αρέσουν.

http://www.sintagespareas.gr/sintages/cupcakes-ta-xaroumena-kekakia.html

Δε θα κάνω τη βουτυρόκρεμα.

Στο ίντερνετ είχα βρει να κάνω το εξής.

Αφού ψήσω, να θρυμματίσω και να ανακατέψω με μερέντα και να κάνω μικρές μπαλίτσες. Από αυτές θα περιχύσω τις μισές με σοκολάτα και τρούφα και τις άλλες με άσπρη σοκολάτα. Ξέρει καμία να μου πει με σιγουριά, αν μπορώ να τα βάλω έτοιμα-συσκευασμένα στην κατάψυξη? Ή να τα βάλω μόνο ψημένα? Επίσης να τα περιχύσω με λιωμένη κουβερτούρα, με σοκολάτα γάλακτος ή με κάτι άλλο?? Για πείτε καμιά γνώμη.

Θέλω να πάρω κι ένα φελιζόλ, για να τα καρφώσω, με τι να το ντύσω, να είναι όμορφο? Με γκοφρέ χαρτί?

ναι! αυτο ειπα κι εγω. παντως τρωει τρελλα κολληματα το παιχνιδι και κατανταει σπαστικο ωρες ωρες. τωρα να με δεις. ετοιμαζομαι να αγορασω περισσοτερη γη, γιατι την ηδη υπαρχουσα την εχω γεμισει!

Tα βλέπω, τα βλέπω! Με το καλό!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Ουφ με εχει πιασει αμοκ! Εχω ένα σπίτι που ζευει από έξω μεχρι μεσα!! Φανταστειτε ένα σπίτι που επί 3 μερες αλωνιζει ένας Κωσταντής χωρίς να μαζεύω από πισω, που δεν έχει σκουπιστεί, σφουγγαριστεί κλπ Σαν την τρελή σκουπιζω τώρα ξεσκονίζω έτσι ώστε μολις πεσει ο μικρός για ύνπο να σφουγγαρίσω τουλαχιστον τον κατω όροφο. Γκρρρρρρρρ

Αφού ψήσω, να θρυμματίσω και να ανακατέψω με μερέντα και να κάνω μικρές μπαλίτσες. Από αυτές θα περιχύσω τις μισές με σοκολάτα και τρούφα και τις άλλες με άσπρη σοκολάτα. Ξέρει καμία να μου πει με σιγουριά, αν μπορώ να τα βάλω έτοιμα-συσκευασμένα στην κατάψυξη? Ή να τα βάλω μόνο ψημένα? Επίσης να τα περιχύσω με λιωμένη κουβερτούρα, με σοκολάτα γάλακτος ή με κάτι άλλο?? Για πείτε καμιά γνώμη.

Θέλω να πάρω κι ένα φελιζόλ, για να τα καρφώσω, με τι να το ντύσω, να είναι όμορφο? Με γκοφρέ χαρτί?

Σαντυ φτιαξε το κεικ (να το κρατήσεις λίγο στη ζάχαρη αν το κανεις πολύ γλυκο)θρυμματισε το στο μουλτι αναμιξέ τον με την μερέντα. Μπορείς να τα φτιαξεις από σήμερα τα ποπ κεικς και δεν θα παθουν τπτ μεχρι την Κυριακη. Απλά να είναι σε δροσερό μερος. Στο ψυγειο που τα είχα βάλει εγώ μου ίδρωσαν όταν τα βγάλανε στον παιδικο. Καλύτερα αστα εξω και τσεκαρέ τα. Αν βάλεις γαλακτος και ασπρη σοκολατα να ξερεις ότι θα βγουν πολύ γλυκά. Καλύτερα το μιγμα κεικ που θα φτιαξεις να ναι κακαο για να είναι λιγοτερο γλυκο.

Το φελιζόλ ωραιο θα ειναι με γκοφρε αλλά μπορείς να βάλεις δύο φελιζολ να τα κολλήσεις για να έχει ύψος και στο πανω μερος μπορείς να βάλεις κουβαράκια από χαρτί αφής για να αποκτήσει ακομα περισσότερο. κανε μια δοκίμη γιατι δεν ξερω αν θα πετύχει.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ μου με μερέντα τα έχεις φτιάξει? Είναι πολύ μπουχτικά? Για γλάσο τι άλλο μπορώ να βάλω? Την άσπρη σοκολάτα τη σκέφτηκα για να μην είναι όλα καφέ. Αλλά όντως είναι πολύ γλυκειά. Να βάλω κουβερτούρα?

Α και κάτι άλλο, πώς θα σταθεί καλά το ξυλάκι στη μπαλίτσα? Απλά θα την τρυπήσω? Φοβάμαι μηπως δεν είναι πολύ σταθερά!

EkcAp3.png

Πένυ μου με μερέντα τα έχεις φτιάξει? Είναι πολύ μπουχτικά? Για γλάσο τι άλλο μπορώ να βάλω? Την άσπρη σοκολάτα τη σκέφτηκα για να μην είναι όλα καφέ. Αλλά όντως είναι πολύ γλυκειά. Να βάλω κουβερτούρα?

Α και κάτι άλλο, πώς θα σταθεί καλά το ξυλάκι στη μπαλίτσα? Απλά θα την τρυπήσω? Φοβάμαι μηπως δεν είναι πολύ σταθερά!

Εμενα πάντως μου άρεσαν αυτά με την μαυρη κουβερτούρα. Τα άλλα μου φαίνονται πολύ λιγουρα. Αλλά γούστα είναι αυτά... της συνυφάδας μου για παράδειγμα της άρεσαν τα γλυκα. Τα ποπ κεικς πάντως που φτιαχνουν στο εξωτερικο δεν έχουν επικάλυψη από σοκολάτα αλλά από ένα άλλο μιγμα που νομίζω περιεχει και τυρί κρέμα. Μπες στην bakerella να δεις.

Ρε συ τι καθομαι και γ΄ραφω ολοκληρο κατεβατο. Ειχα κανει αναρτηση στο μπλογκ μου με τη συνταγή. Μπες εδώ.Τώρα που είδα το μνμ της Κατερινας το θυμήθηκα....

http://mycraftcenter.blogspot.com/search?updated-max=2011-05-29T14%3A35%3A00-07%3A00&max-results=7

Τι πράγμα κι αυτό να μην διαβαζω όλα τα μηνυματα από τη βιασύνη μου. Μεθυσμενη ειμαι ????

Ja5zp3.png

D42op3.png

A, ωραία, είναι παρόμοια συνταγή! Θα βάλω κι εγώ έτοιμο γλάσο! Ευχαριστώ Πένυ! Είδα πως λες να βουτάω το ξυλάκι στην κουβερτούρα για να κολλάει στο κέϊκ! Ωραία ιδέα!

Είχα σκεφτεί κι εγώ για κρέμα τυριού, αλλά θα βάλω την κρέμα από το cheese cake στην τούρτα, οπότε δε θέλω να βάλω την ίδια γεύση. Θα ψάξω όμως, για να έχω υπόψιν για άλλη φορά!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...