Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

bebua

Εχω δυο.Μια κορη 3,5 ετων και ενα γιο 9,5 μηνων ,τον οποιο θα βαφτισουμε 15 Οκτωβρη και φυσικα θα ειναι ολα τελεια αφου τα επιμεληθηκε η φιλη μου η Πενυ!!!!!!!!!

Nα τα χαίρεσαι! Με το καλό η βάφτιση! Ωχ την Πένυ την ατάλαντη βρήκες να σου φτιάξει τη βάφτιση?? Την πάτησες!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέραααα!!!

Αχ κορίτσια η μεσούλα μουυυυυυ

Δεν είμαι εγώ για τέτοια....

Αλλες δυο μερούλες και τέρμα!!

Βλεπω είχαμε αφιξεις!!! Καλώς την Ρινα Κατερινα!!!!

Εχουν να ακουσουν τα αυτιά σου εδω μεσα....Που θα παει θα μπεις και εσύ στο κλίμα σιγα σιγά...

Καλώς ήρθες!!!:D:D:D

Την ξέρω την κοπέλα που λες...μια που παντρεύεται πλούσιους,τους παίρνει την περιουσία και μετά τους κλείνει σε μπουντρούμια δεν είναι???

χαχαχα

Αν δεν έχει η κοπέλα διαβάσει για τους sims θα νομίζει ότι ο άντρας μου είναι στα τελευταία του.χαχαχαχα

Μην νομίζετε να τρυγήσουμε να του πάρω τα λεφτά και μετά θα τον μπουντρουμιασω χαχαχαχα

bebua καλως μας ηρθες! Τωρα που δεν ακουει αυτη η γνωστη σου, εχω να σου πω οτι κι εγω που τη γνωρισα απο κοντα το καλοκαιρι, δε μου πολυγεμισε το ματι. ασε που ειναι αφιλοξενη και κακοτροπη. τελοσπαντων, μη πεις τιποτα και με καψεις, ε; χαχα! Πενυυυυυυυυυυ μια μια τις ντοματες!

Σας διαβάζω και γελάω μονη μου χαχαχαχα

Πένυ σε αγαπάμεεεεεεεεεεεεε!!!!

Δεν σας πιστευω καθολου!!

Ο γιος μου ήδη έδωσε τις πρώτες παραγγελιες μολις παρουμε τα λεφτά του τρύγου. Θελει στολή αστροναυτη. Να δουμε τι άλλο θα ακουσουμε!!

Τον πηρα από τον παιδικό και τον πηγα και αυτόν στο κτήμα. Το πουλάκι μου έφερνε σταφύλια απο τα ξένα αμπελια και γέμιζε τα τελάρα μας. χαχαχαχα

Αφού δεν ήταν οι γείονες να φάμε ξύλο,παλι καλα

Εχω βάλει ήδη το φαι για αυριο στον φουρνο και μολις γίνει πάω για μπανιο και μετά για νανι. Ειμαι ψοφια!!!Φιλιαααααα!!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σου Σαντυ!!Εχω δυο.Μια κορη 3,5 ετων και ενα γιο 9,5 μηνων ,τον οποιο θα βαφτισουμε 15 Οκτωβρη και φυσικα θα ειναι ολα τελεια αφου τα επιμεληθηκε η φιλη μου η Πενυ!!!!!!!!!Να το χαιρεσαι το παιδακι σου!!!

Ενα ένα τα διαβαζω.Αυτό δεν το είδα πριν...Μα καλα και εσύ χρυσή μου δεν ήξερες δεν ρωταγες που έμπλεξες με μια γυναικα "Αραχνη"

Τι να σου κάνω....τώρα είναι αργά....

χαχαχαχα

Φιλιαααα!!

Καλά μιλάμε κανει ένα κρύο εδώ....αλλο πράγμα....

Αντε να χειμωνιασει να μπουμε σε μια σειρά. Να νυχτώνει νωρις να μαζευόμαστε σπίτια μας.

