Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα!!!Πενυ καλη ξεκουραση.Εγω εχω τρελαθει απ τη γκρινια του μπεμπη και τη ζηλια της μικρης.Ο συνδυασμος των δυο ειναι εξοντωτικος...που θα παει θα μεγαλωσουν...ωρες ωρες αισθανομαι οτι θα γινω σαν τη Μανωλιδου....θα καταρρευσω!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τί θα γίνει σ'αυτό το καφέ τέλος πάντων??Μαζί έχετε γεννέθλια,μαζί γιορτάζετε,μαζί βαφτίζεστε...βάλτε ένα πρόγραμμα,να ξέρει και ο κόσμος τί θα κάνει!

Ελα ντε αυτό σκεφτόμουν και εγώ πριν λίγο!!χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Κοριτσια καλησπερα!!!Πενυ καλη ξεκουραση.Εγω εχω τρελαθει απ τη γκρινια του μπεμπη και τη ζηλια της μικρης.Ο συνδυασμος των δυο ειναι εξοντωτικος...που θα παει θα μεγαλωσουν...ωρες ωρες αισθανομαι οτι θα γινω σαν τη Μανωλιδου....θα καταρρευσω!!!!

Τι ατάκα και αυτή χαχαχαχα

Υπομονή Κατερινάκι!!! Ποσες αντοχές βρίσκουμε τελικα και δεν το ξερουμε???

Παω να τελειώσω ένα βιβλιο που το φινάλε το διαβάζω πεντε πεντε σελίδες και μετά με παίρνει ο ύπνος . Χτες βράδυ κοιμήθηκα με τα γυαλια το πορτατίφ αναμενο και το βιβλιο στο πάτωμα....

Καλην'υχταααααα

Ja5zp3.png

D42op3.png

κοριτσουδια μου τι κανετε?επιτελους εχω internet!!!!!γιουπιιιιιιιι!!!!!!!για πειτε κανα νεο γιατι μαλλον εχω χασει πολλα!!!!η αννα πιστευω να μου τα πει την κυριακη απο κοντα!!!!η μαρκελλα μας γινεται 4!!!και η μανουλα ειναι χαλια με ιωση!!!ελπιζω να εχω συνελθει για τι βλεπω να τους ταιζω πιτσες!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Παω να τελειώσω ένα βιβλιο που το φινάλε το διαβάζω πεντε πεντε σελίδες και μετά με παίρνει ο ύπνος . Χτες βράδυ κοιμήθηκα με τα γυαλια το πορτατίφ αναμενο και το βιβλιο στο πάτωμα....

Καλην'υχταααααα

Πρέπει να είναι συγκλονιστικό βιβλίο,για να κοιμάσαι αμέσως!!!χαχαχα

Διαφημίσεις

κοριτσουδια μου τι κανετε?επιτελους εχω internet!!!!!γιουπιιιιιιιι!!!!!!!για πειτε κανα νεο γιατι μαλλον εχω χασει πολλα!!!!η αννα πιστευω να μου τα πει την κυριακη απο κοντα!!!!η μαρκελλα μας γινεται 4!!!και η μανουλα ειναι χαλια με ιωση!!!ελπιζω να εχω συνελθει για τι βλεπω να τους ταιζω πιτσες!!!

Πού είσαι βρε εσύ??

Και οι πίτσες καλές είναι...αν δεν είσαι καλά μέχρι τότε,μάζεψέ τα και πήγαινε στην Σάντυ...θα έχει βάφλες!!χαχαχα

εγω κοριτσακι μου θα παω στη Χριστινα, γιατι μου το εχει πει εδω και μερες και της το υποσχεθηκα. συγγνωμη ρε φιλεναδα, μη μου θυμωσεις. θα επανορθωσω το συντομοτερο. στο υποσχομαι!

. Σαντυ μου σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση αλλά λογω αποστάσεως και μεταφορικου μέσου δεν θα τα καταφερω. Το κερασμα το χρωστας!!χαχαχαχα

Kρίμα βρε κοριτσάκια μου...:(:(:(

Δεν πειράζει! Άλλη φορά! Δε σας το είπα κι εγώ νωρίτερα γιατί δεν ήταν σίγουρο ποια μέρα θα τα γιορτάσουμε (αν και δε μου αρέσει να μεταφέρω τις γιορτές, αλλά υπήρχε κάποιο πρόβλημα την Κυριακή. Ωστόσο τελικά θα γιορτάσουμε κανονικά).

Κουράγιο!!! Αναρωτιέμαι τι είναι χειρότερο...:confused:

Καλην'υχταααααα

Πρέπει να είναι συγκλονιστικό βιβλίο,για να κοιμάσαι αμέσως!!!χαχαχα

χαχαχχα! Έλα ντε! Να μας πεις τον τίτλο να το πάρουμε για τις αυπνίες!

Εγώ πάντως αν κολλήσω με βιβλίο, μπορεί να μείνω όλη νύχτα ξάγρυπνη, για να δω τι θα γίνει παρακάτω! Αλλά αν είναι βαρετό, δεν παλεύεται..

Περαστικούλια!

EkcAp3.png

Καλημερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!Πιο πρωινη καλημερα δε γινεται νομιζω!!Τι μ επιασε δεν ξερω...να κοιμηθω 00.30 και να ξυπνησω 6.00...Χριστε μου το ιδιο επαθα και χθες!Μηπως τρελαινομαι σιγα σιγα απ τα παιδια και την κουραση???

Καλημερα φιλη beloved και περαστικα σου.Δεν ξερω ακομα το ονομα σου αλλα θα το μαθω.Εγω ειμαι η Κατερινα (σα μαθητρια αισθανομαι πρωτη μερα σε καινουριο σχολειο!).

Διαφημίσεις

καλημερα! τι μου κανετε; εγω εχω σιδερο. μπλιαχ! ενα πλυντηριακι ειναι, παω να το ξεπεταξω. τα λεμε αργοτερα. φιλακια!

α! ρε simογειτονισσες που χαθηκατε;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημέρα !!!!

Ευχαριστούμε για τις ευχές ! Κι εσείς να είστε πάντα καλά και τα σπιτικά σας να σφύζουν από αγάπη και υγεία !!!

Σάντυ μου,

Σε υπερ-ευχαριστώ για την πρόσκληση, αλλά, δυστυχώς, δεν θα έρθουμε... ντρέπομαι να σκάσω μύτη (και οικογενειακώς μάλιστα) σε ένα σπίτι που πάω πρώτη φορά και δεν ξέρω κανέναν...

ελπίζω όμως μέχρι του χρόνου να έχουμε καταφέρει να συναντηθούμε....... εκτός γενεθλίων....

Καλο μεσημερι κοριτσια!!

θελω ν κανω την βαφτιση των μωτων μου τον Μαιο του 2012 στα γενεθλια τους και σκεφτομαι για τον ιερο ναο του προφητη ηλια στο αττικο αλσος?

το ξερει καμια μανουλα?

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Σάντυ μου,

Σε υπερ-ευχαριστώ για την πρόσκληση, αλλά, δυστυχώς, δεν θα έρθουμε... ντρέπομαι να σκάσω μύτη (και οικογενειακώς μάλιστα) σε ένα σπίτι που πάω πρώτη φορά και δεν ξέρω κανέναν...

ελπίζω όμως μέχρι του χρόνου να έχουμε καταφέρει να συναντηθούμε....... εκτός γενεθλίων....

Άντε καλέ...και εγώ δεν την έχω συναντήσει από κοντά την Σάντυ,αλλά όταν μιλάμε στο τηλ είναι σα να την ήξερα όλη μου την ζωή...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...