Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σαντυ αρχισες κι εσυ να παιζεις sim's; σου εστειλα προσκληση για να γινουμε γειτονισσες!

Κανόνισε να τα φτιάξεις και με την Σάντυ!!χαχαχα

Εμ,βέβαια,όταν έρχεται η άλλη με το σορτσάκι στην εκκλησία,πολύ θέλει να κολαστεί ο άνθρωπος???

Άντε παιδιά...και εγώ κουμπάρα!!!:tongue:

το πρωι δεν ειναι η μαμαδοσυναντηση; κατσε να δω...

Kαλέ ποια συνάντηση λέτε? Θέλω κι εγώ!

Κανόνισε να τα φτιάξεις και με την Σάντυ!!χαχαχα

Εμ,βέβαια,όταν έρχεται η άλλη με το σορτσάκι στην εκκλησία,πολύ θέλει να κολαστεί ο άνθρωπος???

Άντε παιδιά...και εγώ κουμπάρα!!!:tongue:

χαχχαχα! Κόλλησες εσύ με το σορτσάκι, θα το πιστέψω κι εγώ στο τέλος!

Καλημέρα!

EkcAp3.png

Σαντυ αρχισες κι εσυ να παιζεις sim's; σου εστειλα προσκληση για να γινουμε γειτονισσες!

Άρχισα κι εγώ! Σε επισκέφτηκα κιόλας (νομίζω)! Όχι ότι έχω καταλάβει καλά καλά πώς παίζεται! Θέλω να επιπλώσω το σπίτι, πώς θα βρω λεφτά??? (Πολύ άσχετη είμαι τελικά)

EkcAp3.png

love4four

Καλέ έσύ μανδάμ "ζάχαρη" τα περνάς !!!! Μόνη με φίλη σε γάμο φίλης στην Μυτιλήνη χωρίς άντρες, παιδιά.... θέλω κι εγώωωωωωω !

Χωρίς πλάκα τώρα - η ώρα η καλή να είναι για το κορίτσι που παντρεύεται και στων παιδιών μας !!!!

Ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι ανυπομονώ γι' αυτόν το γάμο, είναι από τις αγαπημένες φίλες! Πόσο μάλλον που θα πάμε χωρίς συζύγους, ούτε που θυμάμαι από πότε έχω να κάνω ταξιδάκι με φιλενάδα!

cristina112

Όντως,η Σάντυ φέτος πέρασε ένα φριχτό καλοκαίρι...χαχαχα

Από το Ντουμπάι στην θάλασσα,από καφέ σε βάφλα και για καπάκι στην Μυτιλήνη!!Άτιμη ζωή!!χαχαχα

χαχαχαχαχ!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

το πρωι δεν ειναι η μαμαδοσυναντηση; κατσε να δω...

Ποιές θα συναντηθείτε καλέ??

Μου είχε στείλει μια πρόσκληση σε εκδήλωση η Άννα μέσω fb για μια συνάντηση σε παιδότοπο για την Κυριακή :tongue:

Πώς μπορώ να σας δείξω γμτ το προσκλητήριο ??? είναι μέσα σε κουτί, τρίπτυχο που κλείνει με λιλά γκοφρέ κορδέλα, αρκετά φαρδιά κι έχουν στολίσει κι ένα εκρού κουμπάκι με σπάγκο...

είμαι και σκράπας ολίγον τι...:rolleyes:

[

Μου είχε στείλει μια πρόσκληση σε εκδήλωση η Άννα μέσω fb για μια συνάντηση σε παιδότοπο για την Κυριακή :tongue:

Πώς μπορώ να σας δείξω γμτ το προσκλητήριο ??? είναι μέσα σε κουτί, τρίπτυχο που κλείνει με λιλά γκοφρέ κορδέλα, αρκετά φαρδιά κι έχουν στολίσει κι ένα εκρού κουμπάκι με σπάγκο...

Αχ ωραία! Εγώ θα λείπω, κρίμα!

Το προσκλητήριο ακούγεται τέλειο!

