Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Δεν τα τρώω Σαντυ μου, ευτυχώς, εκτός από το βύσσινο που τρελαινομαι και που ήταν η αιτια στην εγκυμοσύνη μου να παρω 6 κιλά σε ένα μηνα!!Τραβαγε τα μαλλια του ο γιατρος.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Glitter ευχαριστώ !! Απλά ενημερώνομαι , ακόμα δεν έχω πολλα πράγματα το παλεύω .....Μου αρέσει όμως και σας ακούω για embossing και άλλα που λέτε και ηθελα να ξερω αν το εχετε αυτό ή κάνετε με πιο απλά εργαλεία την δουλειά σας !!

OiaRp2.png

Μπράβο χρυσοχέρα! Τα γλυκά του κουταλιού τα έχουν ακόμα και στις δίαιτες αρκεί να φας λίγο, αλλά ούτως ή άλλως γλυκό κουταλιού δεν μπορείς να φας πολύ!

Ποιός λέει τέτοιες ανακρίβειες?Φυσικά και μπορείς να φας πολύ γλυκό του κουταλιού.Εγώ τουλάχιστον μια χαρά μπορώ.:cool:

Πλάκα κάνεις!! Τι εκτός πόλης, εκτός ηπείρου δε λες καλύτερα? Μη μου πεις ότι σου έβαζε και τα εισιτήρια?

Βραζιλία θέλουμε να πάμε κάποια στιγμή, πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά και πιθανόν να πάμε του χρόνου.

Για τα εισιτήρια δεν ξέρω,δεν το συζητήσαμε καν,γιατί εγώ δεν μπορούσα να πάω.Δε νομίζω όμως ότι ο άλλος είναι υποχρεωμένος να σου τα πληρώσει,άμα θέλεις πηγαίνεις.Ίσως να πρέπει να σου πληρώσει το ξενοδοχείο,σχετικά είναι όλα αυτά.Σε εσάς τα πλήρωσε η φίλη σου?

Δεν τα τρώω Σαντυ μου, ευτυχώς, εκτός από το βύσσινο που τρελαινομαι και που ήταν η αιτια στην εγκυμοσύνη μου να παρω 6 κιλά σε ένα μηνα!!Τραβαγε τα μαλλια του ο γιατρος.

Χaxaxaxa!

Glitter ευχαριστώ !! Απλά ενημερώνομαι , ακόμα δεν έχω πολλα πράγματα το παλεύω .....Μου αρέσει όμως και σας ακούω για embossing και άλλα που λέτε και ηθελα να ξερω αν το εχετε αυτό ή κάνετε με πιο απλά εργαλεία την δουλειά σας !!

Εmbossing μπορείς να κάνεις και χρησιμοιώντας μια σφραγίδα, ειδικό μελάνι και μια ειδική σκόνη που τη θερμαίνεις και γίνεται η εικόνα ανάγλυφη. Θεωρητικά χρειάζεται το heat gun για να θερμάνεις, αλλά μάλλον είναι μούφα και μπορείς να θερμάνεις και με κανονικό πιστολάκι μαλλιών. Γενικά χρειάζονται διάφορα πραγματάκια, όμορφα χαρτιά, κόπτες κλπ, όμως εγώ πέρα από αυτά, προσπαθώ να χρησιμοποιώ και απλά υλικά τουλάχιστον για να στολίσω, διαφορετικά δεν καταλαβαίνω γιατί να το λέμε scrapbooking, αν πρέπει να δίνουμε μια περιουσία για να παίρνουμε υλικά. Δεν πετάω σχεδόν τίποτα, κρατάω π.χ. τούλια από μπομπονιέρες, στολιδάκια, κορδέλες, κορδόνια, κουμπάκια, παλιά βραχιόλια με χάντρες κλπ και αρκετά από αυτά μου έχουν φανεί χρήσιμα για να στολίσω τα άλμπουμ με τις φωτογραφίες μου.

