Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

Καλώς την! Πλέον δεν μπαίνω ούτε εγώ συχνά αλλά σε θυμάμαι από την πρώτη προσπάθεια. Εγώ 44,5 και έχω ξεκινήσει εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο μία με διέγερση μία με τροποποιημένο μπας και βρω βλαστοκύστη. Προς το παρόν δεν μας έχει κάνει τη χάρη. Δεν έχω στην κατάψυξη από τότε τίποτα και σκέφτομαι και εναλλακτικά σενάρια, μήπως και έτσι πιάσει πιο σίγουρα. 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Επίσης εκνευρίζομαι όταν κάνω μια σφραγίδα, συχνά ταμπονάρεται λίγο μελάνι και στην ακρυλική βάση και όπως ταμπονάρεις την κάρτα, τη λερώνει η βάση. Πρέπει να την καθαρίζω γύρω γύρω για να μην μουντζουρώσει και ειδικά αν μετά βάλεις και σκόνη, πάει κι εκεί και γίνεται χάλια.

Δεν είναι και τόσο καθαρή δουλειά τελικά το embossing!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τη μαμαδοσυναντηση την οργανωσαν οι μανουλες Πειραιως και περιχωρων. βεβαια οποιος αλλος πιστος θελει προσερχεται. Μεταξια τις μικρες τις κρατανε σ' αυτον τον παιδοτοπο; ξερεις; Σαντυ πουλακι μου πρεπει να δουλεψεις για να βγαλεις χρηματα. καποια πραγματα, οπως π.χ. η κιθαρα κι ο φουρνος μικροκυματων, σε βαζουν να περνας καποιες δοκιμασιες κι ετσι κερδιζεις χρηματα (simoleons και social points). τα αλλα τα simcash που αναφερει δεν εχω καταλαβει ακομα πως τα κερδιζεις.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!Μπήκα στα πεταχτά να σας πω ένα γεια ,γιατί μου έχετε λείψει.Εγώ τρέχω και δε φτάνω.Από την Παρασκευή φτιάχνω χειροτεχνίες για την τάξη και όλη μέρα κόβω ,κολλάω.Εντωμεταξύ έχει αρχίσει και η μικρή μου παιδικό και ενώ στην αρχή ήταν όλα καλά,τις τελευταίες 2 μέρες κλαίει.Εχω αγχωθεί και μ'αυτό το θέμα!Ελπίζω να είστε όλες καλά και το βραδυ που ελπίζω να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα θα μπω να σας διαβάσω!

Αν δεν μπορείς να ανεβάσεις φωτό εδώ,να το στείλεις με mail.Εγώ θέλω πολύ να το δω,να πεις ένα μεγάλο μπράβο στην κουμπάρα σου για την φοβερή της ιδέα!

Θέλω κι εγώ mail!

OK.

Θα προσπαθήσω το βράδυ να βγάλω φωτογραφίες και να σας στείλω.... :shock:

Εγώ με τη λεπτή μύτη έχω απλώς γράψει το όνομά μου στις τελευταίες κάρτες που έφτιαξα και πλέον δε γράφει σχεδόν καθόλου! (Αλλά τουλάχιστον δε μου ξεκολλούσε η σκόνη από τον αέρα).

Κι από τη γραμματοσειρά που έχω, παρόλο που με το μάτι δεν είναι πολύ μεγάλα τα γράμματα, δεν μπορώ να σχηματίσω λέξεις (όπως θα ήθελα) γιατί βγαίνουν πολύ μεγάλες στο σύνολο και πιάνουν τη μισή κάρτα, δεν είναι ωραίο. Μόνο αρχικά ονομάτων βάζω.

Καλά,πόσες κάρτες έφτιαξες?Είναι δυνατόν να τελείωσε κιόλας το μελάνι?? Μήπως δεν το έκλεισες καλά και στέγνωσε??

Με την γραμματοσειρά που έχω εγώ δεν έκανα ακόμα δοκιμή,αλλά υποψιάζομαι ότι θα βγαίνει και αυτή μεγάλη.

