Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Πήγα και προσκύνησα, ευτυχώς το μεσημέρι δεν έχει μεγάλη ουρά!

Ρε παιδιά,η περιφορά την παραμονή δεν γίνεται??

Ύποπτο...κάπου αλλού πάει η Σάντυ!!χαχαχα

χαχχαχαχχ!

Η περιφορά του σταυρού είναι σήμερα το απόγευμα γύρω στις 7.30! Όχι την παραμονή!

Θα ξαναφύγω σε κανένα μισάωρο!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχχαχαχχ!

Η περιφορά του σταυρού είναι σήμερα το απόγευμα γύρω στις 7.30! Όχι την παραμονή!

Θα ξαναφύγω σε κανένα μισάωρο!

Χμμμ....και εγώ πήγα στην εκκλησία...και γενικά όταν γιορτάζει ένας ναός,η περιφορά γίνεται πάντα την παραμονή.Εκτός και αν στην Αθήνα το κάνετε διαφορετικά.

Έλα τώρα,ομολόγησε την αλήθεια!!

Kαλέ σε μας πάντα ανήμερα της γιορτής γίνεται η περιφορά! Και στις άλλες εκκλησίες, όχι μόνο εδώ! Πρώτη φορά ακούω να γίνεται την παραμονή! Μεγάλες διαφορές οι βόρειοι κσι οι νότιοι, χαχααχχ!

Πήγαμε λοιπόν στην περιφορά, είχε πολύ κόσμο. Πήραμε κάτι παιχνιδάκια του μικρού, μαντολάτα και παστέλια και κάτι ψιλολόγια. Και κάτσαμε να φάμε λουκουμάδες, όχι όμως από το πανηγύρι, γιατί συνήθως στα πανηγύρια τους κάνουν μες στο λάδι και δε μου αρέσουν. Αλλά έχει στην περιοχή ένα παραδοσιακό μαγαζί που κάνει μόνο λουκουμάδες και τους κάνει τέλειους, σλουρπ!

EkcAp3.png

καλημερα σας παιδια τραλαλα τραλαλα. σηκωθειτε με χαρα τραλαλαλαλα! οπως βλεπετε the

masturbation goes cloud. χαχαχα! μ' επιασε πρωινιατικα! φιλουρες!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Άννα δεν αφήνεις το τραγούδι, για να πιάσεις το μυστρί, μπας και το χτίσουμε επιτέλους αυτό το ρημαδοδωμάτιο οεο??? αχαχχαχαχ!

Κι εσύ Πένυ (άλλη από κει που κάνει τον Κινέζο και σφυράει αδιάφορα :lol::lol::lol:) έλα επιτέλους να γίνουμε γειτόνισσες!

Έρχεται ο γιόκας μου από βδομάδα και σιγά μην έχω χρόνο να παίζω όλη μέρα sims!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Κλουκλιτσες μου!!!!!Τι κανετε???? Δυο φορές έγραψα ένα κατεβατο και κατα λάθος το έσβησα και τις δυο φορες!!! γκρρρρρ

Σημερα στριμωξα τη μανα μου και φτιαξαμε κατι μπομπο!! Μονο έτσι βγαίνει η δουλεια!!Αυριο θα την ξαναστριμώξω για τις παιδικές!!χαχαχαχα

Σαντυ μου ευχαρίστως να σε βοηθησε με το σπίτι αλλά δεν έχω λάβει τπτ!!! Κατέβασε το κανονικό παιδί μου.Αυτό έιναι χαζό!! Στο κανονικό εχει παααααρα πολλά που μπορείς να κανεις!!! Καμια σχέση με αυτό!! Εγώ δεν με βλέπω να ξαναπαιζω. Το βαρέθηκα με δυο φορες.

Ειχα καιρό να μπω στο parents!!! Τι ωραία θεματάκια για βαφτίσεις!!!Αρχισαν και οι Χριστουγεννιατικες!!

Παω να χαζέψω λίγο πριν ξυπνήσει ο αντάρτης μου!! Φιλιααααα!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Σαντυ μου ευχαρίστως να σε βοηθησε με το σπίτι αλλά δεν έχω λάβει τπτ!!! Κατέβασε το κανονικό παιδί μου.Αυτό έιναι χαζό!! Στο κανονικό εχει παααααρα πολλά που μπορείς να κανεις!!! Καμια σχέση με αυτό!! Εγώ δεν με βλέπω να ξαναπαιζω. Το βαρέθηκα με δυο φορες.

Kαλέ ούτε εσύ, ούτε η Άννα παίρνετε τα αιτήματά μου!!!

Το κανονικό από πού θα το κατεβάσω???

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...