Ποιός λέει τέτοιες ανακρίβειες?Φυσικά και μπορείς να φας πολύ γλυκό του κουταλιού.Εγώ τουλάχιστον μια χαρά μπορώ.:cool:

Ήμουν σίγουρη!

Για τα εισιτήρια δεν ξέρω,δεν το συζητήσαμε καν,γιατί εγώ δεν μπορούσα να πάω.Δε νομίζω όμως ότι ο άλλος είναι υποχρεωμένος να σου τα πληρώσει,άμα θέλεις πηγαίνεις.Ίσως να πρέπει να σου πληρώσει το ξενοδοχείο,σχετικά είναι όλα αυτά.Σε εσάς τα πλήρωσε η φίλη σου?

Εμάς η φίλη μου μας έβαλε το ξενοδοχείο για 2 βράδια, τα εισιτήρια τα βαλαμε εμείς.

Φυσικά και δεν είναι υποχρεωμένοι να βάλουν τα εισιτήρια, οι περισσότεροι βάζουν το ξενοδοχείο, αλλά ούτε κι αυτό είναι υποχρεωμένοι να βάλουν. Αν όμως εγώ θέλω να παντρευτώ στη γαλλική Πολυνησία, δε νομίζω να μπορέσει να πατήσει κανένας το πόδι του λόγω του κόστους!

Στη Βραζιλία αναρωτιέμαι πόσοι καλεσμένοι θα μπορούσαν να πάνε. Είχαμε δει τα πακέτα για Ρίο ντε Τζανέϊρο για 10 μέρες και ήταν περίπου 2.700 το άτομο, εισιτήρια και διαμονή, από τα οποία τα 700 ευρώ ήταν μόνο οι φόροι των αεροπορικών, άρα υπολογίζω το αεροπορικό δε θα ήταν γύρω στα 1000-1500 ευρώ? Καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Μη νομίζεις κι εμείς το παλεύουμε τσούκου τσούκου να πάρουμε τα πραγματάκια! Λίγα λίγα, όλα μαζί δε γίνεται. Παραφυλάμε πότε θα βάλει κανένα οικονομικό χαρτί το lidl, έβαλε πριν κανένα μήνα ωραία μπλοκ χαρτιών και τρέχαμε να ψωνίσουμε. Αλλά δε βάζει πολύ συχνά και στα on line είναι πολύ τσιμπιμένα τα χαρτιά.

EkcAp3.png

Oι sims αρχίζουν και με εκνευρίζουν, ούτε στο σπίτι της Πένυς μορώ να πάω, ούτε να χτίσω το καινούριο δωμάτιο μπορώ χωρίς βοήθεια. Έχω αγοράσει και κάποια πράγματα και είναι κλεισμένα στα πακέτα και δεν μπορώ να τα ανοίξω! Άσε που τελευταία συνέχεια κλαίω, η φιγούρα δηλαδή όλο κλαίει και δεν μπορώ να της φτιάξω τη διάθεση,την έβαλα να φάει, να χορέψει, να παίξει κιθάρα, να πάει επίσκεψη κι αυτή μετά πάλι κλαίει! ΑΜΑΝ!!

EkcAp3.png

Εμάς η φίλη μου μας έβαλε το ξενοδοχείο για 2 βράδια, τα εισιτήρια τα βαλαμε εμείς.

Συνήθως έτσι γίνεται,πληρώνουν το ξενοδοχείο.Αν έχεις και πολλούς από άλλη πόλη,βγαίνει ένας ακόμα γάμος!!χαχαχα

Στη Βραζιλία αναρωτιέμαι πόσοι καλεσμένοι θα μπορούσαν να πάνε. Είχαμε δει τα πακέτα για Ρίο ντε Τζανέϊρο για 10 μέρες και ήταν περίπου 2.700 το άτομο, εισιτήρια και διαμονή, από τα οποία τα 700 ευρώ ήταν μόνο οι φόροι των αεροπορικών, άρα υπολογίζω το αεροπορικό δε θα ήταν γύρω στα 1000-1500 ευρώ? Καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό!

