Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

και μετά κλείστηκα στο πλυσταριο- γραφειο-εργαστηριο---και βγηκα τωρα!!!Σημερα έχω φτάσει στα όριά μου νομίζω...

QUOTE]

χμμμμμ...ύποπτο μου ακούγεται αυτό...!!!χαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koύκου! Όλες κοιμάστε??? Εγώ χαζεύω..

Βρε Άννα μου θέλω να σε ρωτήσω πώς θα χτίσω νέο δωμάτιο στους sims! Πώς θα βάλω τοίχους? Διάλεξα τις διαστάσεις, το έβαλα εκεί που θέλω, μετά τι πρέπει να κάνω? Αν πάω στο build, μου λέει να δώσω simcash και βγάζει επιλογή να πληρώσω με κανονικά λεφτά ή να με βοηθήσουν 3 φίλοι. Έχω βάλει και το δικό σου όνομα, δεν έχεις κανένα αίτημα?

Πένυ μου σε βλέπω κάτω στην μπάρα, σου έχω κάνει αίτημα να γίνουμε γειτόνισες, δεν το έχεις πάρει?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα! Σαντυ πρεπει να σε βοηθησουν 3 φιλοι για να χτισεις το δωματιο. εγω δεν εχω κανενα τετοιο αιτημα απο σενα. εκτος αν το εστειλες πριν μερες και σε βοηθησα και δεν το θυμαμαι. τι σου λεει; κανενας δεν σε εχει βοηθησει ακομα;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημέρα!!!

Σήμερα γιορτάζουν οι Κορνήλιοι και οι Κορνηλίες,οπότε να ευχηθώ χρόνια πολλά στην Άννα!!!χαχαχα

χαχαχα! να με χαιρεστε, να με χαιρεστε!

σημερα πολλη προκοπη. εκανα τις δουλιτσες μου, μαγειρεψα και τωρα ετοιμαζομαι να παω να παρω το αγορι μου απο το σχολειο. εχω κι ενα πλυντηριο για σιδερο. θα το ξεπεταξω κι αυτο μολις γυρισω και τελος για σημερα τα οικοκυρικα. αντε να δω αν θα εχουμε μελετη για αυριο.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα !!!

Αχ τα νεύρα μου λέμε... προσπαθώ από το πρωί να πιάσω γραμμή στο ΙΚΑ να κλείσω ραντεβού και δεν.... προσπαθώ επίσης να μιλήσω με την παιδίατρο και δεν...

Αννούλα για το άλλο που λέγαμε μήπως να κανονίζαμε από Δευτέρα επειδή αυτή την εβδομάδα σχολάει νωρίς ο Μ και δεν θέλω να τον αφήσω μοναχούλι του... θα έρθω εγώ, δεν υπάρχει πρόβλημα...

Αχ τα νεύρα μου λέμε... προσπαθώ από το πρωί να πιάσω γραμμή στο ΙΚΑ να κλείσω ραντεβού και δεν.... προσπαθώ επίσης να μιλήσω με την παιδίατρο και δεν...

Μα ζητάς κάτι πράγματα και εσύ...άκου να πιάσεις γραμμή στο ΙΚΑ...

σημερα πολλη προκοπη. εκανα τις δουλιτσες μου, μαγειρεψα και τωρα ετοιμαζομαι να παω να παρω το αγορι μου απο το σχολειο. εχω κι ενα πλυντηριο για σιδερο. θα το ξεπεταξω κι αυτο μολις γυρισω και τελος για σημερα τα οικοκυρικα. αντε να δω αν θα εχουμε μελετη για αυριο.

πω πω ένα πλυντήριο μόνο φιλενάδα ???? εγώ τί κάνω λάθος, μπορεί να μου πει κάποιος ???? την Κυριακή το πρωί το καλάθι με τα άπλυτα ήταν άδειο...χθες το βράδυ γεμάτο... έχω πολλά πλυντήρια να βάλω (this is the easy part)... το μετά είναι που με τρώει.... λέτε να αφήνουν και οι γείτονες τα δικά τους ρούχα στο δικό μου ???? χα χα για φαντάσου !!!

Βλακείες λέω να περνάει η ώρα η δόλια -- μην με παίρνετε στα σοβαρά...

Μα ζητάς κάτι πράγματα και εσύ...άκου να πιάσεις γραμμή στο ΙΚΑ...

Να μην σου πω για το εάν θα υπάρχει ακόμη το ΙΚΑ όταν θα μου κλείσουν ραντεβού για το 2012.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...