Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Να μην σου πω για το εάν θα υπάρχει ακόμη το ΙΚΑ όταν θα μου κλείσουν ραντεβού για το 2012.....

Kαι συνεχίζω να μιλάω μόνη μου....

έκλεισα ραντεβού ... 12/04/2012 Μ. Πέμπτη στις 10:00 το πρωϊ... η πλάκα είναι που με ρώτησε κιόλας "Ποιά ώρα σας εξυπηρετεί στις 10 ή στις 11?" μα την Παναγία ήθελα να της πω εκείνη την ώρα "Μα καλά ! Δεν ξέρω αν θα ζω τότε κι εσύ με ρωτάς για την ώρα?"... έλεος δλδ !

Ελλάς το μεγαλείο σου μαμώ το φελέκι μου μέσα μεσημεριάτικα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κι απο μένα!

Το βιντεακι με τον πατερ το'χω δει και κάπως έτσι θα σκορπίσω κι εγω τα δαφνόφυλλα!Ολο μπριο!!!χαχαχα!!!

Βρε Αννα,απο που το πηρες αυτο το ντομπολ?Το'χω ακουστα,αλλα δεν το πήρα γιατι η αδερφή μου μου είπε πως πήρε ενα τζελ για κατσαρίδες κ δεν κάνει τπτ.Λες να πήρε άλλο?Πρέπει να ρωτήσω...

Μεταξία,εγω πήρα για γαστρεντερολόγο στο Παιδων κ μου είπαν 7/11.Α,λεω ωραία!Οχι μου λεει,δεν καταλάβατε,παρτε 7/11 να σας πούμε τα ραντεβού κ πότε μπορείτε να κλείσετε!!!Μποινγκκκκκ!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Καλημέρα σε όλες!

καλημερα! Σαντυ πρεπει να σε βοηθησουν 3 φιλοι για να χτισεις το δωματιο. εγω δεν εχω κανενα τετοιο αιτημα απο σενα. εκτος αν το εστειλες πριν μερες και σε βοηθησα και δεν το θυμαμαι. τι σου λεει; κανενας δεν σε εχει βοηθησει ακομα;

Το ξέρω για τους 3 φίλους κι έχω κάνει αιτήματα και κανένας δε με έχει βοηθήσει κι έχει μείνει το δωμάτιο γιαπί! Σου έχω κάνει πολλές φορές αίτημα, δεν ξέρω γιατί δεν το πήρες. :-( Κι η Πένυ μάλλον δεν έχει πάρει ακόμα το αίτημα να γίνουμε γειτόνισσες.:(

EkcAp3.png

Μου λείπει πολύ και το παιδάκι μου τόσες μέρες... Αλλά ευτυχώς τον ακούω στο τηλ και είναι μια χαρά, μαθαίνει και καινούργιες λεξούλες και περνάει πολύ καλά, έχει πολύ κόσμο να ασχολείται μαζί του, η καλύτερή του!!

EkcAp3.png

Kαι συνεχίζω να μιλάω μόνη μου....

έκλεισα ραντεβού ... 12/04/2012 Μ. Πέμπτη στις 10:00 το πρωϊ... η πλάκα είναι που με ρώτησε κιόλας "Ποιά ώρα σας εξυπηρετεί στις 10 ή στις 11?" μα την Παναγία ήθελα να της πω εκείνη την ώρα "Μα καλά ! Δεν ξέρω αν θα ζω τότε κι εσύ με ρωτάς για την ώρα?"... έλεος δλδ !

Ελλάς το μεγαλείο σου μαμώ το φελέκι μου μέσα μεσημεριάτικα....

Πέφτει και Μεγάλη Πέμπτη?Τέλεια βρε...εκτός από το Πάσχα,θα έχεις να περιμένεις και κάτι άλλο!!!

Ορίστε,που γκρίνιαζες!!χαχαχα

Διαφημίσεις

.....

Μεταξία,εγω πήρα για γαστρεντερολόγο στο Παιδων κ μου είπαν 7/11.Α,λεω ωραία!Οχι μου λεει,δεν καταλάβατε,παρτε 7/11 να σας πούμε τα ραντεβού κ πότε μπορείτε να κλείσετε!!!Μποινγκκκκκ!

Θα επαναλάβω ακόμη μια... Ελλάς το μεγαλείο σου !!!

Καλημέρα σε όλες!

Το ξέρω για τους 3 φίλους κι έχω κάνει αιτήματα και κανένας δε με έχει βοηθήσει κι έχει μείνει το δωμάτιο γιαπί! Σου έχω κάνει πολλές φορές αίτημα, δεν ξέρω γιατί δεν το πήρες. :-( Κι η Πένυ μάλλον δεν έχει πάρει ακόμα το αίτημα να γίνουμε γειτόνισσες.:(

Καλέ ας βοηθήσει κάποιος το κορίτσι να φτιάξει το σπιτικό του να 'χει μια γωνίτσα να γέρνει το κορμάκι του... κρίμα είναι !!!

Μου λείπει πολύ και το παιδάκι μου τόσες μέρες... Αλλά ευτυχώς τον ακούω στο τηλ και είναι μια χαρά, μαθαίνει και καινούργιες λεξούλες και περνάει πολύ καλά, έχει πολύ κόσμο να ασχολείται μαζί του, η καλύτερή του!!

Πότε θα τον πάρετε με το καλό ??????