Εχω βάλει για αυριο δυο ταψια μπιφτέκια και το ένα φουλ με πατατες. Αν βράσουν ποτέ εμενα να με φτύσετε τόσες που είναι....Τι άγχος έχω όταν έχουμε εργάτες λες και μαγειρεύω για πρώτη φορα.

Αυτά τα ασχετα ακομα....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Αν ο γιος ζητησε στολη αστροναυτη,φανταζομαι η μαμα τι θα ζητησει.Πενακι περιμενω τα πραγματα σε λιγο.Μαγειρευεις για ολα τους εργατες ε???Α ρε αξια χρυσοχερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν ο γιος ζητησε στολη αστροναυτη,φανταζομαι η μαμα τι θα ζητησει.Πενακι περιμενω τα πραγματα σε λιγο.Μαγειρευεις για ολα τους εργατες ε???Α ρε αξια χρυσοχερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περιμένω εντυπωσεις και απο κοντά μολις τα παρεις!!

Μπα η μαμα βολεύεται και με ένα μανικιουρ. Πανε τα νυχάκια μου!!!!!!χαχαχα

Ναι για όλους μαγειρεύω. Ενταξει δεν ειμαστε και παρα πολλοι καμια 10αρια άτομα. Αλλά μετά από 5 ώρες τρύγο ούτε αβγό βραστό δεν θέλεις να κανεις. Παρολα αυτά έχω παρατηρήσει πως λειτουργώ καλύτερα σε πίεση. Ποσες δουλειες έχω κανει σήμερα στην τσίτα και άλλες μέρες γυροφέρνω πόσες ώρες για να αδειασω τον νεροχύτη.

Παρεμπιπτόντως σας εψαχνα τσουράπες εκει γύρω στις 7 αλλά δεν έιδα καμια....χμ....

Χριστινα σου έιχα φέρει και τη χλαμύδα του Διονυσου!!χαχαχαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλα ειμαι ενα πτωμα, αλλα αυτη τη φορα το ευχαριστηθηκα. πηγαμε με τη μαμα μου στο τζαμπο και το σηκωσαμε! 300 ευρω λογαριασμο καναμε! δεν πηραμε βλακειες βεβαια. τα παιδια χρειαζοντουσαν καλτσες, φανελακια, πυτζαμες, ρουχα και παντοφλες. ε, ενταξει, πηρα και 2-3 πραγματακια για το σπιτι.

Κατερινα χαρηκα. εγω ειμαι η Αννα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Μωρέ εμένα δε μου αρέσει να βάφονται πολύ στο γυμνάσιο.

QUOTE]

Καλέ ποιό γυμνάσιο??Εδώ αυτά του δημοτικού καβαλιούνται στα παγκάκια, στο βάψιμο κόλλησες εσύ???Τον καιρό που ήμουν εγώ στο δημοτικό,όταν δύο "τα έφτιαχναν",σταματούσαν και να μιλάνε!!!χαχαχα

Όχι να κοντεύουν να το κάνουν και στον δρόμο!!!χαχαχα

Βλεπω είχαμε αφιξεις!!! Καλώς την Ρινα Κατερινα!!!!

Εχουν να ακουσουν τα αυτιά σου εδω μεσα....Που θα παει θα μπεις και εσύ στο κλίμα σιγα σιγά...

Μην της τα λες καλέ αυτά,θα σηκωθεί και θα φύγει η κοπέλα,ακόμα δεν ήρθε...χαχαχα

Το πουλάκι μου έφερνε σταφύλια απο τα ξένα αμπελια και γέμιζε τα τελάρα μας. χαχαχαχα

Είδες που το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά???Το γονίδιο παιδί μου!!χαχαχα

Περιμένω εντυπωσεις και απο κοντά μολις τα παρεις!!

