Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Να απολογηθώ βέβαια για τη σημερινή μου αργοπορία, έλιωσε η Άννα να με περιμένει! Ξεκινάω μες στην καλή χαρά, παίρνω το μετρό από το Αιγάλεω για Μοναστηράκι και όταν περίμενα το τρένο στην αποβάθρα στο Μοναστηράκι (είχαμε ραντεβού στο Θησείο), με λούσανε με καφέ! Και φόραγα και άσπρη μπλούζα! Δεν έπεσε στα μαλλιά ο καφές, αλλά η μπλούζα μου έγινε ένα χάλι... Και γύρισα να αλλάξω.. Ευτυχώς η Άννα δεν την κοπάνησε, με περίμενε καρτερικά! Γενικά το 3ωρο που κάτσαμε κύλησε σαν νερό! Μας διέκοπταν βέβαια οι κλασικοί ενοχλητικοί που πουλάνε διάφορα, λοιπόν το γκάτζετ του μέλλοντος είναι ένα μαραφέτι που περνά την κλωστή στη βελόνα! Πρέπει να περάσανε καμιά εικοσαριά φορές! Μάλιστα ο ίδιος πέρασε 3-4 φορές! Αχ Άννα το μετάνιωσα, έπρεπε να το αγοράσουμε τελικά...

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ναι το πήρα! Για κάποιον λόγο δεν άνοιγε το λινκ! Θα μπω πάλι μετά ή αύριο στο facebook για να γίνουμε φίλες!

σου το εστειλα παλι, μηπως ειχα κανει κατι λαθος.

Γεια σας κορίτσια! Με τις μεγάλες ώρες και έγω!!!

Περάσατε τελεια βλέπω κουκλες έτσι???? Μπράβο!!Είχε και τέλειο καιρό,ότι πρεπει!!!

ναι ηταν τελεια! επρεπε να παρεις κι εσυ το προαστιακο και να ρθεις! ενα τσιγαρο δρομος ειναι καλε!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Ενα τσιγάρο δρόμος δεν θα γινόταν με τον Κωσταντή κοντά!!!Το τρένο θα έιχε μια ώρα καθυστερηση με το αλαλούμ που θα έκανε ο γιος μου!! Ή μήπως δεν έιχατε παιδιά κοντά?Δυστηχώς Σ/Κ που δεν έχει παιδικό είναι πάντα μαζί με τη μαμά!!!

Βρε κορίτσια στελιτε μου και μενα πμ πως θα σας βρώ στο fb!! Σας στέλνω και εγώ το δικό μου!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

παιδια δεν ειχαμε. αποφασισαμε να πιουμε ενα καφεδακι με την ησυχια μας. βεβαια την επομενη φορα οποια θελει να φερει και τα παιδακια της μαζι, εννοειται πως δεν υπαρχει προβλημα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

παιδια δεν ειχαμε. αποφασισαμε να πιουμε ενα καφεδακι με την ησυχια μας. βεβαια την επομενη φορα οποια θελει να φερει και τα παιδακια της μαζι, εννοειται πως δεν υπαρχει προβλημα!

Πολύ καλά κάνατε!! Μακάρι την επόμενη φορά να μπορεσω να έρθω και εγώ και η Χριστινα!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...