Έχεις δίκιο,το εισιτήριο είναι πανάκριβο,αλλά θα ήταν λίγο περίεργο να παντρευτεί η συγκεκριμένη κοπέλα σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας,μια και είναι Βραζιλιάνα!!χαχαχα

Γνωριστήκαμε στην Ιταλία και είμασταν αχώριστες όσο ζούσαμε εκεί.

Μετά επικοινωνούσαμε με mail,μέχρι που κάτι έπαθε το λάπτοπ μου, αναγκάστηκα να μείνω για καιρό χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ και μετά άλλαξα ηλεκτρονική διεύθυνση και μάλλον και αυτή το ίδιο, γιατί χαθήκαμε και δεν μπόρεσα να την βρω.Το κακό είναι ότι είχε μια αποβολή και δεν ήταν καλά και μου μπήκαν ιδέες στο μυαλό ότι για να χαθεί,ίσως να συνέβη κάτι κακό.

Oι sims αρχίζουν και με εκνευρίζουν, ούτε στο σπίτι της Πένυς μορώ να πάω, ούτε να χτίσω το καινούριο δωμάτιο μπορώ χωρίς βοήθεια. Έχω αγοράσει και κάποια πράγματα και είναι κλεισμένα στα πακέτα και δεν μπορώ να τα ανοίξω! Άσε που τελευταία συνέχεια κλαίω, η φιγούρα δηλαδή όλο κλαίει και δεν μπορώ να της φτιάξω τη διάθεση,την έβαλα να φάει, να χορέψει, να παίξει κιθάρα, να πάει επίσκεψη κι αυτή μετά πάλι κλαίει! ΑΜΑΝ!!

Καταθλιπτική σου βγήκε η κυρία,ε??χαχαχα

Κανόνισε να πέσει και στα βαριά...

Έχεις δίκιο,το εισιτήριο είναι πανάκριβο,αλλά θα ήταν λίγο περίεργο να παντρευτεί η συγκεκριμένη κοπέλα σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας,μια και είναι Βραζιλιάνα!!χαχαχα

E μα τα μισά μου λες! Εγώ νόμιζα ότι ήταν Ελληνίδα και της ήρθε να παντρευτεί στη Βραζιλία!!!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Σαντυ μαλλον θελει κοινωνικη δραστηριοτητα. ελα σε μενα να μιλησει με τη δικια μου. τη Πενυ δεν τη βλεπεις απο κατω; Χριστινα τελεια θα ηταν η κουμπαρια στη Βραζιλια. θα ησουν κι ενα βημα απο την αγαπημενη σου Κουβα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Σαντυ μαλλον θελει κοινωνικη δραστηριοτητα. ελα σε μενα να μιλησει με τη δικια μου. τη Πενυ δεν τη βλεπεις απο κατω; Χριστινα τελεια θα ηταν η κουμπαρια στη Βραζιλια. θα ησουν κι ενα βημα απο την αγαπημενη σου Κουβα.

Σε σένα έχω έρθει! Η Πένυ δε με έχει κάνει ακόμα γειτόνισσα για να πηγαίνω!

EkcAp3.png

E μα τα μισά μου λες! Εγώ νόμιζα ότι ήταν Ελληνίδα και της ήρθε να παντρευτεί στη Βραζιλία!!!!

Με έχεις κόψει για άνθρωπο που κάνει παρέα με ψώνια??χαχαχα

Χριστινα τελεια θα ηταν η κουμπαρια στη Βραζιλια. θα ησουν κι ενα βημα απο την αγαπημενη σου Κουβα.

Τέλεια θα ήταν,αλλά πάλι στο θα κολλήσαμε.Τον ίδιο καιρό παντρεύτηκε μια φίλη μου στην Βούλα(αυτή είναι λίγο ψώνιο,γιατί μένει στην άλλη άκρη της Ελλάδας)και ούτε εκεί μπόρεσα να πάω.Και αυτή με ήθελε για κουμπάρα.Δεν ήταν γραφτό μου τελικά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...