Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

Καλώς την! Πλέον δεν μπαίνω ούτε εγώ συχνά αλλά σε θυμάμαι από την πρώτη προσπάθεια. Εγώ 44,5 και έχω ξεκινήσει εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο μία με διέγερση μία με τροποποιημένο μπας και βρω βλαστοκύστη. Προς το παρόν δεν μας έχει κάνει τη χάρη. Δεν έχω στην κατάψυξη από τότε τίποτα και σκέφτομαι και εναλλακτικά σενάρια, μήπως και έτσι πιάσει πιο σίγουρα. 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα είδα ότι έγινε η κλήρωση για το βιβλίο συνταγών που έφτιαξε η Πένυ.Ένα έχω να δηλώσω...ΝΟΘΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!χαχαχα

Το παιδί στην φωτό φαίνεται να χαμογελάει περίεργα...το λάδωσαν μου φαίνεται,για να τραβήξει άλλο όνομα!!χαχαχα

Να επαναληφθεί η διαδικασία παρακαλώ πολύ!!Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά!!!

Πένυ,βάλε φωτό να δούμε και εμείς τί χάσαμε!!!

Και την κορώνα που την βρήκες??Μου άρεσε πάρα πολύ!

Θα ρθω να σας βρω και εγω!!

Παει το σπίτι, παει το φαι πάνε όλα!! θα πω του Παναγιώτη να γραφτεί και εκεινος στους sims μπας και φαει τίποτα γιατί live δεν το κοβω!!!χαχαχαχα

χαχαχαχχα! Στο τέλος θα αφήσουμε την οικογένεια νηστική για να παίζουμε sims!

EkcAp3.png

Eίδα και το χάρτινο λουλούδι, φανταστικό! Αλλά πρέπει να δω καμιά δεκαριά φορές το βιντεάκι για να θυμάμαι πού να κόβω!

Εγώ θα κάνω κάτι πιο απλό,θα ξεκινήσω να το φτιάχνω και θα σταματάω το βιντεάκι για να κάνω ό,τι κάνει.Και 100 φορές να το δω,δεν θα το θυμάμαι απ'έξω.

Μόνο που δεν έχω χρώματα κατάλληλα για λουλούδι.Δεν πειράζει,θα μου βγει λίγο φευγάτο.

Εγώ θα κάνω κάτι πιο απλό,θα ξεκινήσω να το φτιάχνω και θα σταματάω το βιντεάκι για να κάνω ό,τι κάνει.Και 100 φορές να το δω,δεν θα το θυμάμαι απ'έξω.

Μόνο που δεν έχω χρώματα κατάλληλα για λουλούδι.Δεν πειράζει,θα μου βγει λίγο φευγάτο.

Nαι, αυτό είναι το καλύτερο!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

μαλλον το καψαμε το συστημα! δεν λειτουργει για τεχνικους λογους. το παθαινει καμμια φορα αυτο, ειδικα τα βραδια. μαλλον θα μαζευεται πολυς κοσμος και θα τα παιζει το παιχνιδακι.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Σαντυ και Πενυ σας ευχαριστω που βοηθησατε να χτιστει το νεο μου δωματιο! τωρα ομως παω για υπνο γιατι ξεμεινα απο ενεργεια και στο παιχνιδι και στην πραγματικοτητα. φιλακια σε ολες!

Σαντυ και Πενυ σας ευχαριστω που βοηθησατε να χτιστει το νεο μου δωματιο! τωρα ομως παω για υπνο γιατι ξεμεινα απο ενεργεια και στο παιχνιδι και στην πραγματικοτητα. φιλακια σε ολες!

Για πες,για πες,με ποιόν τρόπο σε βοήθησαν??Πες τα όλα τώρα!!!

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

Εχει ξυπνήσει καμια????? Εγώ σήμερα είμαι ξύπνια από τις 6.30!! Εχουν αρχίσει τα πρατράγουδα του άγχους για αυριο που θα κανω την εμφύτευση και δεν μπορώ να κοιμηθώ.

Ε ρε τι έχει να τραβήξει αυριο ο ανθρωπάκος!! Αξεχαστη θα τους μείνω χαχαχα

Αννα πως το καναμε αυτό και δεν το καταλαβάμε???? Ρε παιδια τι είναι αυτό το energy με τον κεραυνό που γεμιζεί με πραγματικά λεφτα???? Και πως ανεβαίνει χωρίς λεφτα? Μηπως σου έχει συγκεκριμένη ώρα που μπορείς να παιξεις?

Εγώ πάντως την έχω κανει κιθαρίστρια. Αν και η τέχνη δεν έχει περαση. Στα σκουρα μπορεί να την βγαλω στην Ερμου με κυπελάκι μπροστά!!χαχαχα

Τελικά Αννα δουλειά δεν την στέλνεις στο σπίτι βγαζεις τα λεφτά. Σε ποιο επίπεδο είσαι? Εγώ στο 4 είδα ότι στο 5 ξεκλειδώνουν ωραια πραγματακια.

