Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Η αλήθεια είναι ότι έχω περάσει άπειρες ώρες εκεί μέσα,αλλά δεν συγκινήθηκα για την πίτσα...θυμήθηκα αυτόν που τις έφτιαχνε!!!;););)

Και τον φίλο μου που έχει το εστιατόριο,που ήταν σαν αδερφός μου...

Και διάφορα άλλα...

(Η πίτσα πάντως ήταν ένα όνειρο!!Και τώρα άρχισα και να πεινάω...)

Το ξερω μωρέ ότι για τον φίλο σου το έλεγες. Απλά πήγα να το ρίξω στην πλάκα.

Κανονιστε κανα ταξιδάκι με τον Χαρη!!

Οτι πρέπει για ζευγάρια!!

Χριστινακι εγώ καληνυχτιζω.Δεν θα σηκωνομαι αυριο και εχουμε παιδικο.Αν κλείσει η πορτα την εβαψα!!

Φιλιαααα!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τον φίλο μου και όχι μόνο!!!χαχαχα

Αθώο μου παιδί,δεν κατάλαβες το νόημα πίσω από τις λέξεις!!

Και εγώ πάω για ύπνο,αλλιώς θα ορμήξω στο ψυγείο.

Φιλάκια!

καλημερα! τι μου κανετε; μολις ξυπνησα στο ησυχο σπιτι μου κι απολαμβανω απερισπαστη το καφεδακι μου. το βραδυ θα βγουμε με το αμορε για ρομαντικο δειπνο να γιορτασουμε την επετειο μας. 9 χρονια γαμου!του χρονου, που θα κλεισουμε δεκαετια, λεω να κανουμε ενα παρτυ στο σπιτι.

Καλημέρα !!!

Αννούλα ,

Χρόνια σας Πολλά για χθες !!! Να τα εκατοστήσετε !!! Να γεράσετε μαζί εύχομαι μονιασμένοι !

Και, ΚΑΛΗ σχολική ΧΡΟΝΙΑ για τον Νικόλα, το πρωτάκι μας !!!!

Ααααααχ ! Συγκινούμαι μαζί σου ! Περιμένουμε περιγραφή !

Καλή εβδομάδα σε όλες !

Και, Πένυ, με γεια το μαλλί ... να μην ξύνεσαι πουλί μου ... υπομονή ! :confused:

Kαλημέρα!!! Γύρισα!! Φυσικά σας πεθύμησα!

Το πλοίο έφτασε Πειραιά σήμερα το ξημέρωμα! Κοιμήθηκα ένα πεντάωρο και μπήκα να τα πούμε!

.

Κοριτσια έχω μαλλιααααα!!!

Με γεια, με γεια!

Αποθεώστε με!!!Έστειλα κατά λάθος πμ στον εαυτό μου!!!!

Ποιός άλλος θα μπορούσε να το κάνει αυτό??χαχαχα

Κι εγώ το έχω κάνει και νόμιζα ήμουν η μόνη!

α! ξεχασα να σας πω. την ωρα που τρωγαμε, ηρθε ενα καραβι απο Λεσβο και Χιο κι εγινε το αδιαχωρητο στο λιμανι (φαινεται απο το παραθυρο της πεθερας μου). μαλλον αναμεσα στον κοσμο θα ηταν και η Σαντυ μας. λετε να συνελαβε το δρακο η ντετεκτιβ με το κωδικο ονομα "βαφλα"; χαχαχα!

αχχχχαχα! Όχι δεν ήμουν σ' αυτό το πλοίο, εμείς φύγαμε χθες βράδυ στις 9.30 από Μυτιλήνη και φτάσαμε Πειραιά σήμερα γύρω στις 6.

allo!! Αυπνιες αποψε!! Ειναι καμια αλλη ξύπνια????

Λες Αννα να ήταν σε εκεινο το καράβι και η Σαντυ???Αλήθεια πως θα αντεξε ενα ολοκληρο Σ/Κ χωρίς βαφλα????

Μα δεν άντεξα!! Την Κυριακή πήγαμε για καφέ και τσάκισα μία!!! Εθισμός παιδί μου!

Άννα καλή σχολική χρονιά στο γιόκα σου! Και χρόνια πολλά για την επέτειό σας, να είστε ευτυχισμένοι και να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

τι κανετε; ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας στα πμ! μολις χτυπησε το κουδουνι με πηραν τα κλαματα και συνεχισα για αρκετη ωρα μετα. Μεταξια πουλακι μου εσυ ησουν το τηλεφωνο απο 45; και να μου βγαινει μια ναυτιλιακη εταιρεια και να σπαω το κεφαλι μου τι με θενε!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Γειαααα!!!:)

Τι κάνετε πουλάκια μου?Εγω μπορώ να πω οτι μπήκα σε μια σειρά,τέλειωσα με τα πλυντήρια κ το σίδερο,σφουγγαρίσματα κλπ και στο εξής θα είμαι επιμελής στο καφε μας οπως κ πριν;)

Σαντυ καλωσήρθες(ο δράκος ποιος είναι ρε παιδιά?)

Αννα τι φατσουλα έξυπνη εχει ο μικρός σου!Και νομίζω σου μοιάζει πολύ!Καλη σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια,καλή πρόοδο να έχουν...αχ τέτοια εποχή που ξεκινούσε το σχολείο πολύ μου άρεσε...παρέες καφεδάκια αργότερα...μετά μόλις άρχιζαν τα μαθήματα μετρούσα αντίστροφα για τις διακοπές!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Και συνεχίζω!