Μπα η μαμα βολεύεται και με ένα μανικιουρ. Πανε τα νυχάκια μου!!!!!!χαχαχα

Ναι για όλους μαγειρεύω. Ενταξει δεν ειμαστε και παρα πολλοι καμια 10αρια άτομα. Αλλά μετά από 5 ώρες τρύγο ούτε αβγό βραστό δεν θέλεις να κανεις. Παρολα αυτά έχω παρατηρήσει πως λειτουργώ καλύτερα σε πίεση. Ποσες δουλειες έχω κανει σήμερα στην τσίτα και άλλες μέρες γυροφέρνω πόσες ώρες για να αδειασω τον νεροχύτη.

Παρεμπιπτόντως σας εψαχνα τσουράπες εκει γύρω στις 7 αλλά δεν έιδα καμια....χμ....

Χριστινα σου έιχα φέρει και τη χλαμύδα του Διονυσου!!χαχαχαχαχα

Πες μας καλέ τί έφτιαξες...τόσα που είναι δεν τα θυμόμαστε...

Εγώ στις 7 βόλταρα...;)

Η χλαμύδα μου έχει μείνει απωθημένο...τρίτη δέσμη βλέπεις...θα μου πεις,η Σάντυ ήταν κι αυτή στην τρίτη,αλλά δεν πήγε το μυαλό της εκεί...ε,τί να κάνουμε...εγώ είμαι λίγο φευγάτη...χαχαχα

Διαφημίσεις

Σαντυ τελικα το σκεφτηκα κι εχεις δικιο. ειναι πολυ μικρη για να της παρω τοσα βαφτικα. θα αρκεστω στη μασκαρα και το λιπγκλος. θα της παρω και το αρωμα και κλεισαμε.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

κοριτσακια μου καλα ειμαι ενα πτωμα, αλλα αυτη τη φορα το ευχαριστηθηκα. πηγαμε με τη μαμα μου στο τζαμπο και το σηκωσαμε! 300 ευρω λογαριασμο καναμε! δεν πηραμε βλακειες βεβαια. τα παιδια χρειαζοντουσαν καλτσες, φανελακια, πυτζαμες, ρουχα και παντοφλες. ε, ενταξει, πηρα και 2-3 πραγματακια για το σπιτι.

Με γεια!!

Γεια σου Σάντυ,είμαι η Χριστίνα!Θέλεις να γίνουμε φίλες???χαχαχα:tongue:

Ναι, ναι!!

Μωρέ εμένα δε μου αρέσει να βάφονται πολύ στο γυμνάσιο.

QUOTE]

[QUΟΤΕ cristina112]

Καλέ ποιό γυμνάσιο??Εδώ αυτά του δημοτικού καβαλιούνται στα παγκάκια, στο βάψιμο κόλλησες εσύ???Τον καιρό που ήμουν εγώ στο δημοτικό,όταν δύο "τα έφτιαχναν",σταματούσαν και να μιλάνε!!!χαχαχα

Όχι να κοντεύουν να το κάνουν και στον δρόμο!!!χαχαχα

Όλες αυτές οι συμπεριφορές είναι εντελώς γελοίες. Και το έντονο μακιγιάζ σε μικρά κοριτσάκια μου φαίνεται αντιαισθητικό και ακόμα χειρότερα το καβάλημα στα παγκάκια είναι αναξιοπρεπές και εξεφτελιστικό, αντί να ανοίξουν κανένα βιβλίο να ξεστραβωθούν, κοτάζουν να γαμπρίσουν. Εντάξει δεν είναι όλα τα παιδιά έτσι, αλλά εγώ θυμάμαι όταν ήμουν μικρή, αυτά τα κορίτσια ήταν δακτυλοδεικτούμενα, τώρα είναι δακτυλοδεικτούμενα τα σοβαρά παιδιά. Αλλά αν δεν υπάρχουν οικογένειες να μαζέψουν τα γκέμια, τι να κάνουν τα παιδιά, αν έχουν λάθος παραδείγματα, θα πάρουν λάθος δρόμο. Φυσικά δε σημαίνει ότι ένα παιδί που βάφεται έντονα, θα ξεστρατίσει απαραίτητα, αλλά φύλαγε τα ρούχα σου, να έχεις τα μισά.. Και ναι, να υπάρχει πρόοδος, δε θα βάλουμε κανένα παιδί σε γυάλα, γιατί κι αυτό αντίθετα αποτελέσματα έχει, αλλά φτάσαμε στο άλλο άκρο. Δεν υπάρχει μέτρο.. Καλύτερα που δεν έχω κόρη τελικά..

