Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ούτε η ηλικία παίζει ρόλο,ούτε το αν κάποια έχει παιδάκι και πάει για δεύτερο η τρίτο κτλ.Ολες όσες περνάμε από τη διαδικασία της εξωσωματικής πονάμε,φορτωνομαστε με φάρμακα και μπαινοβγαινουμε σε κλινικές και χειρουργεία. Και εγώ έχω ακούσει πολλές φορές την ατάκα "έλα εντάξει,εσύ έχεις ένα παιδί τώρα,πως κανείς έτσι".Και να το ακούς και από φίλους..Οκ,αφού το λέτε,τότε αντί να στεναχωριέμαι,θα κάνω γλέντι με προβατίνες κάθε φορά που δεν πετυχαίνει η εξωσωματική🤷

Ανά μπράβο και αυτό ισχύει.Τραγικο απλά.  Ξες από τη μια τους δικαιολογώ γιατί δεν το έχουν ζήσει και ίσως να μην καταλαβαίνουν τι τραβάμε πραγματικά αλλά από την άλλη δεν μπορώ να τα δεχτώ αυτά τα σχόλια. Εξω από το χορό όλοι καλά τα λένε… 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια σας! τι μου κανετε; εμεις το ξενυχτησαμε εχθες. τα παιδια εκαναν εμβολιο το απογευμα και η μικρη μου ανεβασε 38,7 πυρετο μεσα στη νυχτα. της εδωσα ντεπον, αλλα δεν εκανε και πολλα. τελικα μας πηρε ο υπνος μετα απο μια ωρα μαζι στο κρεβατι και το πρωι με καβαλησε για αγκαλιτσα κι εκαιγε παλι. μεχρι να σηκωθω να φερω πονσταν, της βαζω θερμομετρο κι ειχε πεσει στο 37,8. οποτε το γλιτωσε το δευτερο αντιπυρετικο και τωρα της εχει πεσει τελειως και κοιμαται του καλου καιρου το πουλακι μου. η μαμα ζομπι! αντε να δω πως θα μαζεψω τα κομματια μου να κανω τις δουλειες μου.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημέρα !

Κοίτα να δεις φιλενάδα κι από εδώ (στην αντίπερα όχθη) μια από τα ίδια είχε το πρόγραμμα εψές το βράδυ... κοιμούνται κανονικά, όλα ΟΚ, κατά τις 11:30 που ξαπλώσαμε κι εμείς, μετά από λίγο ακούω τον Ν... αρχίζει να βήχει... επίμονα όμως και γκουχου γκουχου... σηκωνόμουν ανά 3λεπτά να του ρίχνω ένα βλέφαρο, ώσπου τον κατάλαβα ότι αλλού το πάει... τον βουτάω από το κρεββάτι κι ευτυχώς κατάφερα να φτάσουμε μέχρι την τουαλέτα... φλέμματα έβγαζε το παιδάκι μου... πόσο το λυπάμαι κάτι τέτοιες στιγμές... τελικά του έκανα και 2 εισπνοούλες και κοιμήθηκε μαζί μας να τον παρακολουθώ...

το πρωί ξύπνησε καλά "καθαρός" κι ευδιάθετος... ξανακάναμε εισπνοές -εννοείται-... θέλω να πάρω την παιδίατρο να την ρωτήσω αν θα ξεκινήσουμε (από τώρα και πάλι) θεραπεία...

Καλό Χειμώνα !!!

Διαφημίσεις

κι εμενα ειναι σα κοτοπουλο το κοριτσακι μου. δεν μου εχει κανει κανενα τους ως τωρα πυρετο απο εμβολιο. ποσο κραταει; κοιμηθηκε τρεις ωρες και σηκωθηκε παλι με 38,2. της εδωσα πονσταν, την εκανα μπανιο, της εδωσα να φαει κατι και τωρα ξαναπεσε για υπνο!

Σάντυ,καλώς το δέχτηκες!!

Ανυπομονώ να τελειώσει η σημερινή μέρα...όλα στραβά μου πάνε από το πρωί.

