Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Δικαίως τρόμαξε ο χριστιανός!:lol::lol::lol:

Τωρα που το σκέφτομαι λες γι αυτό να έψαξε και να μου βρήκε τους κωδικούς???χαχαχαχα

Εγώ προσπάθησα να φτιαξω σημερα το σπίτι παρέα με τον Κωσταντή και όπως καταλαβαινετε...τι το θελα!!Ουτε δουλεια έκανα και μου βγηκε ο πατος.

Καλά είδα για τις σκιες ...μαμα μου!!!

Εγώ φοβάμαι όταν ανεβαίνω τη σκαλα βραδυ γιατί είχα δει καποτε ενα θρίλερ με μια που ανεβαινε μια σκαλα και τσατσαρες!! Εν τω μεταξύ και ο Παναγιώτης είναι να μην κοιμηθεί. Κατεβαζει τους διακοπτες.

Χτες ειδαμε -μεχρι τη μεση εγώ- την κακια δασκάλα με την Καμερον Ντιαζ .Αυτό δεν θα πήγαινε να δει η Χριστινα? Πολύ καλό μου είπε ο Πανος.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα νεύρα μου είναι κρόσια!!!

Δύο ώρες προσπαθώ να ανοίξω την σελίδα και εδώ και δίπλα...

Τί γίνεται ρε παιδιά??Πάλι θέλει αναβάθμιση ή κάτι συμβαίνει με εμένα??

Πάντως,μόνο εδώ έχω πρόβλημα...

εχω κανει σχεση με μια κοπελα, διοτι αντρας δεν παιζει πουθενα. τωρα στα γεραματα μου βγηκε το χουι. χαχα!

Να το προσέξεις αυτό Άννα,μπορεί και να σου αρέσει στο τέλος...χαχαχα

Είδες τί έκανε η πονηρή η Πένυ??Τους ξεζούμιζε και τους μπουντρούμιαζε στο τέλος!!Γεια σου ρε Πένυ,έριξα πολύ γέλιο!!!

από αυτά μου είχε και εμένα η κυρία στην βαπτιση και εχω ένα ολοκληρο βάζο στο σπίτι καθώς και ένα σακουλάκι στο συρταράκι της δουλειας!!!!!!!!

Και καμμια 30αρια προφιτερολακια!!!!!!!!!!:-):smile::-)

Πώς θα γίνει να φάμε και εμείς από αυτά τα κουφέτα??Για σένα το κάνω, για να μην παχύνεις!!Πες οδό και αριθμό,να περάσω μια βολτίτσα!!

Εμείς όλοι καλά -λέμε τώρα-... είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μας έδωσε η κουμπάρα μας το προσκλητήριο για την βάφτιση του Α που θα γίνει στις 25/09 (θα γίνουμε νονοί γα 2η φορά)... βασικά, είναι δίδυμα (αγόρι/κορίτσι) και έχει θέμα τις φιγούρες αγόρι/κορίτσι της Sara Kay... είναι εκπληκτικό !!!!

Μεταξία,θέλω οπωσδήποτε να το δω αυτό το προσκλητήριο!!Η Sarah Kay είναι κλασική αξία,κρίμα που δεν κυκλοφορεί πλέον τίποτα.Να φανταστείτε ότι έχω κρατήσει δύο πιάτα μιας χρήσης με τις φιγούρες της,από τον καιρό που ήμουν πιτσιρίκι και έκανα πάρτυ!!

Δεν πιστεύω να βρήκε και αντίστοιχη μπομπονιέρα?

Διαφημίσεις

καλημερα! τι μου κανετε; εχω να παω το Νικο στο ΙΚΑ σημερα για το χαρτι του οφθαλμιατρου για το σχολειο και βαριεμαι! ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα. περισεψε φαγητο απο χθες. φιλακια! θα τα πουμε αργοτερα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημερούδιααα!!!

Πρωινή πρωινή σήμερα και εγώ και επιτέλους σπίτι μου!!Βαρεθηκα τις τελευταίες μερες να τρεχω να πληρώνω λογ/σμους!Εδώ μπουμπουνίζει και το παει για βροχη. Εσεις τι καιρό έχετε?

Ja5zp3.png

D42op3.png

κατα πασα πιθανοτητα θα ερθω. ο αντρας μου δε θα ερθει γιατι δουλευει. επειδη ομως ειναι και η επετειος μας τη Κυριακη, αν κανονισουμε να παμε πουθενα το βραδυ ισως να μην ερθω για να κανω κουρες ομορφιας.

Α ΟΚ... επειδή έχουμε μια βάφτιση το μεσημέρι και δεν είμαι σίγουρη εάν θα αντέξουν τα πιτσιρίκια και το απόγευμα ξεσάλωμα...

με το καλό να γιορτάσετε την επέτειό σας και που 'σαι ???

Θα σε πάρω τηλ να κανονίσουμε καφεδάκι οπωσδήποτε... λίγο να μπούμε σε μια σειρά ....

Αύριο θα φύγει το παιδάκι μου με τους γονείς μου για το χωριό! Πάλι αποχωρισμός, αλλά θα καλοπεράσει! Εγώ την Παρασκευή θα πάω Μυτιλήνη με μια φίλη μου από τη σχολή, έχουμε γάμο εκεί, παντρεύεται μια πολύ καλή φίλη, οπότε έχουμε ταξιδάκι! Χωρίς τους άντρες μας παρακαλώ, γιατί δουλεύουν και δεν μπορούν να έρθουν! Τα παιδιά μας θα μείνουν στους παππούδες κι εμείς την κοπανάμε, να θυμηθούμε τα παλιά!