Σαντυ τελικα το σκεφτηκα κι εχεις δικιο. ειναι πολυ μικρη για να της παρω τοσα βαφτικα. θα αρκεστω στη μασκαρα και το λιπγκλος. θα της παρω και το αρωμα και κλεισαμε.

Μια χαρά σε βρίσκω!

EkcAp3.png

Καλημερα Σαντυ,Αννα,Χριστινα και Πενακι!!!Εχουν ξυπνησει τα μωρα και χορευουν απ τις 7.30 γιατι φτιαχνουν τη σκεπη στο οικημα που μενουμε...γκαντεμω που ειμαι...και ειμαστε και για μετακομιση...για λιγες μερες μας προλαβαν...χτυπανε τα σφυρια μεσα στα αυτια μου!!!!!!!!!Πενακι καλη δουλεια!!!Πρεπει να βγαλεις τα λεφτα για τα νυχια!!!!!!!!!Φτιαξτα τωρα γιατι σε λιγο που θα χρεωκοπησουμε θα τα τρωμε...Καλημερα σε ολες μας!!!!!!!!!!!

Καλημέρες - καλημέρες !!!

Bebua,

Καλώς όρισες στο εδώ τρελοκομείο... εγώ είμαι η Μεταξία κι έχω 2 βλασταράκια.. και παρακολουθώ τις συζητήσεις τους χωρίς να έχω γνώσεις (δεν πιάνουν τα χέρια μου κοινώς)... απλά ακούω !

Λοιπόν τα νέα μας : τα καλά πρώτα... βαφτίστηκε ο δούλος του Θεού Αλέξανδρος την Κυριακή ! Ναι ναι τα καταφέραμε ! Να είναι πάντα γερό και καλοφώτιστο το παιδάκι και η δίδυμη αδερφούλα του... όλα ήταν τέλεια !

Η μαμά των παιδιών είχε κάνει εξαιρετική δουλειά στα πάντα... από μπομπονιέρες, γλυκά, δώρα για τα πιτσιρίκια, γλυφιτζούρια, μπισκότα χειροποίητα, έδινε μέχρι και γλαστράκια λεβάντας ! Τα λουλουδια και η διακόσμηση ήταν πανέμορφα σε λιλά χρώμα... το δικό μας μωρό πλάνταξε στο κλάμα την ώρα που έπρεπε να βάλει τα βαφτιστικά του, αλλά δεν πειράζει... λένε ότι είναι γούρι για τον νονό !

Βέβαια η βάφτιση με δίδυμα είναι λίγο "μανίκι"... είχα και τα δικά μου τα ζουζουνια που δεν έβαλαν κ...ο κάτω πουθενά....κι εγώ η ζαβή να κηνυγάω με το 12ποντο... μετά στο τραπέζι πρόλαβα και είδα το φαγητό στα πιάτα αλλά έφαγα μονο το γλυκό... χι χι...

εχθες όλη την ημέρα δεν μπορούσα να μιλήσω... σήμερα άρχισα να συνέρχομαι !!!!

Κατά τα άλλα σήμερα έχω εμβόλιο της μικρής και πήγα στο κέντρο για τις θεραπείες του Ν μου είπε 2 ώρες λογοθ. και 2 ώρες ειδ. διαπαιδαγώγηση (κοινώς, 4 ωρίτσες την εβδομάδα... πάει θα βγούμε απ το παράθυρο).... κι έλεγα να κάνω γενέθλια ανοιχτά της Σεμίνας, αλλά, πλέον, με τα νέα δεδομένα... ούτε λόγος !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...