Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Πενυ εχω κι εγω δυο μερες αυτη τη βαρεμαρα! σημερα ειδικα δεν εκανα τιποτα! μονο κατι πιατα επλυνα οταν γυρισαμε απο τη βολτα κι αυτα με πολυ ζορι! αχ τουλαχιστον αυριο θα κοιμηθω λιγο παραπανω, δεν θα ξυπνησω στις 7!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Έχω ένα σωρό δουλειές, πρέπει να μαζέψω το σπίτι, έρχεται ο γιος μου μεθαύριο και πρέπει να το βρει τέλειο....για να το ξανα-ανακατέψει! Εσείς τι κάνετε?

EkcAp3.png

Αχ,επιτέλους μια ψυχή στο καφέ!!!χαχαχα

Τί κάνεις Πόπη μου??

με μια ελαφριά καθυστέρηση-2ωρίτσες μόνο!-...........

καλά είμαι Χριστινάκι.Η μικρή με παίδεψε,τώρα κοιμήθηκε απο το πρωί!Εκανα αυγά & λουκανικάκια να φάμε(τσ τσ τρέμε κα Βέφα!)και ένα αυγό εξερράγη και γέμισα λάδια!!!Γκρρρ...μετά τα κλασικά...σφουγγάρισμα καθάρισμα ουφ α στο καλό ξανά θα παραγγέλνω απ'έξω!Ευκολα-γρήγορα-καθαρά,μόνο η τσέπη θα υποφέρει χιχι!Πάντως πρώτη φορά έσκασε έτσι αυγό στο τηγάνι...λες και είχε νερό μέσα!

Αααα!Το κοκκινιστό χθες μεγάλη επιτυχία!:P

Αυτά με τα φαγητά...κατα τα άλλα,εκανα τώρα καφεδάκι να χαλαρώσω πριν ξυπνήσει το θεριό;)εσεις κοπελίτσες που είστεεεεε????

sDmPp3.png

QVD3p2.png

εγω ειχα γυναικα το πρωι να μου κανει παραθυρα, μπαλκονια και την εισοδο. ο,τι βαριεμαι του θανατα δηλαδη. κατα τ' αλλα μαγειρεψα κι εχω πλυνει ισα με 4 φορες πιατα απο το πρωι. αμαν! δεσμια του νεροχυτη εχω καταντησει. τωρα τους εκανα μπανιο και τους εβαλα για υπνο. το απογευμα εχουμε παρτυ γενεθλιων. γιορταζει ο βαφτισιμιος του Παναγιωτη.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Γεια σας και απο εμενα!!Και εγώ με το σπίτι τα χω βάλει σήμερα!!

Το πρωι εκανα το κατω μπαλκονι λίγο τα παντζουρια ,οσα βλεπει η πεθερά ξερετε....

Τωρα λέω να πάω να τα βάλω με το μπανιο. πιφ

Το απογευματάκι λέμε να πάμε στο 5χ5 να πιούμε ένα καφεδάκι με την υσηχία μας και το βραδάκι θα έχω μια φίλη μου και μπορεί να φιλοξενησω και την κουνιαδα μου με την ανιψια μου!!!

Κοινώς ένα σπίτι φισκα από κοσμο!!YES!!!!!

Μας βλέπω το πρωί να κοιμομαστε από την πολύ κουβέντα!!χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγώ παλεύω με τη σφουγγαρίστρα! Κι έχω και σίδερο μετά. Το βράδυ όμως έχω έξοδο (πολλή φόρα πήρα τελευταία), παντρεύεται μια φίλη μου το άλλο Σάββατο και απόψε θα βγούμε για χαλαρό μπάτσελορ με ουζάκια και μεζεδάκια, κάνω από τώρα όρεξη!!!!

EkcAp3.png

Καλα να περάσετε Σαντυ!!! Και εμείς πριν λίγο μαζευτήκαμε από τη βόλτα και τώρα περιμένω την φιλενάδα μου να τα πουμε και να τα πιούμε χαχαχα

Και εμεις δεν θα έχουμε άντρες!!

Ο Κωσταντής ξερός ήδη!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...