Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Hello!!!

Κοριτσακια μου που ειστε????Βολταρετε???

Εγώ μουχλιαζω!!!

Σπαω το κεφάλι μου όλο το απογευμα να δω πως θα φτιαξω δυο κουτια αναμνησεων και δεν κατεβάζει τίποτα η κεφαλή μου...

Για ριξτε καμια ιδέα...το ένα είναι για ενα αγοράκι (γαλαζιο πουα)

και το αλλο για τη μαμα του να βάλει μέσα διαφορα αναμνηστικα απο διαφορους γαμους κλπ (ροζ πουα)

Για τη μαμα λεω να το κανω λίγο vintage αλλά και πάλι δεν το χω. Τι να κανωωωωω?

Τότε θα έρθω κι εγώ!! Να τρώω τα σταφύλια σαν το Διόνυσο!

Α!! Ωραια κοιτα που αυξανομαστε!!χαχαχα

Οταν τα μαζευεις οχι να τα τρως δεν θελεις αλλά ουτε να τα βλέπεις πιστεψε με....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερουδια!! Πρωινή πρωινή σήμερα!από τις 7.30 το ματι γαρίδα. Αν μπορώ ας κανω και αλλιως με τον Κωσταντή. "Ξενύχτωσε" βλεπετε....

Διονυσιακά όργια ακούω και ήρθα!!!

Θα έχουμε και την ανάλογη ενδυμασία??χαχαχα

Αχ βρε Χριστινάκι να μην σε πετύχω χτες μέσα να πιασουμε την παρλα....

Θελεις και αναλογη ενδυμασία εσυ, ε?? Θα το φροντισουμε...χαχαχα

Πλακωθηκα σημερα να φτιαξω κανα βιβλιο ευχών γιατί απο αυριο βγάλτε με από το χαρτη!!

Το καλο είναι πως θα έρθουν και οι δικοι μου οποτε εγώ θα είμαι πιο χαλαρη.

3 μερούλες ειναι αυτες θα περάσουν...

Για ρίξτε καμια ιδέα για τα κουτια που σας ελεγα.....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα!!!

Τί μου κάνετε??

Πένυ,τα κουτιά θέλεις να τα κάνεις σε στυλ scrapbooking?

Ειναι μεγάλα σαν και αυτό που είχα φτιάξει με τις φράουλες. Λεω να συνδυασω και τα δύο. Ή οποιο από τα δύο να ναι. Το θέμα είναι ότι δεν μου κατεβαίνει και με τους δυο τρόπους. Ουφ μου έχουν σπασει τα νευρα που ενώ παντα είχα κατι στο μυαλο μου τωρα το απολυτο κενο...

Από Αμερική έφαγα και δεύτερη πόρτα....

Τα στέλνουν μόνο με κουριερ γι αυτό έιναι τόσα τα μεταφορικά.

Μηπως να μαζευτουμε μερικές να κανουμε μια ομαδική παραγγελια???

Να παω να βάλω φωτιές από κει???χιχιχιχι

Τώρα μολις έφτιαξα κεκακι για να χουμε για αυριο και κοκκινιστο. Εν τω μεταξύ δεν έιχα βουτυρο και το κανα με λάδι. Να δουμε τι βγει τελικα....δεν το χω και πολύ με τα γλυκα ως γνωστόν....

Το κοκκινιστο παντως μοσχομυρίζει!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε??? Φαγατε για μεσημεράκι??? Εγώ πριν απο λίγο και τωρα με έχει πιασει μια υπνηλία...αλλο πράγμα...Να κοιμηθώ ή οχι?

Αντε σας φέρνω και άλλο μέλος στην παρεα!!!Οπου να ναι θα κανει εμφάνιση!!χαχαχα

Μια κοπέλα που την γνώρισα πριν ένα μηνα αλλά είναι λες και την ξέρω χρονια!!

Δεν λεω τπτ αλλο απλά ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!

Το κεικ πετυχε!!ενταξει λίγα κομματάκια έφυγαν από πάνω στο ξεφορμαρισμα αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικα μας.Και το κοκκινιστό αλλά αυτό ήταν αναμενομενο.

Λοιπόν κάτι έχω στο μυαλό μου για το παιδικο κουτι. Λεω να φτιαξω έναν ουρανο με ήλιο στη γωνία συννεφάκια απο χαρτόνι με γκλιτερ και αερόστατα από τσόχα. Σε ενα μεγάλο συννεφάκι το "οι αναμνησεις του Π" και στα πλάγια στο κουτί και στο κατω μερος δεντράκια ζωάκια και χορτάρι και καλά το δάσος . Πως σας ακουγεται????

