Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια και πέρασαν τα μεσάνυχτα και είναι και επισήμως Κυριακή,να σου ξαναευχηθώ Άννα μου να τα εκατοστήσετε και να έχετε πάντα μια υπέροχη ζωή,μαζί με τα παιδάκια σας!!!

καλημέρααααα!!!

Προσπαθώ να διαβάσω τις σελίδες που γράψατε όσο έλειπα αλλά μονίμως μου μένουν 10 σελ!!!τα παρατάω λοιπόν,γιατί δεν προλαβαίνω(αν έχασα κάτι συνταρακτικό ενημερώστεμε πλιζ!)

Αννα έχετε επέτειο?Χρόνια σας πολλά αγαπημένα κ ευτυχισμενα μαζί με τα παιδάκια σας!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Hello!!! Τι κανετε?????Μόλις φάγαμε και χαλαρωωωωνουμε και οι δύο αγκαλια με τους υπολογιστές. Αφου δεν έχω σκοπό να κάνω τίποτα σήμερα έχω μπει και ψάχνω θέμα για το πάρτυ του Κωσταντη. Μην βιαστείτε να με πειτε τρελή.χαχαχα Ναι είμαι!

Φετος είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί θα είναι το πρωτο παρτυ μας με παιδια. Σκοπευω να καλέσω μόνο αυτούς που έχουν παιδια από φίλους - συγγενείς και φίλους από τον παιδικο με τις μαμαδες τους . Ετσι θα είναι πιο χαλαρά και από φαγητά θα παιζουν μονο μεζεδακια όχι ψητα κλπ όπως αλλες χρονιες αντε και καμια σαλατα. Και εγώ θα καθομαι και θα παίζω με τα πιτσιρίκια. Σκεφτηκα λοιπόν μιας και θα είναι απόκριες να κανω πιτζαμα παρτυ με θέμα τη νύχτα και την κουκουβάγια. Αστερια φεγγαρια κουκουβάγιες κλπ

Τα παιδια να έρθουν με πιτζάμες. Το τραπέζι στρωμενο με σεντόνι αντι για τραπεζομαντηλο. Μαξιλάρες στο πάτωμα. Εκει που έχω κολλησει είναι στο τι παιχνίδια μπορώ να τους κάνω. Μια σκεψη έιναι να συναρμολογήσουν μια κουκουβάγια που θαεχω κοψει εγώ τα κοματια της. Αλλα τι άλλο????

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

το καλυτερο παιχνιδι μ' αυτο το θεμα ειναι το "κοιμαμαι με τις ωωωρες"! θα τα βαλεις να κανουν οτι κοιμουνται κι ετσι ουτε το σπιτι θα σου κανουν ανω κατω και οι μαμαδες θα εχετε την ησυχια σας. καλα εγω επρεπε να γινω παιδαγωγος. χαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

το καλυτερο παιχνιδι μ' αυτο το θεμα ειναι το "κοιμαμαι με τις ωωωρες"! θα τα βαλεις να κανουν οτι κοιμουνται κι ετσι ουτε το σπιτι θα σου κανουν ανω κατω και οι μαμαδες θα εχετε την ησυχια σας. καλα εγω επρεπε να γινω παιδαγωγος. χαχα!

χαχαχαχαχα λες ε ???Και μετά καθε βδομάδα θα μου τα φερνουν για πιτζαμα παρτυ χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μπήκα να πω μια γρήγορη καλησπέρα και θα επανέλθω δριμύτερη το βράδυ.

Άννα,πολύ σωστή η συμβουλή σου για το πάρτυ που θέλει να κάνει η Πένυ.Και εγώ αυτό θα πρότεινα!!χαχαχα

βλεπω σημερα μεγαλη αποχη. εμεις σε λιγο θα παμε στη πεθερα μου για φαγητο, οποτε θα ξαναεμφανιστω το βραδυ. Πενυ πως εισαι; πονας καθολου; Χριστινα πως ειναι τα πραγματα σημερα πανω; δεν εχω ανοιξει καθολου τη τηλεοραση σημερα.

βλεπω σημερα μεγαλη αποχη. εμεις σε λιγο θα παμε στη πεθερα μου για φαγητο, οποτε θα ξαναεμφανιστω το βραδυ. Πενυ πως εισαι; πονας καθολου; Χριστινα πως ειναι τα πραγματα σημερα πανω; δεν εχω ανοιξει καθολου τη τηλεοραση σημερα.

Οχι δεν ποναω καθόλου από την πρώτη στιγμή μεχρι και τωρα!! Απλά με τραβαει και με τρωει και δεν μπορω να το ξύσω.Οσον αφορα την τηλεόραση εμεις δεν βλέπουμε καθόλου. Μονο καμια ταινια που εχουμε κατεβάσει. Αφου δεν εχουμε ιδεα τι γινεται στον κοσμο.Βεβαια δεν μου λειπει κιολας...

Καλά να περάσετε στην πεθερα!!

Λες η Χριστίνα να ναι σε καμια διαδήλωση????

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω,αλλά θα ευχαριστιόμουν πολύ αν μάθαινα ότι τις έριξαν σε μερικούς που τους χρειάζεται...άκου εκεί έκτακτες εισφορές...η θεία μου θα πληρώσει πιο πολύ από αυτό που πλήρωσε στην εφορία.Εγώ ακόμα περιμένω να μου έρθει η λυπητερή.Απορώ τί περιμένουμε ακόμα για να τους βάλουμε όλους μαζί σε κανένα πλοίο και να τους στείλουμε σε καμιά βραχονησίδα.

γεια σας! τι εγινε; τα ειπε πολυ δυσοιωνα ο Γιωργακης; να γιατι δεν βλεπω τηλεοραση! κατα τ' αλλα ωραια περασαμε στη πεθερα. φαγαμε, ηπιαμε και επιστρεψαμε. αυριο ειναι μεγαλη μερα. θα τραβηξω και φωτο. αν τον πετυχω σε καμμια καλη θα σας τη στειλω με πμ.

α! ξεχασα να σας πω. την ωρα που τρωγαμε, ηρθε ενα καραβι απο Λεσβο και Χιο κι εγινε το αδιαχωρητο στο λιμανι (φαινεται απο το παραθυρο της πεθερας μου). μαλλον αναμεσα στον κοσμο θα ηταν και η Σαντυ μας. λετε να συνελαβε το δρακο η ντετεκτιβ με το κωδικο ονομα "βαφλα"; χαχαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...