EkcAp3.png

Εντωμεταξύ έχω κάνει και το τραπέζι του σαλονιού χάλια, επεκτάθηκα από την τραπεζαρία στο τραπέζι για να τελειώσω τις ευχετήριες κάρτες και είναι κι αυτό γεμάτο κομμένα κορδελάκια, χαρτάκια και γκλίτερ.. Φυσάει κιόλας και γέμισε και το πάτωμα γκλίτερ. Πρέπει να σκουπίσω επειγόντως. Λέω να πεταχτώ και Αθήνα, στο art, να πάρω και κανένα υλικό, βασικά θέλω ασημί και ροζ απαλή σκόνη embossing, ελπίζω να βρω! Μου τελειώνει και το διάφανο στυλό, δε φτούρησε και πολύ, το δικό σου Χριστίνα πώς τα πάει? Εμένα ειδικά η λεπτή μύτη γράφει ελάχιστα και δεν το έχω χρησιμοποιήσει και τόσο πολύ!

EkcAp3.png

Άρχισα κι εγώ! Σε επισκέφτηκα κιόλας (νομίζω)! Όχι ότι έχω καταλάβει καλά καλά πώς παίζεται! Θέλω να επιπλώσω το σπίτι, πώς θα βρω λεφτά??? (Πολύ άσχετη είμαι τελικά)

Θα εφαρμόσεις το κόλπο που έκανε και η Πένυ,θα παντρεύεσαι πλούσιους και θα τους αφήνεις κλεισμένους σε μπουντρούμια να πεθαίνουν από την πείνα!!Πένυ ζεις,εσύ μας οδηγείς!!!χαχαχα

Διαφημίσεις

Αν δεν μπορείς να ανεβάσεις φωτό εδώ,να το στείλεις με mail.Εγώ θέλω πολύ να το δω,να πεις ένα μεγάλο μπράβο στην κουμπάρα σου για την φοβερή της ιδέα!

Εντωμεταξύ έχω κάνει και το τραπέζι του σαλονιού χάλια, επεκτάθηκα από την τραπεζαρία στο τραπέζι για να τελειώσω τις ευχετήριες κάρτες και είναι κι αυτό γεμάτο κομμένα κορδελάκια, χαρτάκια και γκλίτερ.. Φυσάει κιόλας και γέμισε και το πάτωμα γκλίτερ. Πρέπει να σκουπίσω επειγόντως. Λέω να πεταχτώ και Αθήνα, στο art, να πάρω και κανένα υλικό, βασικά θέλω ασημί και ροζ απαλή σκόνη embossing, ελπίζω να βρω! Μου τελειώνει και το διάφανο στυλό, δε φτούρησε και πολύ, το δικό σου Χριστίνα πώς τα πάει? Εμένα ειδικά η λεπτή μύτη γράφει ελάχιστα και δεν το έχω χρησιμοποίσει και τόσο πολύ!

Σάντυ μου,μια φορά το χρησιμοποίησα όλη κι όλη,για να γράψω στα tags που έβαλα στις θήκες,στην πρώτη σελίδα του λευκώματος.Το οποίο έμεινε στάσιμο,μια και δεν έχω χαρτιά!

Δεν με ικανοποίησε σε σχέση με το μελάνι,την λεπτή μύτη χρησιμοποίησα και εγώ,αλλά το γκλίτερ ξεκολλούσε από τον αέρα του heat gun, αναγκάστηκα να το ξαναπεράσω και πάλι δεν είναι τέλειο.Το πήρα για να γράφω διάφορα και να μην αγοράζω τις αντίστοιχες σφραγίδες,αλλά τζίφος.

Όσο για το δικό μου το τραπέζι μετά από κάθε δημιουργία...αν το δεις θα φρίξεις!Το ωραίο είναι που το γκλίτερ πάει παντού και μετά από λίγο βλέπω το πρόσωπο της θείας μου να γυαλίζει σαν πυγολαμπίδα!χαχαχα

Κάθεται εκεί καμιά φορά και διαβάζει και κολλάει όλο επάνω της!Και μετά το μεταφέρει και στην μάνα μου!

Εγώ με τη λεπτή μύτη έχω απλώς γράψει το όνομά μου στις τελευταίες κάρτες που έφτιαξα και πλέον δε γράφει σχεδόν καθόλου! (Αλλά τουλάχιστον δε μου ξεκολλούσε η σκόνη από τον αέρα).

Κι από τη γραμματοσειρά που έχω, παρόλο που με το μάτι δεν είναι πολύ μεγάλα τα γράμματα, δεν μπορώ να σχηματίσω λέξεις (όπως θα ήθελα) γιατί βγαίνουν πολύ μεγάλες στο σύνολο και πιάνουν τη μισή κάρτα, δεν είναι ωραίο. Μόνο αρχικά ονομάτων βάζω.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...