Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μίλησα στο τηλ με τη μαμά μου και το παιδάκι μου, μια χαρά είναι ο γλυκούλης μου, παίζει, τρέχει στην αυλή, ούτε κλαίει (σιγά μην έκλαιγε), ούτε με ζητάει (σιγά μη με ζητούσε).. Με αναφέρει μερικές φορές χαλαρά!

EkcAp3.png

Καλημέρα σε όλες!!!

Φάγατε χοντρό κόλλημα με το παιχνίδι,ε???

Πένυ,καλή επιτυχία αύριο σου εύχομαι!!Αν δεις τα σκούρα,ξέρεις εσύ...πιάνεις τον γιατρό και τον κλείνεις σε μπουντρούμι,παίρνεις το καπελάκι σου και δρόμο!!!

καλημέρα , εμένα μου έχουν βγει τα μάτια στο excel και κάνω ένα διαλλειμμα να μπορέσω να δω το φως το αληθινον γιατι τα ματακια μου με εγκαταλείπουν .....είμαι λίγο άσχετη πρεπει να δω βιντεο με αυτα που κάνετε με σφραγίδες κτλ.....αυτό το big shot poia το εχει να μου πει τι περιπου έχει κάνει με αυτό.....το δίνουν μαζι με επιφανειες κοπής ????

πολλές απορίες !

Πένυ καλή επιτυχία -----τα δοντια είναι μια πονεμενη ιστορία !!!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Kαλέ διάβασα για έναν δράκο που κυκλοφορεί τελευταία στη Μυτιλήνη και παραμονεύει τις κοπέλες! :shock: Γλιτώσαμε από την Αθήνα και θα πετύχουμε στη Μυτιλήνη? Ευτυχώς θα έρθουν να μας πάρουν, όχι τίποτα άλλο, θα φτάσουμε και νυχτιάτικα!

EkcAp3.png

είμαι λίγο άσχετη πρεπει να δω βιντεο με αυτα που κάνετε με σφραγίδες κτλ.....αυτό το big shot poia το εχει να μου πει τι περιπου έχει κάνει με αυτό.....το δίνουν μαζι με επιφανειες κοπής ????

πολλές απορίες !

To έχω το big shot, είναι ένα χειροκίνητο μηχάνημα,

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=489

το δίνουν με επιφάνεια κοπής. Με αυτό κόβεις διάφορα σχήματα χρησιμοποιώντας τα ανάλογα dies (μήτρες), όπως αυτά

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopList&id=100

Όμως ξεπαραδιάζεσαι να παίρνεις μήτρες, είναι ακριβές. Πάρε μια ιδέα τι κάνει όταν κόβει:

Επίσης κάνει και ανάγλυφα με άλλου είδους μήτρες, τα embossing folders, όπως αυτά:

http://www.heart2craft.com/el/shoppe/browse/31---?sef=hc

Δες εδώ πώς κάνει ανάγλυφα, το δείχνει στη αρχή.

Είναι πολύ ωραίο χόμπι το scrapbooking, δημιουργικό, αλλά αρκετά ακριβό.:-(.

Ωστόσο μπορείς να ξεκινήσεις σιγά σιγά παίρνοντας λίγα πράγματα και αν σου αρέσει να ασχοληθείς, παίρνεις και περισσότερα. Εκτός αν ασχολείσαι ήδη και δεν το κατάλαβα!

EkcAp3.png

Nα μαι και εγώ πάλι!!

Πένυ καλή επιτυχία -----τα δοντια είναι μια πονεμενη ιστορία !!!

Δεν είναι ακριβως δόντια αλλά ένα σημαδι που εχω στο κουτελο που δεν έχει μαλλια εκ γενετής και αυριο θα παω να κανω εμφύτευση

Για οδοντριατρο δοξα το Θεο δεν έχει χρειαστεί ακομα μονο για καθαρισμο.

