Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με έχεις κόψει για άνθρωπο που κάνει παρέα με ψώνια??χαχαχα

χαχαχχααχ! Όχι καλέ, αλλά δεν ξέρεις καμιά φορά! Μπορεί να ήταν Ελληνίδα που να παντρευόταν Βραζιλιάνο!

EkcAp3.png

καλημερα! Σαντυ μου το ξερω. αμα πιω καφε το απογευμα, κοιμαμαι παντα κατα τις 5. ετσι εγινε κι εχθες το βραδυ. κριμα που δεν ησουν μεσα εκεινη την ωρα! καλο ταξιδι σημερα, καλα να περασεις και η ωρα η καλη στη φιλεναδα σου. επρεπε να παρεις και τη Πενυ μαζι σου, να κλεισει το δρακο της περιοχης στο μπουντρουμι. χαχα! χωρις πλακα τωρα, να προσεχετε. Πενυ μου καλη επιτυχια σημερα. αντε κι απο αυριο θα κανεις φρατζα κοκορι! τα υπολοιπα κοριτσακια μου, τι κανετε; η Ποπη που χαθηκε;

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημέρα!!!

Άννα μου,δεν σε πρόλαβα χτες...2 πήγα για ύπνο,αλλά είδα πιο νωρίς ότι δεν ήταν καμιά μέσα και έπαιζα παιχνίδια.Σαν παιδί και εγώ...Μόνο που ήταν αθώα παιχνίδια,εγώ δεν μπουντρουμιάζω ανυποψίαστους άντρες!!χαχα

Πένυ,εύχομαι όλα να πήγαν καλά,λογικά τώρα θα έχεις τελειώσει.

Σάντυ,οι δύο κλήσεις είναι δικές μου,δεν ήξερα ότι είσαι στο κομμωτήριο.

Πήρα να σου πω ότι μας κλείδωσαν την ενότητα του scrapbooking.:mad:

Kαι είχα ένα σωρό απορίες...

Διαφημίσεις

Χριστινα υπαρχει κι αυτο το φορουμ που μπορεις να γραφτεις κι εσυ και τ' αλλα κοριτσια για να λυνετε τις αποριες σας.

http://www.hobby.gr/forum/forum.php

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Γεια σας, γεια σας! Τι μου κάνετε? Εγώ γύρισα από το κομωτήριο και συγυρίζω το σπίτι, ετοιμάζω και κάτι του αντρούλη μου να φάει όταν έρθει. Πάω να κάνω ένα ντουζάκι!

EkcAp3.png

Σάντυ,οι δύο κλήσεις είναι δικές μου,δεν ήξερα ότι είσαι στο κομμωτήριο.

Πήρα να σου πω ότι μας κλείδωσαν την ενότητα του scrapbooking.:mad:

Kαι είχα ένα σωρό απορίες...

ΟΥΦ!

Χριστινα υπαρχει κι αυτο το φορουμ που μπορεις να γραφτεις κι εσυ και τ' αλλα κοριτσια για να λυνετε τις αποριες σας.

Ωραία ιδέα! Το έχω διαβάσει μερικές φορές!

και ξαναρωτω... η Ποπη που ειναι; βαζει πλυντηρια ασυστολα;

Έλα ντε?

EkcAp3.png

καλημερα! Σαντυ μου το ξερω. αμα πιω καφε το απογευμα, κοιμαμαι παντα κατα τις 5. ετσι εγινε κι εχθες το βραδυ. κριμα που δεν ησουν μεσα εκεινη την ωρα! καλο ταξιδι σημερα, καλα να περασεις και η ωρα η καλη στη φιλεναδα σου. επρεπε να παρεις και τη Πενυ μαζι σου, να κλεισει το δρακο της περιοχης στο μπουντρουμι. χαχα! χωρις πλακα τωρα, να προσεχετε.

Σ' ευχαριστώ φιλενάδα! Εννοείται θα προσέχουμε!

Ευτυχώς θα με πάει η πεθερά μου στο λιμάνι, γιατί άκουσα για απεργία στα ταξί, αλλά δεν ξέρω αν είναι για σήμερα ή για αύριο.

Τα λέμε από Δευτέρα, καλό Σαβ/κο, φιλάκια!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Το ξέρω αυτό το φόρουμ,ήμουν γραμμένη,χωρίς συμμετοχή βέβαια,αλλά έχω ξεχάσει τους κωδικούς εδώ και καιρό.Απλά δίπλα είμασταν μια παρέα και φαντάζομαι ότι όσα έλεγαν τα πιο έμπειρα κορίτσια ήταν ενδιαφέροντα και κατατοπιστικά,κάποιος που τώρα ξεκινάει,θα έλυνε αρκετές απορίες.

Σάντυ,καλό ταξίδι και καλά να περάσετε!!

Και αν δεις τον δράκο,ρίξ'του μια σφαλιάρα και πες του ότι το "επάγγελμά" του είναι πολύ πασέ...πολύ last year βρε παιδί μου...ας βρει κάτι άλλο να σκοτώνει την ώρα του...χαχαχα

Σάντυ,καλό ταξίδι και καλά να περάσετε!!

Και αν δεις τον δράκο,ρίξ'του μια σφαλιάρα και πες του ότι το "επάγγελμά" του είναι πολύ πασέ...πολύ last year βρε παιδί μου...ας βρει κάτι άλλο να σκοτώνει την ώρα του...χαχαχα

χαχαχα! Eυχαριστώ! Θα πάρω και κανένα βιβλίο μαζί για το πλοίο, γιατί είναι πολλές ώρες ταξίδι, αλλά αφού δε βρήκαμε οικονομικό αεροπλάνο, καλά να πάθουμε! Αλλά θα έχουμε τόσα πολλά να πούμε με τη φιλενάδα μου, που θα περάσουν εύκολα οι ώρες!

Μια φορά πριν από πολλά χρόνια που είχα πάει μόνη μου ταξίδι στη Μυτιλήνη, είχα διαβάσει ένα λογοτεχνικό βιβλίο 500 σελίδων, το μισό όταν πήγα και το μισό όταν γύρισα!

Φεύγω, φεύγω, όλο φεύγω κι όλο εδώ είμαι! Μάκια!:)

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...