Το ρεβυθοπάρτυ ήταν πολύ ωραίο!Το κάναμε στο σπίτι της μαμας μου,στο χωριό και μαζεύητκε η γειτονια,συγγενείς κ φίλοι.Η μικρή επαθε σοκ με τόσο κόσμο!Τρελάθηκε απο χαρά!Κατα τα άλλαδεν μπορώ να πω οτι ξεκουραστήκαμε πάνω,το αντίθετο μάλλον...ολη μέρα με τα μπαγκάζια μας να γυρνάμε απο το ενα σπίτι στο άλλο να προλάβουν οι δικοί μας να χαρούν τη μικρή.

Εχω και νεα:μπορεί(ΜΕΓΑΛΟ μπορεί) να πάμε πανω με τη νεα χρονιά.Εγω και χαίρομαι και δεν χαίρομαι,μου αρέσει η Αθήνα..:(

Ασε που βαριέμαι τη μετακόμιση...αχ,θα δούμε!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

αληθεια; ωραια θα ειναι να μεγαλωσει η μικρη εκτος Αθηνων. ποσα καταστηματα με παπουτσια εχει εκει; μη μας πεσεις σε καταθλιψη! αν ειναι να σε μυησω στις ιντερνετικες αγορες! παντως αν ειναι να φυγεις πρεπει να κανονισουμε συναντηση το συντομοτερο, γιατι δεν θα σε δω ποτε! αληθεια δεν κανονιζουμε οσες μπορουμε για μια Δευτερα που με βολευει και μενα;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Πόπη,στην Αλεξανδρούπολη σκέφτεστε να πάτε??Γιατί στην Ορεστιάδα δεν λέει...ωραία είναι,αλλά θα πέσεις σε κατάθλιψη...χαχαχα

Και επειδή σε βλέπω να έρχεσαι να ψωνίζεις στην Θεσσαλονίκη,μου φαίνεται ότι τελικά θα συναντηθούμε εδώ!!χαχαχα

Κορίτσια περάσαμε τέλεια! Ακόμα και στο ταξίδι! Τελικά καλύτερα που δεν βρήκαμε αεροπλάνο! Δε θα μας έφτανε ο χρόνος να πούμε όλα τα νέα! Μιλάγαμε, μιλάγαμε, πεθάναμε στο γέλιο, ενδεχομένως να γίναμε και λίγο ενοχλητικές σε κάποιους κομπλεξικούς επιβάτες! Είχαμε και καλό ταξίδι και όταν πήγαμε και όταν γυρίσαμε.

Γενικά το κάναμε λίγο εκδρομή, το Σάββατο πριν το γάμο πήγαμε για καφεδάκι και για φαγητό, είχε και καλό καιρό και ήταν τέλεια! Επιστρέψαμε στο ξενοδοχείο και ετοιμαστήκαμε με την ψυχή στο στόμα, ευτυχώς είχαμε πάει κομωτήριο και δεν είχαμε να φτιάξουμε μαλλιά. Αν και είχαν τσαλαπατηθεί λιγάκι, αλλά κρατήσανε.

Πήγαμε στο σπίτι της νύφης, την ντύσαμε, ήταν πολύ συγκινητικά, έγινε ωραία νυφούλα! Πήγαμε στην εκκλησία και την περιμέναμε! Υπέροχος και πλούσιος στολισμός με ορχιδέες, γάζες σε λευκό, μπες και λαδί και φανάρια. Όταν έφτασε η νύφη, ήμασταν όλοι πολύ συγκινημένοι! Το μυστήριο κύλησε πολύ όμορφα! Μπομπονιέρα με λευκό τούλι και δεμένο ένα όμορφο διακοσμητικό με λουλουδάκια και χαντρούλες σε απαλό ροζ και απαλό πράσινο. Στο τραπέζι επίσης ήταν πολύ όμορφα και ο πρώτος χορός του ζευγαριού έδειχνε την αγάπη στα μάτια τους!

Πολύ όμορφος γάμος γενικά! Όταν γυρίσαμε στο ξενοδοχείο, ακούσαμε ντάπα ντούπα μουσική στα μπαράκια στην προκυμαία! Αλλάξαμε ρούχα και πήγαμε και για ποτάκι!! Θυμηθήκαμε τα παλιά! Την Κυριακή περάσαμε επίσης πολύ όμορφα! Πήγαμε εκδρομή στο Μόλυβο με τους νεόνυμφους, την κουμπάρα (που ήταν συμφοιτήτρια και παλιά φίλη που είχαμε χαθεί και ξανασμίξαμε σαν σε reunion) και ένα ζευγάρι. Ήταν πολύ γραφικά, είχα ξαναπάει παλιότερα με τη δουλειά. Περάσαμε πολύ ωραία, πήγαμε για φαγητό και για καφέ, φυσικά δεν άντεξα και πήρα μια βάφλα...

Μετά πήγαμε στο σπίτι των παιδιών και καθίσαμε μέχρι να μας πάνε στο πλοίο. Όταν φύγαμε, ήταν πολύ μελαγχολικός ο αποχωρισμός.. Η φίλη μας εκτίμησε που αφήσαμε συζύγους και παιδιά και πήγαμε να χαρούμε το γάμο της! Γενικά περάσαμε πολύ όμορφα!!! Να ζήσουν! Εύχομαι και στα παιδιά σας!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...