Διαφημίσεις

Επίσης εκνευρίζομαι όταν κάνω μια σφραγίδα, συχνά ταμπονάρεται λίγο μελάνι και στην ακρυλική βάση και όπως ταμπονάρεις την κάρτα, τη λερώνει η βάση. Πρέπει να την καθαρίζω γύρω γύρω για να μην μουντζουρώσει και ειδικά αν μετά βάλεις και σκόνη, πάει κι εκεί και γίνεται χάλια.

Δεν είναι και τόσο καθαρή δουλειά τελικά το embossing!

Να βάζεις κάτω την σφραγίδα και από πάνω να την περνάς με μελάνι,το αντίθετο δηλαδή από αυτό που συνήθως κάνουμε.Πάλι θα λερωθεί,αλλά κάπως λιγότερο.

Σαντυ πουλακι μου πρεπει να δουλεψεις για να βγαλεις χρηματα. καποια πραγματα, οπως π.χ. η κιθαρα κι ο φουρνος μικροκυματων, σε βαζουν να περνας καποιες δοκιμασιες κι ετσι κερδιζεις χρηματα (simoleons και social points). τα αλλα τα simcash που αναφερει δεν εχω καταλαβει ακομα πως τα κερδιζεις.

Για την κιθάρα μπορώ να το καταλάβω...πώς μπορεί όμως κάποιος να βγάλει χρήματα με έναν φούρνο μικροκυμάτων?

Μωρέ,μήπως να αρχίσω να παίζω και εγώ??Δεν θέλω όμως να είμαι φτωχή,ούτε να την πέφτω σε γυναίκες.Ούτε όμως να είμαι γυναίκα-αράχνη,σαν την Πένυ!!χαχαχα

Χριστινακι για να κερδισεις ορισμενα πραγματα στο παιχνιδι πρεπει να γινεσαι καμμια φορα παλιοχαρακτηρας. παντως αν θες να παιξεις, πρεπει να εχεις fb. αντε φτιαξε ενα προφιλ με ψευτικο ονομα για να παιζουμε! υποσχομαι οτι δεν θα στη πεσω! χαχαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Χριστινακι για να κερδισεις ορισμενα πραγματα στο παιχνιδι πρεπει να γινεσαι καμμια φορα παλιοχαρακτηρας. παντως αν θες να παιξεις, πρεπει να εχεις fb. αντε φτιαξε ενα προφιλ με ψευτικο ονομα για να παιζουμε! υποσχομαι οτι δεν θα στη πεσω! χαχαχα!

Ε,αν δεν μου την πέσεις,τί όφελος θα έχω από αυτή την ιστορία???χαχαχα

Αλλά έτσι είναι....την πέφτουμε στις ξένες και τις φίλες μας τις φτύνουμε!!

Αν βάλω σορτσάκι έχω καμία ελπίδα??χαχαχα

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!:):)

Τι κάνετε?Ολες καλά?Φαντάζομαι πως ναι;)

Εμεις γυρίσαμε σήμερα το πρωι και ακόμη αδειάζω βαλίτσες...ελπίζω απόψε ή άυριο το βραδάκι να ξεκλέψω λιγο χρόνο και να διαβάσω τα νεα σας

Σας φιλω!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!Μπήκα στα πεταχτά να σας πω ένα γεια ,γιατί μου έχετε λείψει.Εγώ τρέχω και δε φτάνω.Από την Παρασκευή φτιάχνω χειροτεχνίες για την τάξη και όλη μέρα κόβω ,κολλάω.Εντωμεταξύ έχει αρχίσει και η μικρή μου παιδικό και ενώ στην αρχή ήταν όλα καλά,τις τελευταίες 2 μέρες κλαίει.Εχω αγχωθεί και μ'αυτό το θέμα!Ελπίζω να είστε όλες καλά και το βραδυ που ελπίζω να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα θα μπω να σας διαβάσω!

Πηνελόπη ποια τάξη έχεις φέτος? Σε σένα που είσαι δασκάλα και κάνεις χειροτεχνίες, θα σου αρέσει σίγουρα να ασχοληθείς με το scrapbooking (εκτός αν ασχολείσαι ήδη). Καλή προσαρμογή στη μικρούλα σου!

