Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σάντυ,έγινες και καρπουζοπαραγωγός τώρα???Πιο πολύ σε είχα ικανή να φυτέψεις βαφλόδεντρα!!!χαχαχα

Έχω πάει και εγώ στο Αττικό πάρκο,αλλά πιο παλιά.Τα δελφίνια δεν υπήρχαν τότε.Είχαμε πάει από το πρωί και δεν είχε κόσμο,το οποίο ήταν ό,τι καλύτερο,γιατί τριγυρνούσαμε με την ησυχία μας.Το κακό ήταν ότι είχε πολλή ζέστη και δυνατό ήλιο και τα ζώα ήταν μέσα στις φωλιές τους.

Με το ζόρι έβγαιναν έξω.Πάντως αν θυμάμαι καλά,δεν είχε πολλά δέντρα, ούτε παγκάκια να κάθεται ο κόσμος.4 ώρες νομίζω ότι περπατούσαμε ασταμάτητα.Είχα κάνει και τροπικό μαύρισμα!!χαχαχα

Διαφημίσεις

μη μιλατε καλε για θερμιδες! με κυνηγανε παντου οι ρουφιανες και κατσικωνονται πανω μου! Σαντυ ευχαριστω για την εφημεριδα! αντε αλλη μια μου μενει!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Γειαααα!!!

Τι κανετε τσούπρες μου???

Σας διαβασα και τώρα είπα να σας γράψω. Να δω αν θα καταφέρω να το τελιώσω το μνμ

Εγω σήμερα το μεσημεράκι μαζεύτηκα σπίτι για να μεινω.

Χτες είχαμε πάει στους κουμπαρους μας το βραδακι και το πρωί μέχρι να προλάβω να ξυπνήσω ξανακοιμηθηκα για μεσημερι.

Σήμερα το πρωί πηγα στον παιδικο τον Κωσταντή και πήγα στη συνυφάδα μου να πιουμε καφέ και μετά ψάχναμε για σπίτια να νοικιάζονται. Να μεινει το ζευγαράκι μας μεχρι να φτιαξουν τη φωλίτσα τους!

Δουλειες με φουντες σας λέω!χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε Πενυ δωσε μου κι εσυ μια εφημεριδα. εχω κολλησει και μου λειπει μονο μια. για να μου τη δωσεις πρεπει να πας στον τοιχο μου.

Τί ζητάς καλέ και εσύ τώρα??Αν ήσουν πλούσιος άντρας,μπορεί και να σου έδινε.χαχαχα

εγω παντως μολις χωρισα τη κοπελιτσα. ηθελε γαμους και τετοια κι εγω δε γουσταρα. χαχα! εχω αποκτησει και αντρες γειτονες πια. θα δω ποιος θα φτιαξει το καλυτερο σπιτι για να του τα ριξω. χαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

εγω παντως μολις χωρισα τη κοπελιτσα. ηθελε γαμους και τετοια κι εγω δε γουσταρα. χαχα! εχω αποκτησει και αντρες γειτονες πια. θα δω ποιος θα φτιαξει το καλυτερο σπιτι για να του τα ριξω. χαχα!

Ντροπή σου Άννα!!Και που χώρισες την κοπελίτσα και που ακολουθείς τον δρόμο που χάραξε η Πένυ!!!χαχαχα

Σας έπιασαααα!!!Τι κανετε????

Εγώ πεινάωωωωω αλλά αντιστέκομαι!! μολις έκανα ένα μπανακι και χαλάρωσα λιγάκι!!

αχ βρε Πενυ δωσε μου κι εσυ μια εφημεριδα. εχω κολλησει και μου λειπει μονο μια. για να μου τη δωσεις πρεπει να πας στον τοιχο μου.

Αννουλα μου κανω αποδοχή σε όλα τα μνμ που μου στελνεις αλλά δεν το χω φαινεται....

Κατσε να παω και στον τοιχο σου μπας και βρω ακρη....

Γιατί μαζευεις εφημερίδες??????

Ντροπή σου Άννα!!Και που χώρισες την κοπελίτσα και που ακολουθείς τον δρόμο που χάραξε η Πένυ!!!χαχαχα

Μην πτοείσαι κοπέλα μου. Μολις γίνεις μεγάλη και τρανη θα την λαδωσεις και θα σταματήσει τιςάσχημες φήμες. χαχαχαχαχα

Εξάλλου δεν μας έχει βγει το όνομα τόσα χρόνια δεν θα μας βγει τώρα και μεσα απο τους sims!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...