Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!

καλημερα! τι κανετε; Σαντυ πολυ ομορφο αυτο που εφτιαξες. συγχαρητηρια! τους sims τους εχω κατεβασει κι εγω απο εκει που σου ειπε η Πενυ, αλλα δεν ειναι τοσο απλο. αφου κατεβασεις το παιχνιδι, χρειαζεται να εγκαταστησεις ενα ειδικο προγραμμα που θα σου δημιουργησει ενα εικονικο dvd για να το γραψεις εκει. αλλιως δεν μπορεις να παιξεις. αμα το καταφερω κι εγω θα σου πω. μπορουμε να κανουμε και το αλλο. μολις το κατεβασω πληρως, θα το γραψω σ' ενα στικακι και θα στο δωσω να το περασεις στον υπολογιστη σου.

Τωρα που το λες μου το χε κανει και μενα αυτό νομίζω.Νομίζω το πρόγραμμα λέγεται daemon?Οπως και να χει μην ανυσηχείτε θα ρθει ο τεχνίκος μας το βράδυ και θα ειμαστε online.χαχαχαχα

Χτες παράλληλα εβλεπε ταινια και εγώ τον ρώταγα διαφορα.

Σας αφήνω γιατί οπου να ναι θα ρθει μια κοπέλα να μου φτιαξει τα νυχακια τώρα

Φιλιαααα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι απο δω!

Σάντυ πολύ ωραίο το δημιούργημά σου!Καλα ε,βλέπω τι φτιάχνετε και νιώθω κουλή τελείως!!!

Σήμερα με έπιασε προκοπή(και πείνα)κ θα κάνω κοκκινιστό!Μιαμ μιαμ!

προς το παρον παω να συμμαζέψω την κουζίνα και τα λέμε μετά.ματς μουτς

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Με το big shot και μήτρα κλειδαριά και κλειδί.

Αχ,τέλειο είναι!!!Με βλέπω να το παίρνω και εγώ...έκανα καινούρια εγγραφή στο αθηναϊκό,γιατί είχα ξεχάσει τους κωδικούς και μάντεψε...τους ξέχασα και πάλι!!χαχαχα

Έχω τόσα στο μυαλό μου,που πλέον δεν συγκρατώ τίποτα.Αν κάνω και τρίτη εγγραφή,θα με κράξουν και θα έχουν και δίκιο.Τελικά δεν είναι γραφτό μου να κάνω αυτή την παραγγελία...

Διαφημίσεις

Στις τρεις εγγραφές η μία δώρο!

χαχαχα!!

Ενώ στο νησιώτικο ρε παιδί μου,μπαίνεις,κάνεις την παραγγελία και τελειώνεις.Ούτε μπελάδες ούτε τίποτα.Έλα όμως που δεν έχει αυτά που θέλω...

Eγώ θα κάνω και από τα δύο παραγγελία, συγκεκριμένα από το νησιώτικο θα πάρω κάποια πράγματα που είναι πιο φτηνά από το scrapbooking.gr. Κι ό,τι δεν έχει, θα τα πάρω από το άλλο. Παρεμπιπτόντως το scrapbooking.gr είναι πιο ακριβό από το heart2craft, έχω δει μεγάλη διαφορά μέχρι και 3 ευρώ σε μια μήτρα. Αλλά δυστυχώς έχει πολλά πράγματα που τα άλλα δεν τα έχουν!

EkcAp3.png

καλημερα! τι κανετε; Σαντυ πολυ ομορφο αυτο που εφτιαξες. συγχαρητηρια! τους sims τους εχω κατεβασει κι εγω απο εκει που σου ειπε η Πενυ, αλλα δεν ειναι τοσο απλο. αφου κατεβασεις το παιχνιδι, χρειαζεται να εγκαταστησεις ενα ειδικο προγραμμα που θα σου δημιουργησει ενα εικονικο dvd για να το γραψεις εκει. αλλιως δεν μπορεις να παιξεις. αμα το καταφερω κι εγω θα σου πω. μπορουμε να κανουμε και το αλλο. μολις το κατεβασω πληρως, θα το γραψω σ' ενα στικακι και θα στο δωσω να το περασεις στον υπολογιστη σου.
Καλημέρα κι απο δω!

Σάντυ πολύ ωραίο το δημιούργημά σου!Καλα ε,βλέπω τι φτιάχνετε και νιώθω κουλή τελείως!

Σας ευχαριστώ πολύ!

EkcAp3.png

Επεστρεψα!!!Τιποτα δεν έχω κανει η προκομενη σήμερα!!! Μολις τελιωσα με τα νύχια εφυγα και πηγα για καφέ. Παλι καλά που η γιαγια μου τρωγόταν να μου κανει καμια δουλεια από το πρωί και της φόρτωσα το σπανακορυζο.

Αλλιως με πατάτες θα την έβγαζε ο αντρούλης μου.Οχι ότι δεν τις προτιμαει από το σπανακορυζο χαχαχα

βρε Πενυ να σε ρωτησω και κατι αλλο. αντε και το εγκαταστησαμε. θα μπορουμε να παιζουμε online και μεταξυ μας;

Σιγουρα δεν θα μπορούμε να παιξουμε μαζί όμως εχει αλλους παίκτες από μονο του το παιχνίδι!!!!

Και μαντεψε....εχει και άντρες....και εχουν και λεφτά.....Παραπερα δεν λέω ξερεις, γάμος ,λεφτά ,μπουντρουμακι και ευθυμη χήρα χαχαχα

Παει θα φοβηθεί το μάτι σας με αυτά που ακουτε.....χαχαχαχα

Ειμαι επικίνδυνη εγω...μπουχαχα

Αλλα δεν έχει σχέση το κανονικό.Μπορείς να πας στο εμπορικο κεντρο για ψωνια. Δεν υπάρχουν κλειδωμενα επιπλα κλπ. Δεν χρειαζεσαι βοήθεια για να χτίσεις σπίτι αρκει να το αντεχει η τσεπη σου. Μολις αρχίσεις και βαριεσαι μπορείς να βάλεις από πάνω expansion packs που σου σου προσφέρουν αλλες δυνατότηες. Μολις βαρεθεις και αυτά πατάς the sims free downloads και κατέβαζεις έπιπλα , ρουχα,πλακακια ,δεντρα και φτιαχνεις το σπίτι των ονείρων σου!!!! Αφού να φανταστείς σκοπευουμε να κανουμε καποιες μετατροπές στο σπίτι και πρώτα στους sims θα το φτιαξουμε.

Θα φας τρελό κολλημα!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...