Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλημερα Μεταξια!!!Ειδες??Σε ξεχασα!!Καλως σας βρηκα.Τρελοκομειο???Εδω ειναι χαρα Θεου...με βγαζει απ το δικο μου τρελοκομειο...αν καταλαβα βαφτισατε παιδακι.Παντα αξιοι!!!Το παιδακι σου εχει καποιο προβλημα με την ομιλια του?Αν το εντοπισατε τοσο νωρις ολα θα φτιαξουν (μιλαει η εκπαιδευτικος μεσα μου!!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεταξακι μου υπομονη κι ολα θα γινουν. εμενα με ρωτησε ο παιδιατρος αν η Ελενη λεει προτασεις! μου φανηκε τρελλο, αλλα μαλλον για να το λεει αλλα παιδακια στην ηλικια της θα λενε. η κορη μου μαλλον ακολουθει τα χναρια του αδερφου της. ο Νικος δεν μιλαγε, σκορπιες λεξεις μονο. μολις εκλεισε τα 2 τα ειπε ολα μαζι και πεντακαθαρα. Θελεις να σε βοηθησω με τα γενεθλια της Σεμινας;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Μεταξακι μου υπομονη κι ολα θα γινουν. εμενα με ρωτησε ο παιδιατρος αν η Ελενη λεει προτασεις! μου φανηκε τρελλο, αλλα μαλλον για να το λεει αλλα παιδακια στην ηλικια της θα λενε. η κορη μου μαλλον ακολουθει τα χναρια του αδερφου της. ο Νικος δεν μιλαγε, σκορπιες λεξεις μονο. μολις εκλεισε τα 2 τα ειπε ολα μαζι και πεντακαθαρα. Θελεις να σε βοηθησω με τα γενεθλια της Σεμινας;

Τί να σου πω βρε Άννα... το κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του ρυθμούς ανάπτυξης... η δική μου η παρλαπίπω την Κυριακή μέσα στην εκκλησία που την κράταγε αγκαλιά η θεία της τής έλεγε "Κλαίει νινί... γκαλιά μπαμπά !!!" με έκπληξη... σα να ήθελε να της πει μα καλά γιατί κλαίει το μωρό αφού το κρατάει ο μπαμπάς (μου) στην αγκαλιά του ????? Είδες ???? Άβυσσος....

Λες και τα παιδιά μου είναι από άλλη μάνα και από άλλο πατέρα ένα πράγμα... ευελπιστώ ότι θα βοηθηθεί ο Ν μας...

Σ' ευχαριστώ που αμέσως προσφέρθηκες να βοηθήσεις βρε ψυχή ... λέγαμε να της τα κάνουμε σε παιδότοπο να καλέσω κόσμο και λαό, αλλά δεν ξέρω... θα δούμε... το κακό είναι πως στο σπίτι δεν χωράμε καλά καλά εμείς, έχεις δει και ξέρεις !:shock:

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα! Τι κάνετε?

Μεταξία πάντα άξιοι να είστε!

Εγώ από το πρωί δουλειές, κάνω γενική καθαριότητα για να είναι το σπίτι έτοιμο για τα γενέθλια την Κυριακή. Τι γενική δηλαδή, μάλλον ειδική κάνω...

EkcAp3.png

Οι Αθηναίες είστε καλεσμένες στο πάρτυ μας! Και εσύ Πένυ, δεν είσαι και τόσο μακριά!

Χριστίνα βόρεια κρίμα που δεν είσαι κοντά για να έρθεις! Χριστίνα νότια δυστυχώς δεν μπορούμε να καλέσουμε η μια την άλλη για ευνόητους λόγους!

Εννοείται πως δε θα σας παρεξηγήσω αν πάτε στη Χριστίνα!

Αλλά θα χαρώ πολύ με όποια μπορέσει να έρθει (με την οικογένειά της φυσικά)!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

εγω κοριτσακι μου θα παω στη Χριστινα, γιατι μου το εχει πει εδω και μερες και της το υποσχεθηκα. συγγνωμη ρε φιλεναδα, μη μου θυμωσεις. θα επανορθωσω το συντομοτερο. στο υποσχομαι!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!

Τι κανετε?? Εγω είμαι πολύ ήρεμη πλεον. Τερμα και σήμερα ο τρυγητός. Αυριο θα κλωθωβαράω να φτιαξω κάτι χαρτια. Παει!!!

Σήμερα ήμουν πολύ χαλαρή. Τώρα περιμένω να γίνει το φαγάκι και κατά τις 10 νανι. Εγώ και οι κότες του γείτονα.χαχαχα

Το καλό είναι που με παιρνουν από τη στατιστική και μου λένε έλα να παρεις κατι μονάδες ΤΩΡΑ!!!Καλά τους λέω εγώ τρυγάω την Πεμπτη μπορω και τελικά δεν έιχαν και πρόβλημα. Θα με μπριζώσουν για τα καλά μεθαυριο και την επόμενη βδομάδα θα τη ζητάνε πίσω ασχετα αν έχει λήξει απο τον Αυγουστο και μου τη δίνουν τώρα. γκρρρρ

Τελοσπάντων δουλίτσα να υπάρχει...

Σαντυ μου σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση αλλά λογω αποστάσεως και μεταφορικου μέσου δεν θα τα καταφερω. Το κερασμα το χρωστας!!χαχαχαχα

Με το καλο!!

Μεταξια μου παντα αξιοι να είστε να βαφτίσετε πολλά παιδάκια. Οσο για τον Νικόλα μην ανυσηχεις θα σας τα πει όλα μαζεμενα!!χαχαχα

Και η αδερφή μου στα 4 μίλησε.

Στα πολύ πεταχτά σας διαβασα σίγουρα κατι δεν θα χω δει....Σας αφήνω γιατί μου μυριζει καμενο....έχει γουστο....

Ja5zp3.png

D42op3.png

εγω κοριτσακι μου θα παω στη Χριστινα, γιατι μου το εχει πει εδω και μερες και της το υποσχεθηκα. συγγνωμη ρε φιλεναδα, μη μου θυμωσεις. θα επανορθωσω το συντομοτερο. στο υποσχομαι!

Τί θα γίνει σ'αυτό το καφέ τέλος πάντων??Μαζί έχετε γεννέθλια,μαζί γιορτάζετε,μαζί βαφτίζεστε...βάλτε ένα πρόγραμμα,να ξέρει και ο κόσμος τί θα κάνει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...