Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

Καλώς την! Πλέον δεν μπαίνω ούτε εγώ συχνά αλλά σε θυμάμαι από την πρώτη προσπάθεια. Εγώ 44,5 και έχω ξεκινήσει εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο μία με διέγερση μία με τροποποιημένο μπας και βρω βλαστοκύστη. Προς το παρόν δεν μας έχει κάνει τη χάρη. Δεν έχω στην κατάψυξη από τότε τίποτα και σκέφτομαι και εναλλακτικά σενάρια, μήπως και έτσι πιάσει πιο σίγουρα. 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πηνελόπη ποια τάξη έχεις φέτος? Σε σένα που είσαι δασκάλα και κάνεις χειροτεχνίες, θα σου αρέσει σίγουρα να ασχοληθείς με το scrapbooking (εκτός αν ασχολείσαι ήδη). Καλή προσαρμογή στη μικρούλα σου!

Γιατί καλέ θέλεις να την καταστρέψεις την κοπέλα??χαχαχα

Πηνελόπη,μην την ακούς και μην το ξεκινήσεις...είναι εντελώς εθιστικό και στο τέλος θα σκέφτεσαι να πουλήσεις και το σπίτι σου για να πάρεις υλικά!

6 κάρτες έφτιαξα, δεν έφτιαξα 50, δε δικαιολογείται! Δε νομίζω να μην το κλείνω καλά..

Α, ανάποδα σφραγίζω κι εγώ, κάπου το είχα διαβάσει, αλλά αν δε σκουπίσω τη βάση, η μουτζούρα μουτζούρα!

Πράγματι,δεν δικαιολογείται να έχει τελειώσει με 6 κάρτες.Εκτός και αν έγραψες ένα ολόκληρο κατεβατό στην κάθε μία.Μάλλον θα ήταν ελαττωματικό.Από την άλλη μύτη δοκίμασες να δεις αν βγαίνει?

Πήγα στο art center Xριστίνα, αλλά δε βρήκα αυτά που ήθελα:(. Ούτε σκόνη ροζ ανοιχτό, ούτε ασημί. Μόνο γκρι, αλλά δε μου άρεσε. Για να μη φύγω με άδεια τα χέρια, πήρα μια σκόνη σιέλ, κάτι κόπτες και μερικά χαρτιά. Πόσα χαρτιά να πάρεις πια? Όσα και να έχεις, δε φτάνουν.. Θα κάνω και οn line παραγγελία, δεν τη γλιτώνω, θέλω και σκόνες, θέλω και dies, θέλω και λουλούδια και διακοσμητικά, θέλω, θέλω...

Σάντυ,μου μοιάζεις σε πολλά...και εγώ δεν φεύγω ποτέ με άδεια χέρια... νιώθω ένα εσωτερικό κενό!!χαχαχα

Λουλούδια αποφάσισα να φτιάχνω μόνη μου,γιατί τα πουλάνε πανάκριβα.

Είδα και διάφορα βιντεάκια...σιγά το πράγμα.Είμαι έτοιμη και εγώ για παραγγελία.Καλά που είναι ο γάμος στην Μυτιλήνη και όχι στην Σάμο,γιατί σε έβλεπα να το σηκώνεις το μαγαζί της Λένας.Θα άφηνες τον γάμο να πας για χαρτιά!χαχαχα

Πήγα επίσκεψη στο σπίτι της, αλλά κάμπριο δεν είδα! Το είχε όμως ωραία επιπλωμένο! Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να επιπλώσω κι εγώ το δικό μου! Πάω να δω αν έγιναν κάτι ντομάτες που φύτεψα νωρίτερα, να βγάλω κανένα ευρώ!