Καλέ έσύ μανδάμ "ζάχαρη" τα περνάς !!!! Μόνη με φίλη σε γάμο φίλης στην Μυτιλήνη χωρίς άντρες, παιδιά.... θέλω κι εγώωωωωωω !

Χωρίς πλάκα τώρα - η ώρα η καλή να είναι για το κορίτσι που παντρεύεται και στων παιδιών μας !!!!

..............

ουαου!!Πολύ vintage θεματακι!!! Τρέλα!!!Πρεπει να ναι πολύ ρομαντική η κουμπαρα σου!

......

[quote name=cristina112;1175321

Μεταξία' date='θέλω οπωσδήποτε να το δω αυτό το προσκλητήριο!!Η Sarah Kay είναι κλασική αξία,κρίμα που δεν κυκλοφορεί πλέον τίποτα.Να φανταστείτε ότι έχω κρατήσει δύο πιάτα μιας χρήσης με τις φιγούρες της,από τον καιρό που ήμουν πιτσιρίκι και έκανα πάρτυ!!

Δεν πιστεύω να βρήκε και αντίστοιχη μπομπονιέρα?[/quote]

Ναι, η κουμπάρα μας είναι ρομαντίκλα (σαν εμένα).... και πραγματικά το κοίταζα και χθες και είναι ΤΕΛΕΙΟ... νομίζω πως μπομπονιέρα θα κάνει κάτι σε τσίγκινο μου είπε με αυτοκόλλητες φιγούρες πάλι της S. Kay...

αλλά, μη νομίζεις... ο άντρας της (κουμπάρος δλδ) έχει το παιδί μαγαζί που φέρνει από έξω όλα όσα αφορούν διακόσμηση, μπομπονιέρες, προσκλητήρια, φαναράκια λαμπάδες σκατάκια και τα μεταπουλάει... οπότε της ήταν πολύ εύκολο να το κάνει με μια καλή διακοσμήτρια....

με πιάνεις ????

Διαφημίσεις

Περιμένω και εγω να δω αυτο το προσκλητηριο !!! ΑΑχχχ θελω να βρω πάλι κάτι να ασχοληθω.....καναμε και γενεθλια και βάπτιση και όλα !!!!!!!!Το σκραπ είναι ακριβό και εχω μεινει αφραγκη ..

Εδω έχει ζεστη και είναι λίγο μουντός καιρός ....τι θα κανουμε ολο τον χειμώνα που δεν καθησαμε καθόλου μεσα ?

OiaRp2.png

Α ΟΚ... επειδή έχουμε μια βάφτιση το μεσημέρι και δεν είμαι σίγουρη εάν θα αντέξουν τα πιτσιρίκια και το απόγευμα ξεσάλωμα...

με το καλό να γιορτάσετε την επέτειό σας και που 'σαι ???

Θα σε πάρω τηλ να κανονίσουμε καφεδάκι οπωσδήποτε... λίγο να μπούμε σε μια σειρά...

το πρωι δεν ειναι η μαμαδοσυναντηση; κατσε να δω...

edit τωρα το κοιταξα και εχεις δικιο. ειναι στις 6:30 το απογευμα. μου ειχε κολλησει οτι ειναι 11 το πρωι. οποτε αν ειναι να κανουμε κατι με τον Παναγιωτη σιγουρα δεν θα ερθω. θα τον ρωτησω σημερα και θα σου πω.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημέρα!!!Και εδώ χάλια είναι ο καιρός,από χτες το βράδυ βρέχει και έχει και κρύο...ωραία ήταν τόσους μήνες με τα πέδιλα,άντε να τρέχω πάλι να βρω μπότες.

Καλέ έσύ μανδάμ "ζάχαρη" τα περνάς !!!! Μόνη με φίλη σε γάμο φίλης στην Μυτιλήνη χωρίς άντρες, παιδιά.... θέλω κι εγώωωωωωω !

Χωρίς πλάκα τώρα - η ώρα η καλή να είναι για το κορίτσι που παντρεύεται και στων παιδιών μας !!!!

Όντως,η Σάντυ φέτος πέρασε ένα φριχτό καλοκαίρι...χαχαχα

Από το Ντουμπάι στην θάλασσα,από καφέ σε βάφλα και για καπάκι στην Μυτιλήνη!!Άτιμη ζωή!!χαχαχα

Ναι, η κουμπάρα μας είναι ρομαντίκλα (σαν εμένα).... και πραγματικά το κοίταζα και χθες και είναι ΤΕΛΕΙΟ... νομίζω πως μπομπονιέρα θα κάνει κάτι σε τσίγκινο μου είπε με αυτοκόλλητες φιγούρες πάλι της S. Kay...

αλλά, μη νομίζεις... ο άντρας της (κουμπάρος δλδ) έχει το παιδί μαγαζί που φέρνει από έξω όλα όσα αφορούν διακόσμηση, μπομπονιέρες, προσκλητήρια, φαναράκια λαμπάδες σκατάκια και τα μεταπουλάει... οπότε της ήταν πολύ εύκολο να το κάνει με μια καλή διακοσμήτρια....

με πιάνεις ????

Σε πιάνω,σε πιάνω...εύκολο και οικονομικό θα είναι σίγουρα,αφού αυτή είναι η δουλειά τους,αλλά η Sarah Kay δεν κυκλοφορεί εδώ και χρόνια.Φαντάζομαι ούτε στο εξωτερικό θα έχει πλέον πολλά πράγματα.Είχα κάποτε το άλμπουμ και κολλούσα αυτοκόλλητα.Την λατρεύω ακόμα και το μόνο που κατάφερα να βρω είναι κάποιες σφραγίδες.Πολύ ωραίο θέμα πάντως για βάφτιση!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...