Τώρα είδα ότι έγινε η κλήρωση για το βιβλίο συνταγών που έφτιαξε η Πένυ.Ένα έχω να δηλώσω...ΝΟΘΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!χαχαχα

Το παιδί στην φωτό φαίνεται να χαμογελάει περίεργα...το λάδωσαν μου φαίνεται,για να τραβήξει άλλο όνομα!!χαχαχα

Να επαναληφθεί η διαδικασία παρακαλώ πολύ!!Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά!!!

Πένυ,βάλε φωτό να δούμε και εμείς τί χάσαμε!!!

Και την κορώνα που την βρήκες??Μου άρεσε πάρα πολύ!

χαχαχαχα Χριστινα για να το βάλω πρέπει να το τελειώσω πρώτα. Κατι ψηλά έχουν μεινει όμως επειδή δεν έχει εμφανιστεί ακομα η κοπέλα δεν έχω αγχωθεί. Δεν ξερω βρε παιδί μου και πως να την ειδοποιησω email δεν μου βγάζει πουθενα. Τώρα ετοιμάζω ένα ίδιο για να κάνω δωρο στην θεια μου. Οποτε θα ανεβάσω αυτό.

Το γλυκό χτες βγήκε μια χαρά. Λιγο νερουλό γιατί η γιαγια μου μου είπε στο κιλό 2 ποτήρια νερό ένω ήθελε ένα φλιτζανακι του καφέ. Αλλά μια χαρά για πρώτη!!

Αυτά παω να ετοιμαστώ να παω παιδικο τον Κωσταντη και μετά λαικη να βρω καπέλο που μου είπαν να έχω κοντά αυριο. Σαν τη Γεωργία Βασιλειαδου θα τριγυρναω αυριο!!χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

καλημερα! τι κανετε; Πενυ με το καλο αυριο! ειμαι στο επιπεδο 17. το ενερτζι σου μετραει τα αποθεματα ενεργειας του sim σου. ο,τι κανεις, εκτος απο τα ειδη πρωτης αναγκης (τουαλετα, φαι, υπνος), απαιτει ενεργεια η οποια γεμιζει καθε 5 λεπτα με 1 κεραυνο, οταν η μπαρα δεν ειναι στο φουλ.

Ουουου τι κανετε???? Εγώ προσπαθώ παραλληλα να φτιαξω γλυκό σταφύλι και να σας γράψω. Ή το λαπτοπ θα κλαιω σαν την Μεταξία ή την κουζίνα μου.

..................

Πω πω ρόμπα μ' έκανες κι εδώ μαρή Πένυ !!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δεν ξεχνάς τέκνον Βρούτε, εεεεεε ?????:D

Καλημερούδια!!!

Εχει ξυπνήσει καμια????? Εγώ σήμερα είμαι ξύπνια από τις 6.30!! Εχουν αρχίσει τα πρατράγουδα του άγχους για αυριο που θα κανω την εμφύτευση και δεν μπορώ να κοιμηθώ.

Ε ρε τι έχει να τραβήξει αυριο ο ανθρωπάκος!! Αξεχαστη θα τους μείνω χαχαχα

............

Ουπς.... εμότικον που κοκκινίζει ντροπιασμένο... τί εμφύτεση ???? κάτι έχασα ε ?????

Καλή επιτυχία κοριτσάρα !!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !

Καλημέρα! Πένη καλή επιτυχία αύριο, όλα καλά θα πάνε!

Λοιπόν με τους sims πολύ έχω μπερδευτεί.. Ενώ έχω ένα ποσό simoleons και φτάνουν για κάποιες αγορές, τα περισσότερα από αυτά που θέλω να αγοράσουν απαιτούν simcash και μου βγάζει μια σελίδα με πιστωτικές κάρτες με πραγματικά χρήματα, δεν είμαστε καλά:rolleyes:! Κι εγώ πώς θα φτιάξω το σπίτι μου οεο? Που ένα δωμάτιο ξεκίνησα για κρεβατοκάμαρα κι έχει μείνει στα μπετά! Φιλενάδες Άννα και Πένυ ελάτε να με βοηθήσετε στο χτίσιμο, δε μου βγάζει άλλον τρόπο να χτίσω. Και την ενέργεια πώς την ανεβάζω? Τίποτα δεν μπορώ να κάνω χωρίς ενέργεια! Στην αρχή μπορούσα να αγοράσω με τα simoleons, τώρα πάλι simcash ζητάει πανάθεμά το! Κόλλημα αυτό το παιχνίδι, δεν το περίμενα!

Αμ το άλλο που έπαθα? Έκανα στην άκρη το κρεβάτι μου για να βάλω το τραπέζι εκεί και μετά το έχασα! Και αναγκάστηκα να αγοράσω άλλο για να έχω να κοιμάμαι η άμοιρη! Επίσης δεν έχω καταλάβει πώς γίνεσαι φίλος με τους άλλους? Πολλές απορίες ε?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...