Καλά,πόσες κάρτες έφτιαξες?Είναι δυνατόν να τελείωσε κιόλας το μελάνι?? Μήπως δεν το έκλεισες καλά και στέγνωσε??

Με την γραμματοσειρά που έχω εγώ δεν έκανα ακόμα δοκιμή,αλλά υποψιάζομαι ότι θα βγαίνει και αυτή μεγάλη.

6 κάρτες έφτιαξα, δεν έφτιαξα 50, δε δικαιολογείται! Δε νομίζω να μην το κλείνω καλά..

Α, ανάποδα σφραγίζω κι εγώ, κάπου το είχα διαβάσει, αλλά αν δε σκουπίσω τη βάση, η μουτζούρα μουτζούρα!

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!:):)

Τι κάνετε?Ολες καλά?Φαντάζομαι πως ναι;)

Εμεις γυρίσαμε σήμερα το πρωι και ακόμη αδειάζω βαλίτσες...ελπίζω απόψε ή άυριο το βραδάκι να ξεκλέψω λιγο χρόνο και να διαβάσω τα νεα σας

Σας φιλω!

Καλώς ήρθες Ποπάκι, μας έλειψες! Να χαίρεσαι την κορούλα σου! Άντε να μας πεις τα νέα σου!

EkcAp3.png

Για την κιθάρα μπορώ να το καταλάβω...πώς μπορεί όμως κάποιος να βγάλει χρήματα με έναν φούρνο μικροκυμάτων?

Μωρέ,μήπως να αρχίσω να παίζω και εγώ??Δεν θέλω όμως να είμαι φτωχή,ούτε να την πέφτω σε γυναίκες.Ούτε όμως να είμαι γυναίκα-αράχνη,σαν την Πένυ!!χαχαχα

Καλά ξεκινα να παιζεις και θα σου πω!!! Εν τω μεταξύ όσο πιο ακριβά έπιπλα έχεις τόσο περισσότερο ξεκουράζεται ο παικτης σου, νιωθει ψυχολογικά καλά κλπ. Μην νομίζετε για την ψυχολογια της γυναικας μου το έκανα. Αφου μου βγηκε φιλοχρήματη τι να κανω. Γιατι σε αυτό το παιχνιδι υπαρχουν και ζώδια!!χαχαχα

Κατσε να ξεκινήσει και θα δεις πόσο θα αλλαξει ο χαρακτήρας της. Οταν θα ερχεται η Αννουλα επίσκεψη με το καμπριο και εκει θα είναι με το lada. χαχαχα

Τωρα ξεκίνησε και η Σαντυ να παιζει!!!Αληθεια μπορεί να σε βρει?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πήγα στο art center Xριστίνα, αλλά δε βρήκα αυτά που ήθελα:(. Ούτε σκόνη ροζ ανοιχτό, ούτε ασημί. Μόνο γκρι, αλλά δε μου άρεσε. Για να μη φύγω με άδεια τα χέρια, πήρα μια σκόνη σιέλ, κάτι κόπτες και μερικά χαρτιά. Πόσα χαρτιά να πάρεις πια? Όσα και να έχεις, δε φτάνουν.. Θα κάνω και οn line παραγγελία, δεν τη γλιτώνω, θέλω και σκόνες, θέλω και dies, θέλω και λουλούδια και διακοσμητικά, θέλω, θέλω...

EkcAp3.png

Κατσε να ξεκινήσει και θα δεις πόσο θα αλλαξει ο χαρακτήρας της. Οταν θα ερχεται η Αννουλα επίσκεψη με το καμπριο και εκει θα είναι με το lada. χαχαχα

Τωρα ξεκίνησε και η Σαντυ να παιζει!!!Αληθεια μπορεί να σε βρει?

Πήγα επίσκεψη στο σπίτι της, αλλά κάμπριο δεν είδα! Το είχε όμως ωραία επιπλωμένο! Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να επιπλώσω κι εγώ το δικό μου! Πάω να δω αν έγιναν κάτι ντομάτες που φύτεψα νωρίτερα, να βγάλω κανένα ευρώ!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...