Με το άλλο τπτ ακομα δεν κατεβαζει η κουτρα μου....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Σημερα που με έχει πιασει εμενα λογοδιαρροια καμια δεν είναι εδώ να με ακουσει.... Καλα κανετε βολτάρετε και για εμενα!!!Δεν πειράζει και εγώ θα μιλάω μόνη μου όπως η Σαντυ χαχαχα

Να δειτε που η Σαντυ δεν θα χει ξυπνήσει ακομα από το ξενύχτι του γάμου!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ήρθα εγώ!!Όχι για πολύ βέβαια,γιατί με έπιασε μια πείνα.Είναι το νωρίτερο που τρώω μεσημεριανό.

Και μετά έχω να πάω στην βάφτιση...και για να πω και την αμαρτία μου...

ψιλοβαριέμαι!!!

Λοιπόν,έτσι όπως περιέγραψες το κουτί,μου αρέσει πολύ!

Για το άλλο,δεν ξέρω...μήπως να έκανες μια σύνθεση,σαν αυτές που κάνουν τα κορίτσια και να την κολλούσες στο καπάκι??

Δεν ξέρω και τί υλικά έχεις..

κοριτσαρες μου τι κανετε; εχω ψιλοχαθει, το ξερω, αλλα δεν ειμαι και στην καλυτερη μου φαση. η κορη μου μ' εχει εξαντλησει εδω και μια βδομαδα. ειναι συναχωμενη και βγαζει δοντια ταυτοχρονα. Πενυ μου εγω δεν πολυσκαμπαζω απο καλλιτεχνικα και δε μου ρχεται κατι για να σε βοηθησω. φιλακια σας!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

βρε κορες θελω τη βοηθεια σας λιγο. θελω να παρω στη βαφτιστηρα μου μια κολωνια. παει δευτερα γυμνασιου. ποια να της παρω που να ταιριαζει με την ηλικια της; εγω σκεφτομαι την oh de moschino που μ' αρεσει πολυ.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Τι κάνεις κοριτσάκια? Δεν πρόλαβα καθόλου να μπω σήμερα! Στο γάμο περάσαμε πολύ ωραία! Πολύ φαγητό και πολύς χορός! Μπομπονιέρα τούλινη με καρφίτσα ελιά. Στολισμός στην εκκλησία σε λευκό με λαδί, ελιές και φανάρια.

Σήμερα κάναμε αμάν να ξυπνήσουμε.. Πήγαμε σε παιδότοπο, χαμός γινόταν λόγω Κυριακής, αλλά ο μικρός πέρασε πολύ ωραία!

Λοιπόν κάτι έχω στο μυαλό μου για το παιδικο κουτι. Λεω να φτιαξω έναν ουρανο με ήλιο στη γωνία συννεφάκια απο χαρτόνι με γκλιτερ και αερόστατα από τσόχα. Σε ενα μεγάλο συννεφάκι το "οι αναμνησεις του Π" και στα πλάγια στο κουτί και στο κατω μερος δεντράκια ζωάκια και χορτάρι και καλά το δάσος . Πως σας ακουγεται????

Με το άλλο τπτ ακομα δεν κατεβαζει η κουτρα μου....

Πολύ ωραίο ακούγεται! Και σίγουρα θα γίνει τέλειο, δεν ανησυχώ!

Για το άλλο κουτί τώρα. Έφτιαξα πρόσφατα μια κάρτα ροζ με λευκό πουά, λιλά κορδέλα και λευκές πέρλες. Δεν ξέρω αν σου αρέσει, αλλά εγώ έβαλα και (ψιλή) κορδέλα σε χρυσό-σαμπανί (το πολύ ανοιχτό, χρυσομπέζ το λέω εγώ!) και έδινε ένα λαμπερό αποτέλεσμα!

Μπορείς να βάλεις και δαντέλα (που σου αρέσει) ή οργάντζα ή τούλι σε μια φάσα περιμετρικά του κουτιού. Και στο καπάκι πέρλες που να σχηματίζουν μια λέξη ή ένα σχήμα π.χ. καρδιά ή κάτι ακανόνιστο ή να τις βάλεις στις γωνίες. Στο καπάκι θα έβαζα κάποιο λουλούδι υφασμάτινο, θα το έκανα από το ίδιο ύφασμα που θα έκανα τη φάσα, αλλά θα έβαζα και διχρωμία.

Επίσης θα μου άρεσε δέσιμο με κορδόνι που να τελειώνει σε λευκά πομ πον. Αυτό βέβαια θα το έβαζα με δαντέλα και χωρίς χρυσή-σαμπανί κορδέλα. Τα πομ πον μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και μεμονωμένα, όχι μόνο σε τελείωμα δεσίματος.

Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...