Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλημέρα! Καλώς την εγκυούλα μας!

Τι κάνετε? Εμείς περάσαμε πολύ ωραία χτες με τα κορίτσια. Ουζάκια και μεζεδάκια στη Ζέα, κάναμε κεφάλι και μετά για ποτάκι! Ξύπνησα στις 12! Δεν πήγαμε καν για καφέ, θα πάμε σε λιγάκι για φαγητό!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου. τι κανετε; Χριστινακι με το μαλακο κοριτσι μου. τι κανει η μπουμπου μας; κλωτσησε; εχθες χαθηκα και δεν εδωσα το παρον γιατι μας ειχε η μαμα μου τραπεζι και τη βοηθουσα. ειδα επιτελους και την αδερφη μου που ειχα να τη δω απο βαφτιση! στο μεταξυ εχθες με βοηθησε ο γιος μου με τις δουλειες του σπιτιου για να κερδισει χρονο στον υπολογιστη και ηταν για φαγωμα να τον βλεπω να βουταει το βετεξ στο κουβαδακι και να ξεσκονιζει! το αποκορυφωμα ηταν καποια στιγμη που καθομουν σε μια πολυθρονα για να καθαρισω ενα διακοσμητικο και μου λεει "Προσεχε, μη κανεις πισω, γιατι εχω βαλει το ρουτερ"!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια !

Τί κάνετε ???? Εμείς καλά... θα χαλάσει, λέει, ο καιρός από ΤρίτηΤετάρτη... ωραία κι εμείς έχουμε βαφτίζουμε την Κυριακή.... τί καλά !

Κατα τα άλλα "περιμένουμε" τα νέα (τους) μέτρα -έλεος δλδ-... χθες πήγαμε στο Αττικό (1η φορά) και ήταν καλά... είδαμε και παράσταση με δελφίνια, που, πραγματικά, άξιζε... στο γύρνα καθήσαμε να φάμε σε πολύ ωραίο μαγαζάκι της Πειραϊκής _κάτι σε ψαροκατάσταση δλδ_ αλλά το παιδί μου το μεγάλο αποφάσισε πως δεν γούσταρε να γυρίσει σπίτι παρά το γεγονός ότι είχε πάει 4 η ώρα το απόγευμα και... ξέρασε από τα νεύρα του μες στην πολυκατοικία.... τα νεύρα μου κρόσσια κοινώς....

αυτάααααα !!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακι! δεν ειναι πολυ ωραια στο αττικο παρκο; αν κι εχω μια ενσταση για τον περιορισμο των ζωων, αλλα τουλαχιστον ξερω οτι τους φερονται με αγαπη και σεβασμο και πως προσπαθουν να σωσουν πολλα ειδη απο τον αφανισμο. να κανονισουμε να τα πουμε μεσα στην εβδομαδα.

καλημερα κοριτσακι! δεν ειναι πολυ ωραια στο αττικο παρκο; αν κι εχω μια ενσταση για τον περιορισμο των ζωων, αλλα τουλαχιστον ξερω οτι τους φερονται με αγαπη και σεβασμο και πως προσπαθουν να σωσουν πολλα ειδη απο τον αφανισμο. να κανονισουμε να τα πουμε μεσα στην εβδομαδα.

Καλημέρα Άννα !

Ναι, είναι πολύ όμορφα... να σου πω την αλήθεια μου κι εγώ τα λυπόμουν τα ζώα που τα έχουν έτσι περιορισμένα... αν τα φροντίζουν και τα διαφυλλάσουν, όπως λένε, έχει καλώς !

Όλα τα λεφτά ήταν τα δελφίνια, πραγματικά ! Μάλλον το χάρηκα περισσότερο εγώ από τα τέκνα μου χι χι !

Θα σε πάρω τηλ... έχω αύριο ραντεβού με την λογοθεραπεύτρια για τον Νικόλα, να δούμε τί θα μας πουν και γενικά είναι η εβδομάδα που όλο και κάτι έχω το απόγευμα ένεκα της βάφτισης να πάω από εδώ να πάω από εκεί... ξέρεις τώρα ...:(όρεξη δεν έχω

Kαλημέρα! Εμείς χθες πήγαμε για φαγητό στο Θησείο, γυρίσαμε και το βράδυ βγήκαμε για καφεδάκι εδώ στην περιοχή.

Έρχεται το παιδάκι μου σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενη!

EkcAp3.png

Πολύ ωραία είναι στο Αττικό πάρκο, δεν έχουμε πάει ακόμη με το παιδί!

Για την ακρίβεια είχαμε πάει, όταν ήμουν έγκυος!

Πότε κανονίζετε συνάντηση? Θέλω κι εγώ!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Σαντυ μολις περασα απο το simοσπιτο σου και τα καρπουζια σου ειναι ετοιμα. μαζεψε τα πριν μαραθουν! χαχα!

Άννα μου τα μάζεψα τα καρπούζια! Και για ανταμοιβή που μου το θύμισες, σου καθάρισα την κουζίνα! Άσε κανένας δεν έχει απαντήσει στο αίτημά μου να χτίσω το δωμάτιο και δεν ήθελα μόνο ένα να χτίσω! Κάτι γίνεται με τα αιτήματα και δεν τα παίρνετε. Τα δώρα τα παίρνετε?

Έχω μαζέψει ένα σωρό simoleons και δεν μπορώ να ανακαινίσω το σπίτι!:( Βλακεία είναι να θέλουμε βοήθεια για να χτίσουμε, έπρεπε έστω να πληρώσουμε και να χτίσουμε..

EkcAp3.png

μου κανει μεγαλη εντυπωση αυτο με τα αιτηματα σου βρε Σαντυ. κατι δωρακια εχω παρει απο σενα. και τωρα που το λεμε δες στον τοιχο μου που ζηταω κατι εφημεριδες. στειλε μου μια please! με τη Μεταξια κανονιζουμε για καφεδακι μαλλον σπιτι μου. θα μπορεσεις να ερθεις;

μου κανει μεγαλη εντυπωση αυτο με τα αιτηματα σου βρε Σαντυ. κατι δωρακια εχω παρει απο σενα. και τωρα που το λεμε δες στον τοιχο μου που ζηταω κατι εφημεριδες. στειλε μου μια please!

Σου έστειλα!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...