Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!Τι κανετε???? Εμείς μαζευτηκαμε απογευμα στο σπίτι και πριν προλάβω να φτιαξω καφε με πηρε τηλ μια φίλη και ηρθε. Πριν λιγο το διαλύσαμε.

Κοριτσια έχω μαλλιααααα!!!

Το κανα!!!!Τελικά δεν πόνεσα πολύ, ίσα το άγχος και οι κανα δυο φορές που κοντεψα να λιποθυμησω. Να φανταστειτε ότι πριν από λίγο πήρα και το πρώτο ντεπον. Ουτε μετά δεν πόνεσα. Τωρα καμαρώνω το κέντημα που μου έκαναν και δεν πολυζορίζομαι γιατί μπορεί η πίεση να πετάξει τις τρίχες. Σε 3 μήνες θα αρχίσουν να φυτρώνουν και θα ολοκληρωθούν μέχρι τους 8. Μετα μπορεί να ξαναχρειαστει και μια δευτερη αν κάπου δεν έιναι πολύ πυκνα. Ειμαι πολύ χαρούμενη!!

Καλα γιατί κλειδωσαν το scrapbooking? Τους έπιανε χωρο ή έγινε κανα παρατράγουδο που το έχασα?

Αννα παίρνεις τα δώρα μου στο sims?Εγώ τελικά λαμβάνω τα δικά σου ή δεν τα καταφέρνω?Δεν ξερω ακομα πως να το κανω και ψαχνομαι!

Κατα τ άλλα δεν έχω τίποτα άλλο να σας πω. Ολη μερα τρέξιμο σαν τις τρελες να προλάβουμε να μαζεψουμε τις δουλειες.

Για πειτε τι έχασα σήμερα?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα! τι μου κανετε; μολις ξυπνησα στο ησυχο σπιτι μου κι απολαμβανω απερισπαστη το καφεδακι μου. το βραδυ θα βγουμε με το αμορε για ρομαντικο δειπνο να γιορτασουμε την επετειο μας. 9 χρονια γαμου!του χρονου, που θα κλεισουμε δεκαετια, λεω να κανουμε ενα παρτυ στο σπιτι.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Του χρόνου που θα κλείσετε δεκαετία,θα νοικιάσεις αίθουσα σε μεγάλο κεντρικό ξενοδοχείο και θα εμφανιστείς ντυμένη με άσπρη γούνα και τιάρα στο κεφάλι.Από δίπλα θα έχεις την Ελένη,η οποία θα φοράει και αυτή άσπρη γούνα και τιάρα και θα φωτογραφηθείτε με ύφος χιλίων καρδιναλίων.Μετά θα στείλετε τις φωτογραφίες σε όλους τους συγγενείς και φίλους,μη σου πω και σε όσους λέτε απλά μια καλημέρα.

Το έκανε πριν χρόνια μια συγγενής μου-ακριβώς όπως το περιγράφω-και ακόμα και τώρα το θυμόμαστε και γελάμε!!!

ευχαριστω Χριστινακι για τις ευχες. η επετειος επισημα ειναι αυριο, αλλα επειδη σημερα λειπουν τα παιδια, ειπαμε να βγουμε αποψε. ασε που θα τη βγαλει στο τσαμπε ο αντρουλης μου, γιατι θα παμε να φαμε εκει που κερδισα στο διαγωνισμο πριν 2 μηνες. χαχα! οσο για τις ιδεες σου, τις επεξεργαζομαι πολυ σοβαρα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημερα!!

Αννούλα να ζήσετε!!!Παντα ερωτευμενοι και ευτυχισμένοι να είστε!!

Επίσης του χρόνου θέλω και εγώ φωτό με την τιαρα!χαχαχαχα

Εγώ τώρα περιμένω την θεια μου που λατρεύω και εχω να την δω πολύ καιρό.

Της έχω φτιαξει και ένα βιβλιο συνταγών σαν αυτό που κλήρωσα. Εν τω μεταξύ η κοπέλα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου ακομα και δεν έχει καποιο blog να της στειλω μνμ ούτε μου επιτρεπει να στείλω email ο blogger.Το βιβλίο θα το βάλω αυτ΄΄ες τις μερες μπας και εμφανιστεί και εκεινη

Χριστινάκι σε ευχαριστώ για το μαλλι! Καλα θα ήταν να εμπαιναν κατευθείαν μακρια αλλά θα πρεπει να περιμένω πολυυυ καιρό. Αφού όμως έκανα υπομονη 30 χρόνια μπορώ ακομα 8 μηνες. Τοτε που θα ολοκληρωθεί αν δεν υπάρχει πλήρη ομοιομορφία στο αποτελεσμα μπορεί να χρειαστει να κανω άλλη μια για να μπορούν να τρυπήσουν πιο κοντα.

Ja5zp3.png

D42op3.png

ευχαριστω Χριστινακι για τις ευχες. η επετειος επισημα ειναι αυριο, αλλα επειδη σημερα λειπουν τα παιδια, ειπαμε να βγουμε αποψε. ασε που θα τη βγαλει στο τσαμπε ο αντρουλης μου, γιατι θα παμε να φαμε εκει που κερδισα στο διαγωνισμο πριν 2 μηνες. χαχα! οσο για τις ιδεες σου, τις επεξεργαζομαι πολυ σοβαρα!

Α,να του πεις τότε ότι σου χρωστάει ένα μεγάλο δώρο!Έτσι νομίζει ότι θα την βγάλει?

Χαίρομαι που σου άρεσε το concept γούνα-τιάρα-και τα μυαλά στα κάγκελα,αλλά δεν μου αρέσει να κλέβω τα πνευματικά δικαιώματα των άλλων!!

Πάντως,αν πέσει στα χέρια μου η συγκεκριμένη φωτό,θα σας την στείλω!!

Το τί γέλιο είχαμε ρίξει...

Διαφημίσεις

αχ ειναι τελειο! μπραβο ρε φιλεναδα, εσκισες παλι! αν δεν εμφανιστει η τυχερη ειμαι η πρωτη επιλαχουσα; χαχα!

Μην χαίρεσαι!!!Θα πάρω τηλέφωνο τώρα τον Κωνσταντή και θα επαναληφθεί η κλήρωση...χαχαχα

αλλαξα και avatar λογω της αυριανης ημερας. Πενυ ξεχασα να σε ευχαριστησω για τις ευχες σου.

Από όλα τα ζώα που υπάρχουν,γουρούνια βρήκες να βάλεις καλέ?Θες να μας πεις κάτι??χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...