καλημέρα κι απο μένα!

Το βιντεακι με τον πατερ το'χω δει και κάπως έτσι θα σκορπίσω κι εγω τα δαφνόφυλλα!Ολο μπριο!!!χαχαχα!!!

Μήπως μπορείς να τραβήξεις το σκηνικό και να ανεβάσεις το βιντεάκι στο youtube??Θέλω πολύ να το δω!!χαχαχα

Τς,τς,τς...φίλες σου λέει μετά...

Αχ,βρε Σάντυ...δεν βλέπεις ότι σε αγνοούν,γιατί η μία έκανε σχέση με γυναίκα και μπορεί να ζηλέψει και η άλλη κοιτάει ποιόν πλούσιο θα παντρευτεί αυτή την εβδομάδα???

Άννα,το σχολείο είναι κοντά σας?

το σχολειο ειναι ακριβως απεναντι απο το σπιτι μας. ασε, ταλαιπωρια μεγαλη καθε μερα! χαχα!

πω πω ένα πλυντήριο μόνο φιλενάδα ???? εγώ τί κάνω λάθος, μπορεί να μου πει κάποιος ???? την Κυριακή το πρωί το καλάθι με τα άπλυτα ήταν άδειο...χθες το βράδυ γεμάτο... έχω πολλά πλυντήρια να βάλω (this is the easy part)... το μετά είναι που με τρώει.... λέτε να αφήνουν και οι γείτονες τα δικά τους ρούχα στο δικό μου ???? χα χα για φαντάσου !!!

Βλακείες λέω να περνάει η ώρα η δόλια -- μην με παίρνετε στα σοβαρά...

εσυ κοριτσι μου δουλευεις. γι' αυτο σου μαζευονται. κι εγω οταν δουλευα κατι βουνα ασιδερωτα ειχα συνεχεια. απο τοτε μου εχει μεινει απωθημενο και τα σιδερωνω μολις τα μαζεψω απο την απλωστρα. οσο για το καφεδακι που λεγαμε, οποτε σε βολευει εκτος απο Δευτερα, γιατι εκλεισα ραντεβου στον παιδιατρο.

καλημέρα κι απο μένα!

Βρε Αννα,απο που το πηρες αυτο το ντομπολ?Το'χω ακουστα,αλλα δεν το πήρα γιατι η αδερφή μου μου είπε πως πήρε ενα τζελ για κατσαρίδες κ δεν κάνει τπτ.Λες να πήρε άλλο?Πρέπει να ρωτήσω...

Ποπη δεν το αγορασα. μου το εδωσε μια φιλη μου που πινει νερο στ' ονομα του. χαχα! εκεινη το ειχε παρει απο το φαρμακειο και εδωσε περιπου 20 ευρω. παντως το ειδε κι ο γεωπονος που μας εκανε την απολυμανση και μας ειπε οτι ειναι καλο.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ ας βοηθήσει κάποιος το κορίτσι να φτιάξει το σπιτικό του να 'χει μια γωνίτσα να γέρνει το κορμάκι του... κρίμα είναι !!!

Πότε θα τον πάρετε με το καλό ??????

Άστα κανένας δε βοηθάει σ' αυτή τη ζωή! Επιτρέπεται να έχω το κρεβάτι στο σαλόνι και να μην μπορώ να φτιάξω μια κρεβατοκάμαρα? Κι είχα κάνει όνειρα γι' αυτό το σπίτι, χαχχαχαχαχ!

Το μικρό θα γυρίσει την άλλη εβδομάδα! Οπότε ας προλάβω να κάνω και μια γενική καθαριότητα! Κοντεύουν και τα γενέθλιά του, πρέπει να είναι το σπίτι πεντακάθαρο!

EkcAp3.png

.........

Το μικρό θα γυρίσει την άλλη εβδομάδα! Οπότε ας προλάβω να κάνω και μια γενική καθαριότητα! Κοντεύουν και τα γενέθλιά του, πρέπει να είναι το σπίτι πεντακάθαρο!

Την άλλη εβδομάδα ???? Α πα πα καλέ τι μάνα άσπλαχνη είσαι εσύ που αποχωρίζεσαι το αγγελούδι σου ?????:-P:confused::rolleyes:

Την Πρόνοιααααα !!!

Υ.Γ. Μην το πεις πουθενά στο δίπλα γιατί θα σε πάρουν με τα γιαούρτια όλες αυτές οι "καθώς πρέπει" μανούλες....:cool: χμμμμμμμμμμ

Την άλλη εβδομάδα ???? Α πα πα καλέ τι μάνα άσπλαχνη είσαι εσύ που αποχωρίζεσαι το αγγελούδι σου ?????:-P:confused::rolleyes:

Την Πρόνοιααααα !!!

Καλά,αν δούνε ότι δεν έχει καν σπίτι τελειωμένο...την έβαψε!!!χαχαχα

Την Πρόνοιααααα !!!

Υ.Γ. Μην το πεις πουθενά στο δίπλα γιατί θα σε πάρουν με τα γιαούρτια όλες αυτές οι "καθώς πρέπει" μανούλες....:cool: χμμμμμμμμμμ

Έτσι, έτσι! Αυτός ο καθωσπρεπισμός μας έφαγε..

Καλά,αν δούνε ότι δεν έχει καν σπίτι τελειωμένο...την έβαψε!!!χαχαχα

xaxaxaxxa!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...