Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλη εβδομαδα κι απο μενα! το λοιπον βρηκα αυθεντικη oh de moschino 75 ml απο Αμερικη με 33 ευρω! σημειωτεον οτι τεινει να καταργηθει και τα 75αρια ειναι τρομερα δυσευρετα. επισης θα της παρω και βαφτικα. ολα επωνυμα και σφραγισμενα και με 25 ευρουλακια θα της παρω σκιες, μασκαρα, ρουζ και λιπγκλος! αθανατο και πολυαγαπημενo ebay!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Άννα μου συγγνώμη που παρεμβαίνω, δεν είναι μικρή για μακιγιάζ? Μήπως δε θέλει η μαμά της? Τουλάχιστον να έπαιρνες διακριτικά χρώματα. Και πάλι συγγνώμη..:oops:

EkcAp3.png

Γεια σας κοριτσια!!!Ποσο ωραια παρεα ειστε εδω!!!Εγω εχω μια φιλη εδω,ασχημη,με ασχημο γιο και δεν πιανουν τα χερια της καθολου...Πενυ μου φαινεται την λενε!!!!!Ειναι και κακο κοριτσι....αυτη ειναι η φιλη μου.Την ξερετε??Ξερω κι αλλες απο σας που σας εχω διαβασει σε αλλα θεματα οπως η Χριστινα που επισης δεν πιανουν τα χερια της!!!!!!!!!!Θα περναω να τα λεμε γιατι εχω ζηλεψει την παρεα σας!!!Καλο μεσημερι!!!!

Διαφημίσεις

Άννα μου συγγνώμη που παρεμβαίνω, δεν είναι μικρή για μακιγιάζ? Μήπως δε θέλει η μαμά της? Τουλάχιστον να έπαιρνες διακριτικά χρώματα. Και πάλι συγγνώμη..:oops:

Tί μικρή καλέ...τώρα από το νηπιαγωγείο βάφονται...χαχαχα

Μην κοιτάς τότε που είμασταν εμείς μικρές...

Το τί βλέπω στον δρόμο,δεν φαντάζεστε...ευτυχώς που δεν θα κάνω παιδιά...

Γεια σας κοριτσια!!!Ποσο ωραια παρεα ειστε εδω!!!Εγω εχω μια φιλη εδω,ασχημη,με ασχημο γιο και δεν πιανουν τα χερια της καθολου...Πενυ μου φαινεται την λενε!!!!!Ειναι και κακο κοριτσι....αυτη ειναι η φιλη μου.Την ξερετε??Ξερω κι αλλες απο σας που σας εχω διαβασει σε αλλα θεματα οπως η Χριστινα που επισης δεν πιανουν τα χερια της!!!!!!!!!!Θα περναω να τα λεμε γιατι εχω ζηλεψει την παρεα σας!!!Καλο μεσημερι!!!!

Καλώς ήρθες!!!:D:D:D

Την ξέρω την κοπέλα που λες...μια που παντρεύεται πλούσιους,τους παίρνει την περιουσία και μετά τους κλείνει σε μπουντρούμια δεν είναι???

χαχαχα

bebua καλως μας ηρθες! Τωρα που δεν ακουει αυτη η γνωστη σου, εχω να σου πω οτι κι εγω που τη γνωρισα απο κοντα το καλοκαιρι, δε μου πολυγεμισε το ματι. ασε που ειναι αφιλοξενη και κακοτροπη. τελοσπαντων, μη πεις τιποτα και με καψεις, ε; χαχα! Πενυυυυυυυυυυ μια μια τις ντοματες!

Σαντουλι μου εγω τη ρωτησα: "η μαμα σε αφηνει να βαφεσαι ή θα φαμε ξυλο;" και μου ειπε πως την αφηνει. την πιστευω γιατι ειναι πολυ συγκροτημενο παιδι. ενεκα το λαδι βλεπεις. μπουχαχαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες στην παρέα!! Πώς λένε?

Tί μικρή καλέ...τώρα από το νηπιαγωγείο βάφονται...χαχαχα

Μην κοιτάς τότε που είμασταν εμείς μικρές...

Το τί βλέπω στον δρόμο,δεν φαντάζεστε...ευτυχώς που δεν θα κάνω παιδιά...

Μωρέ εμένα δε μου αρέσει να βάφονται πολύ στο γυμνάσιο. Προχθές στο γάμο ήταν ένα κοριτσάκι γύρω στα 12-13, φορούσε 8 πόντους τακούνι, μαλλί κομωτηρίου (μεγαλίστικο όχι νεανικό), ντύσιμο επίσης μεγαλίστικο και βάψιμο σαν καραγκιόζης. Έκρυβε εντελώς τη φρεσκάδα της ηλικίας της, ήταν σαν μικρομέγαλο! Καλύτερα ήμασταν εμείς που περιμέναμε να πάμε στο λύκειο για να βαφτούμε και πάλι μόνο στις εξόδους. Άλλο ένα διακριτικό μακιγιάζ και άλλο καρνάβαλος για να πας στο σχολείο, γιατί το βλέπω κι αυτό..

Σαντουλι μου εγω τη ρωτησα: "η μαμα σε αφηνει να βαφεσαι ή θα φαμε ξυλο;" και μου ειπε πως την αφηνει. την πιστευω γιατι ειναι πολυ συγκροτημενο παιδι. ενεκα το λαδι βλεπεις. μπουχαχαχα!

Εντάξει, αν συμφωνεί κι η μαμά και είναι και το παιδί μυαλωμένο, δεν υπάρχει πρόβλημα!

Κακά τα ψέμματα, όλα από τις μαμάδες ξεκινάνε. Τελευταία βλέπω πολλά ψωνισμένα κορίτσια στην ηλικία 10-11, δηλαδή δημοτικό. Στο γάμο ήταν ένα όμορφο κοριτσάκι γύρω στα 10, την πέτυχα στην τουαλέτα και καμάρωνε στον καθρέφτη ένα λουλούδι στο κεφάλι της. Και να ρωτάει τη φίλη της ''είμαι θεά, δεν είμαι?'' Πολύ θλιβερό θέαμα. Δυστυχώς τους φουσκώνουν τα μυαλά...

EkcAp3.png

Γεια σου Σαντυ!!Εχω δυο.Μια κορη 3,5 ετων και ενα γιο 9,5 μηνων ,τον οποιο θα βαφτισουμε 15 Οκτωβρη και φυσικα θα ειναι ολα τελεια αφου τα επιμεληθηκε η φιλη μου η Πενυ!!!!!!!!!Να το χαιρεσαι το παιδακι σου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...