Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ούτε η ηλικία παίζει ρόλο,ούτε το αν κάποια έχει παιδάκι και πάει για δεύτερο η τρίτο κτλ.Ολες όσες περνάμε από τη διαδικασία της εξωσωματικής πονάμε,φορτωνομαστε με φάρμακα και μπαινοβγαινουμε σε κλινικές και χειρουργεία. Και εγώ έχω ακούσει πολλές φορές την ατάκα "έλα εντάξει,εσύ έχεις ένα παιδί τώρα,πως κανείς έτσι".Και να το ακούς και από φίλους..Οκ,αφού το λέτε,τότε αντί να στεναχωριέμαι,θα κάνω γλέντι με προβατίνες κάθε φορά που δεν πετυχαίνει η εξωσωματική🤷

Ανά μπράβο και αυτό ισχύει.Τραγικο απλά.  Ξες από τη μια τους δικαιολογώ γιατί δεν το έχουν ζήσει και ίσως να μην καταλαβαίνουν τι τραβάμε πραγματικά αλλά από την άλλη δεν μπορώ να τα δεχτώ αυτά τα σχόλια. Εξω από το χορό όλοι καλά τα λένε… 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

δηλαδη σου ειπε να τον "πιεσεις" να μιλησει για να σου πει τι θελει; αυτο το ειχα κανει κι εγω στο Νικο οταν ηταν μικρος. μου εδειχνε κατι και μουγκριζε και του ελεγα οτι δεν τον καταλαβαινω και σιγα σιγα προσπαθουσε να πει τι θελει.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δηλαδη σου ειπε να τον "πιεσεις" να μιλησει για να σου πει τι θελει; αυτο το ειχα κανει κι εγω στο Νικο οταν ηταν μικρος. μου εδειχνε κατι και μουγκριζε και του ελεγα οτι δεν τον καταλαβαινω και σιγα σιγα προσπαθουσε να πει τι θελει.

Ναι αυτό... να του λέω δεν καταλαβαίνω τί μου λες (εφόσον δεν λέει σωστά την λέξη).... μάλλον του τα δίνω μασημένα και σου λέει "αφού η μάνα μου ο πατέρας μου συνεννοούνται μαζί μου... έστω κι έτσι... δεν με νοιάζει"..

Πώς είναι η μικρή ???? έχει πάλι πυρετό ???

ειναι λιγο καλυτερα, αλλα η γκρινια και το νυσταγμενο υφος παραμενουν. να φανταστεις οτι εβαλα να μεγειρεψω με την Ελενη στο sling (στη πλατη), γιατι τσιριζε αν δεν την ειχα αγκαλια!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημέρα σε όλες!!!

Μεταξία,μάλλον είναι που χάλασε ο καιρός,είναι και διάφορα άλλα του στυλ ποιά είμαι,πού πάω,πάλι λάθος δρόμο πήρα και δεν έχω και χάρτη και με πήρε από κάτω.Θα το παλέψω όμως,ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε η τελευταία....

Μπράβο σας που κόψατε την πάνα σε 1 μόνο εβδομάδα!Η μαμά μου είναι 66 και ακόμα την φοράει!!χαχαχα

Χριστινακι για αρχη πρεπει νομιζω να φτιαξεις ενα νεο mail στο hotmail για να φτιαξεις και το msn.

Έχω mail,στο hotmail.gr βέβαια,πρέπει να είναι στο .com??Αναμένω οδηγίες!Κάτι πήγα να κάνω χτες,αλλά ταυτοχρόνως μιλούσα,έγραφα και τα παράτησα.

Διαφημίσεις

ειναι λιγο καλυτερα, αλλα η γκρινια και το νυσταγμενο υφος παραμενουν. να φανταστεις οτι εβαλα να μεγειρεψω με την Ελενη στο sling (στη πλατη), γιατι τσιριζε αν δεν την ειχα αγκαλια!

Καλά,αυτή είναι μια εικόνα που πολύ θα ήθελα να δω!!!

Διαφημίσεις

Καλώς την Πόπη!!Τί κάνεις??

Η Πένυ πού εξαφανίστηκε σήμερα??

Ελπίζω να μην συνεχιστεί αυτός ο παλιόκαιρος,γιατί βαφτίζει μια φίλη μου το αγοράκι της την Κυριακή και είναι κρίμα να της το χαλάσει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...