Πένυ,καλή επιτυχία αύριο σου εύχομαι!!Αν δεις τα σκούρα,ξέρεις εσύ...πιάνεις τον γιατρό και τον κλείνεις σε μπουντρούμι,παίρνεις το καπελάκι σου και δρόμο!!!

χαχαχα Ξερεις με τις αντιδράσεις μου έχω αγχώσει πολλές νοσοκομες!!χαχαχα Να φανταστεις οταν η μικροβιολόγος μου, πηρε βοηθό την πρώτη φορά φοβήθηκε να μου παρει αιμα. χαχαχα

καλημερα! τι κανετε; Πενυ με το καλο αυριο! ειμαι στο επιπεδο 17. το ενερτζι σου μετραει τα αποθεματα ενεργειας του sim σου. ο,τι κανεις, εκτος απο τα ειδη πρωτης αναγκης (τουαλετα, φαι, υπνος), απαιτει ενεργεια η οποια γεμιζει καθε 5 λεπτα με 1 κεραυνο, οταν η μπαρα δεν ειναι στο φουλ.

Ευχαριστω πολύ Αννούλα μου

Πω πω ρόμπα μ' έκανες κι εδώ μαρή Πένυ !!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δεν ξεχνάς τέκνον Βρούτε, εεεεεε ?????:D

Ουπς.... εμότικον που κοκκινίζει ντροπιασμένο... τί εμφύτεση ???? κάτι έχασα ε ?????

Καλή επιτυχία κοριτσάρα !!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !

ουπς σορυ.....

αλλά χτες που έγραφα και εφτιαχνα το γλυκό σε σκεφτομουν χαχαχα

Σε ευχαριστω πολύ!! κοιτα πιο πανω τι θα κανω αυριο

Καλημέρα! Πένη καλή επιτυχία αύριο, όλα καλά θα πάνε!

Λοιπόν με τους sims πολύ έχω μπερδευτεί.. Ενώ έχω ένα ποσό simoleons και φτάνουν για κάποιες αγορές, τα περισσότερα από αυτά που θέλω να αγοράσουν απαιτούν simcash και μου βγάζει μια σελίδα με πιστωτικές κάρτες με πραγματικά χρήματα, δεν είμαστε καλά:rolleyes:! Κι εγώ πώς θα φτιάξω το σπίτι μου οεο? Που ένα δωμάτιο ξεκίνησα για κρεβατοκάμαρα κι έχει μείνει στα μπετά! Φιλενάδες Άννα και Πένυ ελάτε να με βοηθήσετε στο χτίσιμο, δε μου βγάζει άλλον τρόπο να χτίσω. Και την ενέργεια πώς την ανεβάζω? Τίποτα δεν μπορώ να κάνω χωρίς ενέργεια! Στην αρχή μπορούσα να αγοράσω με τα simoleons, τώρα πάλι simcash ζητάει πανάθεμά το! Κόλλημα αυτό το παιχνίδι, δεν το περίμενα!

Αμ το άλλο που έπαθα? Έκανα στην άκρη το κρεβάτι μου για να βάλω το τραπέζι εκεί και μετά το έχασα! Και αναγκάστηκα να αγοράσω άλλο για να έχω να κοιμάμαι η άμοιρη! Επίσης δεν έχω καταλάβει πώς γίνεσαι φίλος με τους άλλους? Πολλές απορίες ε?

Τι να σου πω και εγώ κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που ξέρω. Εχει πολλές διαφορες με τους κανονικούς. Για τους φίλους από κατω έχει μια μπαρα που θα δεις την Αννα και όλους που παιζουν. Πατας add friend και μετά μολις σε δεχτεί μπορείς να ξαναπατήσεις να πας σπιτι της πιανεις το μπλα μπλα μέχρι να γίνετε φίλοι. Θα στο πει οταν γίνετε.

Παω να παιξω λίγο !!Ευτυχώς έχω μαγειρέψει!