Σε κέρασε τίποτα??'Η σου την έπεσε???Να τις προσέχεις αυτές,ειδικά την Πένυ!!!χαχαχα

Να μην της δώσεις ντομάτες,γιατί δεν ξέρεις τί μπορεί να σκεφτεί να σου κάνει,για να σου πάρει τα κέρδη!!χαχαχα

Nαι, η άλλη μύτη έχει μελάνι, η λεπτή δεν έχει! Παιδί μου δεν έγραψα κατεβατά, ονοματεπώνυμό μου μόνο! Όλα τα ελαττωματικά παίρνω..

Όντως ευτυχώς που δεν πάω Σάμο (μάλιστα όταν είχα μάθει για το γάμο, νόμιζα ότι το μαγαζί ήταν Μυτιλήνη και είχα χαρεί..)

Βάλε κανένα λινκ μήπως μάθω να φτιάχνω κι εγώ λουλουδάκια, είναι πανάκριβα (κι αυτά)..

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Σε κέρασε τίποτα??'Η σου την έπεσε???Να τις προσέχεις αυτές,ειδικά την Πένυ!!!χαχαχα

Να μην της δώσεις ντομάτες,γιατί δεν ξέρεις τί μπορεί να σκεφτεί να σου κάνει,για να σου πάρει τα κέρδη!!χαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχ! Θα πεθάνω στα γέλια!:lol::lol::lol::lol::lol:

Δε με κέρασε η τσιγκούνα! Αλλά πήγα μόνη μου κι άνοιξα το ψυγείο!

EkcAp3.png

Βάλε κανένα λινκ μήπως μάθω να φτιάχνω κι εγώ λουλουδάκια, είναι πανάκριβα (κι αυτά)..

Έβαλα fabric flowers και βγήκαν διάφορα.Σήμερα πήγα 2 φουστάνια για να μου τα κοντύνει,ένα ροζ και ένα μαύρο και του είπα να μου κρατήσει το ύφασμα που θα κόψει.Θα τα συνδυάσω και θα κάνω ένα ωραίο λουλούδι για κόσμημα.Σωστή?

Σάντυ,δες αυτό που μου άρεσε πολύ,είναι από χαρτί.

http://www.youtube.com/watch?v=0EUve2WGz8m&feature=related

Και αυτό είναι από κομμάτια οργάντζας που θα έχεις σίγουρα από μπομπονιέρες.

Αυτό είναι το πρώτο μέρος,θα σε βγάλει και στα υπόλοιπα 2.

Διαφημίσεις

Nαι και σε μένα δεν είναι διαθέσιμο, θα το ψάξω όπως το έγραψες! Πάντως τα υλικά που δείχνει είναι απλά και το αποτέλεσμα πολύ όμορφο! Για να δούμε αν είναι και η διαδικασία απλή!

EkcAp3.png

Ουουου τι κανετε???? Εγώ προσπαθώ παραλληλα να φτιαξω γλυκό σταφύλι και να σας γράψω. Ή το λαπτοπ θα κλαιω σαν την Μεταξία ή την κουζίνα μου.

Πήγα επίσκεψη στο σπίτι της, αλλά κάμπριο δεν είδα! Το είχε όμως ωραία επιπλωμένο! Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να επιπλώσω κι εγώ το δικό μου! Πάω να δω αν έγιναν κάτι ντομάτες που φύτεψα νωρίτερα, να βγάλω κανένα ευρώ!

τι μου κανετε, τι μου κανετε...

Αν περιμένεις με το περιβολι να κανεις λεφτά σωθηκες!!!Μονο με καριέρα γίνονται τα λεφτά μπονους κλπ

χαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχ! Θα πεθάνω στα γέλια!:lol::lol::lol::lol::lol:

Δε με κέρασε η τσιγκούνα! Αλλά πήγα μόνη μου κι άνοιξα το ψυγείο!

Θα ρθω να σας βρω και εγω!!

Παει το σπίτι, παει το φαι πάνε όλα!! θα πω του Παναγιώτη να γραφτεί και εκεινος στους sims μπας και φαει τίποτα γιατί live δεν το κοβω!!!χαχαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...