Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

γεια σας! τι εγινε; τα ειπε πολυ δυσοιωνα ο Γιωργακης; να γιατι δεν βλεπω τηλεοραση! κατα τ' αλλα ωραια περασαμε στη πεθερα. φαγαμε, ηπιαμε και επιστρεψαμε. αυριο ειναι μεγαλη μερα. θα τραβηξω και φωτο. αν τον πετυχω σε καμμια καλη θα σας τη στειλω με πμ.

Καλή σχολική χρονιά στον Νικολάκη μας!!!

(Το διάβασα 3 φορές για να πάρω μπρος...στην αρχή νόμισα ότι έλεγες για τον άντρα σου...μετά ότι έλεγες για τον Γιωργάκη...και προσπαθούσα να καταλάβω πού θα τον πετύχεις...ε,με την τρίτη το έπιασα!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή σχολική χρονιά στον Νικολάκη μας!!!

(Το διάβασα 3 φορές για να πάρω μπρος...στην αρχή νόμισα ότι έλεγες για τον άντρα σου...μετά ότι έλεγες για τον Γιωργάκη...και προσπαθούσα να καταλάβω πού θα τον πετύχεις...ε,με την τρίτη το έπιασα!!)

Μη μου πεις ????Εχω παρεα???

Ja5zp3.png

D42op3.png

α! ξεχασα να σας πω. την ωρα που τρωγαμε, ηρθε ενα καραβι απο Λεσβο και Χιο κι εγινε το αδιαχωρητο στο λιμανι (φαινεται απο το παραθυρο της πεθερας μου). μαλλον αναμεσα στον κοσμο θα ηταν και η Σαντυ μας. λετε να συνελαβε το δρακο η ντετεκτιβ με το κωδικο ονομα "βαφλα"; χαχαχα!

χαχαχαχα

Φοβερή ατάκα!!!Πάει,στιγματίστηκε η Σάντυ!Μια το σορτσάκι,μια η βάφλα, πολύ θέλει ο άνθρωπος?

Διαφημίσεις

Εγώ νυστάζω για πρώτη φορά στα χρονικά.

Σκέφτομαι ότι αν ήμουν παιδί,θα πήγαινα αύριο στο σχολείο και με πιάνει φρίκη...

Και εγώ τα λυπάμαι τα καημενα. Εμεις τουλάχιστον παιξαμε και λίγο αυτά τα κακομοιρα πεφτουν στα βαθια από την πρώτη δημοτικού!Και εμενα πάνωτς δεν μου άρεσε το σχολειο ΚΑΘΟΛΟΥ!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Τί να πω και εγώ που πήγα σε ιδιωτικό στο γυμνάσιο και στο λύκειο και από την πρώτη μέρα κάναμε κανονικά μάθημα και την δεύτερη γράφαμε και τεστ,έτσι,για τα καλωσορίσματα??Για κατάληψη ούτε λόγος...

Ακόμα βλέπω καμιά φορά εφιάλτες στον ύπνο μου...

ωχ....αυτό όντως δεν παλευεται!!! Οχι εμεις είχαμε λίγες καταλήψεις. Βεβαια πηγα γενικό και δεν έιχε πολύ χαβαλε. Ημασταν ολα τα σπασικλάκια μαζι. Το μονο που έχω να θυμαμαι ευχάριστα είναι η σχεση μου με τον άντρα μου και η πενταήμερη

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Μπα εγώ με αυτό δεν είχα προβλημα καθόλου. Μονο που πάντα έτρεχα να φτασω το σχολικο με λυμενα τα κορδόνια ανοιχτή την τσάντα και τα μισα βιβλια να φευγουν στο δρόμο.χαχαχαχα

Εγώ και το σχολικό δεν είχαμε συγχρονισμο καθόλου!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Με έχει πιάσει από το πρωί μια νοσταλγία για την Ιταλία...

Μάλλον φταίει το scrapbooking,γιατί σκέφτομαι πόσο όμορφα χαρτιά είχε εκεί,αλλά πού μυαλό τότε...

Βρήκα και το εστιατόριο του κολλητού μου.

http://www.labussolafirenze.it

Θα με πάρουν τα ζουμιά...έχω φάει κάτι πίτσες εκεί...

Εσενα θα σε πάρουν τα ζουμια για φαϊ??

Πολύ ωραίο εστιατόριο! Εγώ δεν έχω τετοια προβλήματα για να μην έχω βγει από τα ελληνικα σύνορα.

Εμενα μου έχουν σπασει τα νευρα γιατί δεν μπορω να ξυσω το κεφάλι μου!

Καθένας με τον πόνο του χαχαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Η αλήθεια είναι ότι έχω περάσει άπειρες ώρες εκεί μέσα,αλλά δεν συγκινήθηκα για την πίτσα...θυμήθηκα αυτόν που τις έφτιαχνε!!!;););)

Και τον φίλο μου που έχει το εστιατόριο,που ήταν σαν αδερφός μου...

Και διάφορα άλλα...

(Η πίτσα πάντως ήταν ένα όνειρο!!Και τώρα άρχισα και να πεινάω...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...