Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και συνεχίζω!

Το ρεβυθοπάρτυ ήταν πολύ ωραίο!Το κάναμε στο σπίτι της μαμας μου,στο χωριό και μαζεύητκε η γειτονια,συγγενείς κ φίλοι.Η μικρή επαθε σοκ με τόσο κόσμο!Τρελάθηκε απο χαρά!Κατα τα άλλαδεν μπορώ να πω οτι ξεκουραστήκαμε πάνω,το αντίθετο μάλλον...ολη μέρα με τα μπαγκάζια μας να γυρνάμε απο το ενα σπίτι στο άλλο να προλάβουν οι δικοί μας να χαρούν τη μικρή.

Εχω και νεα:μπορεί(ΜΕΓΑΛΟ μπορεί) να πάμε πανω με τη νεα χρονιά.Εγω και χαίρομαι και δεν χαίρομαι,μου αρέσει η Αθήνα..:(

Ασε που βαριέμαι τη μετακόμιση...αχ,θα δούμε!

Με το καλό! Όντως πρέπει να βρεθούμε πριν φύγετε!

EkcAp3.png

Σάντυ,χαίρομαι που περάσατε όμορφα!!Να ζήσει το ζευγάρι και να είναι πάντα ευτυχισμένοι!!

Ο δράκος τελικά ήταν καλεσμένος??χαχαχα

χαχαχαχ! Δεν ξέρω, ελπίζω πως όχι!

EkcAp3.png

Αααα κανονικός δράκος δηλ!Παναθεμα τον!

Αλεξανδρούπολη φυσικά!Αν και πάσχει απο αγορά,θα κάνω οτι έκανα τόσα χρόνια που έμενα εκει.Μια φορά το τρίμηνο Θεσ/νικη για ψώνια!(Χριστίνα σου'ρχομαι!!!!)

Πάντως και να μην φύγω,πάλι να βρεθούμε...καλά,προς το παρον δεν νομίζω να παρει αδεια πάλι ο άντρας μου για να μπορέσω εγώ,αλλά μόλις περάσει λίγος καιρός θα οργανωθούμε!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Φιλενάδες που είστε?Μόλις αντιμετώπισα ενα σίχαμα!Καθόμουν κ μιλούσα στο κιν με αναμένο φως παρακαλώ και τσουπ τσουπ περπατούσε καμαρωτή!Εφαγε μια παντοφλια ολη δική της αλλά το μαλλί μου εγινε πανκ από την αηδία!Γμτ ολο οταν είμαι μόνη μου επιτίθονται!Αννα κάπου διάβασα οτι θα έκανες απολύμανση...?Εκανες τελικά?Εμεις κάνουμε στην οικοδομή γενικά κάθε χρόνο αλλά οπως βλέπεις,σωτηρία δεν είδαμε.Εσωτερικά φοβάμαι να κάνω για το μωρό...

αλήθεια,έφερα κ δαφνόφυλλα.Αυριο θα σκορπίσω στο σπίτι και ελπίζω να τις απομακρύνω

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

εκανα απολυμανση, αλλα οχι μεσα στο σπιτι, γιατι εχω κι εγω τη μικρη που πιανει κατω και μετα βαζει τα χερια της στο στομα. ασε που ειναι ικανη να φαει το οτιδηποτε βρει κατω. εκανα στο κατω διαμερισμα απ' οπου ξεκινησε το κακο. απο κει και μετα ειδαμε μονο 2 σε διαστημα μιας εβδομαδας κι εβαλα αυτο το τζελ (ντομπολ νομιζω το λενε) σε διαφορα σημεια που δεν βρεχονται και σωθηκαμε. ειμαστε 2 εβδομαδες τωρα που δεν εχουμε δει ουτε κεραια. μπλιαχ! παντως εσυ εισαι θαρραλεα που τους ριχνεις και παντοφλιες. εγω τσιριζω και παιρνω δρομο. αφου βαζω το Νικο να τις ψεκαζει με το μεκ. βεβαια δεν εχω συνελθει πληρως και συνεχιζω να αμπαρωνω το σπιτι με το που σουρουπωνει.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Ούτε εγώ τις φοβάμαι τις σιχαμένες! Απλά τις σιχαίνομαι! Αroxol mec στο ένα χέρι και παντόφλα στο άλλο και δε γλιτώνει καμιά! Μια φορά είχε τελειώσει το mec και την ψέκασα με λακ! Μόνο το άρωμα δεν έχω επιστρατεύσει ακόμα!

Μόλις γύρισα από καφεδάκι, βγήκα με την αδερφή μου. Ο αντρούλης μου ακόμα δεν έχει γυρίσει από τη δουλειά δυστυχώς..

EkcAp3.png

Κι εγώ προχθές σκότωσα 2 τεράστιες,στις 2 τα ξημερώματα.Μου ήρθε μια λιγούρα και πήγα στην κουζίνα...τις καθάρισα με την μυγοσκοτώστρα,γιατί στο σημείο που ήταν δεν χωρούσε τίποτα άλλο.Έχω πλέον αγανακτήσει.

Διαφημίσεις

Μια φορά είχε τελειώσει το mec και την ψέκασα με λακ! Μόνο το άρωμα δεν έχω επιστρατεύσει ακόμα!

Είδες πόσο μοιάζουμε??Κι εγώ τις έχω ψεκάσει με λακ,το έχω γράψει και παλιότερα.Με άρωμα όχι.Ώρα είναι τώρα να ξοδεύουμε και τα αρώματά μας για αυτές.

Εμείς χθες που πηγαίναμε εκδρομή, μπήκε στο αυτοκίνητο ένα κόκκινο, τεράστιο, ιπτάμενο ζουζούνι! Φυσικά όλες φοβήθηκαν εκτός από μένα, απτόητη το σκότωσα!

EkcAp3.png

Μια φορά είχε τελειώσει το mec και την ψέκασα με λακ! Μόνο το άρωμα δεν έχω επιστρατεύσει ακόμα!

Είδες πόσο μοιάζουμε??Κι εγώ τις έχω ψεκάσει με λακ,το έχω γράψει και παλιότερα.Με άρωμα όχι.Ώρα είναι τώρα να ξοδεύουμε και τα αρώματά μας για αυτές.

Έλα ντε! Εδώ σε μας και το βάζουμε με φειδώ, να το χαλαλίσουμε στα σιχάματα?

EkcAp3.png

Γεια σας κουκλες!!! Καλημερα καλησπερα όλα μαζί πρέπει νσ τα πω σήμερα!

Εχω πεθάνει σήμερα!!! Πρωτον αδιαθετησα και σαν να μην έφτανε αυτό το πρωι αφού έφτιαξα παστιτσιο (σήμερα βρήκα η προκομένη) και μετά κλείστηκα στο πλυσταριο- γραφειο-εργαστηριο---και βγηκα τωρα!!!Σημερα έχω φτάσει στα όριά μου νομίζω...

Εσεις τι νεα???Ψιλοδιαβασα κάποια. Σαντυ καλως όρισες και εσύ Ποπη!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...