Ευχαριστώ! Μεγάλωσε το παιδάκι μου! Και μου έκανε και μια σφιχτή αγκαλίτσα μόλις με είδε! Και χθες και σήμερα όλο χαρούλες είναι, καμία γκρίνια! Γύρισε με όρεξη! Λύνεται και η γλωσσίτσα του, έμαθε καινούργιες λεξούλες, όλο γελάει, γελάμε κι εμείς, χαμός!

Εσύ τι έχεις, έγινε κάτι σήμερα?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Σαντυ καλως το δεχτηκες το αγορακι σου! εμεις σημερα ειμαστε τα χαλια μας! της μικρης δεν της πεφτει με τιποτα ο πυρετος. ουτε με αντιπυρετικα, ουτε με μπανιο, ουτε με κομπρεσες. ο γιατρος παντως λεει οτι ειναι φυσιολογικο ακομα κι αν συνεχισει και αυριο αυτη η κατασταση. η κακομοιρα μου, ειναι ολη μερα βασιλεμενη και κολλημενη πανω μου.

Ευχαριστώ κοπέλα μου, περαστικά στην κούκλα σου! Ελπίζω να άρχισε να συνέρχεται! Δεν ξέρω και να σου πω πόσο κρατάει, ούτε ο δικός μου έχει κάνει ποτέ πυρετό από εμβόλιο. Αλλά από όσο ξέρω, δεν είναι ανησυχητικός!

EkcAp3.png

καλημερα σας. ειμαι ενα πτωμα! περασαμε αλλη μια νυχτα με πυρετο και γκρινια. παλι με 38,6 ξυπνησε. ο παιδιατρος ειπε οτι μπορει να παρει 2-3 μερες αυτη η κατασταση. ελπιζω μεσα στην ημερα να αναρρωσει το παιδακι μου γιατι ειναι χαλια. Χριστινακι για αρχη πρεπει νομιζω να φτιαξεις ενα νεο mail στο hotmail για να φτιαξεις και το msn.

Καλημέρα...

Άννα και Μεταξία,περαστικά στα καμάρια σας.

Φθινοπώριασε κορίτσια....

Σάντυ,καλώς το δέχτηκες!!

Ανυπομονώ να τελειώσει η σημερινή μέρα...όλα στραβά μου πάνε από το πρωί.

Χριστινιώ,

Τί έπαθες ???? Τί σου συμβαίνει πουλί μου και ακούγεσαι τόσο down ????:-(

... εμεις σημερα ειμαστε τα χαλια μας! της μικρης δεν της πεφτει με τιποτα ο πυρετος. ουτε με αντιπυρετικα, ουτε με μπανιο, ουτε με κομπρεσες. ο γιατρος παντως λεει οτι ειναι φυσιολογικο ακομα κι αν συνεχισει και αυριο αυτη η κατασταση. η κακομοιρα μου, ειναι ολη μερα βασιλεμενη και κολλημενη πανω μου.
καλημερα σας. ειμαι ενα πτωμα! περασαμε αλλη μια νυχτα με πυρετο και γκρινια. παλι με 38,6 ξυπνησε. ο παιδιατρος ειπε οτι μπορει να παρει 2-3 μερες αυτη η κατασταση. ελπιζω μεσα στην ημερα να αναρρωσει το παιδακι μου γιατι ειναι χαλια.....

Ωχ ωχ ωχ Αννούλα !!!

Τί έπαθε το ψυχάκι μου ? Από το εμβόλιο είναι δλδ ? Και είναι και μια χαψιά κιόλας το μανάρι μου... περαστικά βρε Άννα

... αναβάλλεται κι ο καφές μέχρι να αναρρώσει το παιδί ...

Τα δικά μας: κόψαμε επιτέλους την πάνα τσακ-μπαμ, μέσα σε μια εβδομάδα !!!! Και την βραδινή !

Είμαι πολύ χαρούμενη και χθες που είχα ραντεβού με λογοθεραπεύτρια μου είπε πως πρέπει να πάψω να τον καταλαβαίνω όσο δεν μιλάει καθαρά... δύσκολο πολύ στο πρακτικό του αυτό... την Δευτέρα θα ξαναπάω μόνη μου να μου πουν τί πρόγραμμα/θεραπείες προτείνουν...

προβλέπεται μακρύς ο χειμώνας ...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...