Ja5zp3.png

D42op3.png

τι κανετε; εγω επιτελους εκατσα! Σαντυ ευχομαι να μην ειναι τιποτα ο βηχας που εχεις. κριμα ειναι να πας αρρωστη ταξιδι. Μεταξια για τη Κυριακη δεν το βλεπω γιατι τα παιδια θα πανε στη πεθερα μου το σ/κ.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Kαλέ διάβασα για έναν δράκο που κυκλοφορεί τελευταία στη Μυτιλήνη και παραμονεύει τις κοπέλες! :shock: Γλιτώσαμε από την Αθήνα και θα πετύχουμε στη Μυτιλήνη? Ευτυχώς θα έρθουν να μας πάρουν, όχι τίποτα άλλο, θα φτάσουμε και νυχτιάτικα!

Εδώ βλέπεις σκιές να σε κοιτάνε στον διάδρομο και θα ψαρώσεις με έναν δράκο?Δε νομίζω...!!!!

Το πολύ πολύ να του πιάσεις κουβέντα για το scrapbooking ή για μπομπονιέρες,θα βαρεθεί και θα φύγει!!χαχαχα

Και εγώ ήμουν κάποτε καλεσμένη σε γάμο φίλης μου εκτός πόλεως,αλλά δεν μπόρεσα να πάω,λόγω μάνας.Και ξέρετε πού ήταν ο γάμος?Στην Βραζιλία!!Και θα γινόμουν και κουμπάρα!!!Φτου...

Τι να σου πω και εγώ κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που ξέρω. Εχει πολλές διαφορες με τους κανονικούς. Για τους φίλους από κατω έχει μια μπαρα που θα δεις την Αννα και όλους που παιζουν. Πατας add friend και μετά μολις σε δεχτεί μπορείς να ξαναπατήσεις να πας σπιτι της πιανεις το μπλα μπλα μέχρι να γίνετε φίλοι. Θα στο πει οταν γίνετε.

Παω να παιξω λίγο !!Ευτυχώς έχω μαγειρέψει!

Σε έχω κάνει add από χτες, περιμένω να με δεχτείς, για να σου κάνω επίσκεψη! Με την Άννα έγινα φίλη!

τι κανετε; εγω επιτελους εκατσα! Σαντυ ευχομαι να μην ειναι τιποτα ο βηχας που εχεις. κριμα ειναι να πας αρρωστη ταξιδι.

Προς το παρόν μου πέρασε! Μπορεί να με γλωσσοτρώγανε, χαχα!

Σαντυ πηγαινε στο Shop και δες στο storage μηπως ειναι εκει το κρεβατι που εχασες.

Το βρήκα, εκεί ήταν, ευχαριστώ! Το πούλησα για να μην έχω 2.

Εδώ βλέπεις σκιές να σε κοιτάνε στον διάδρομο και θα ψαρώσεις με έναν δράκο?Δε νομίζω...!!!!

Το πολύ πολύ να του πιάσεις κουβέντα για το scrapbooking ή για μπομπονιέρες,θα βαρεθεί και θα φύγει!!χαχαχα

αχχαχαχαχχα! Έλα ντε! Θα έχω στην τσάντα μου το heat gun για να αμυνθώ!

Και εγώ ήμουν κάποτε καλεσμένη σε γάμο φίλης μου εκτός πόλεως,αλλά δεν μπόρεσα να πάω,λόγω μάνας.Και ξέρετε πού ήταν ο γάμος?Στην Βραζιλία!!Και θα γινόμουν και κουμπάρα!!!Φτου...

Πλάκα κάνεις!! Τι εκτός πόλης, εκτός ηπείρου δε λες καλύτερα? Μη μου πεις ότι σου έβαζε και τα εισιτήρια?

Βραζιλία θέλουμε να πάμε κάποια στιγμή, πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά και πιθανόν να πάμε του χρόνου.

Πένυ,τί γλυκό φτιάχνεις?Μάλλον έχασα επεισόδια.

Κι εγώ! Κι επειδή ζήλεψα, είπα να τσακίσω μια μερέντα..;)

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...