Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα!

Τι σκιες είναι αυτές καλέ? Για θρίλερ μιλάτε ή πραγματικότητα?

Για πραγματικότητα. Δες εδώ.

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2130230&postcount=13

Ευτυχώς δε βλέπω πια.

Αν θέλεις, δες όλο το θέμα, αλλά μην το διαβάσεις βράδυ...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=98549

καλα κοριτσια ειχα που ειχα τη μαρκελλα μες στα φρου φρου οταν ηταν μωρο, τωρα θα το παρακανω μου φαινεται!!!χαχχαχαχαχαχα!!!!

Από φρουφρού άλλο τίποτα!!! Ελεύθερα βάλε όσα ζητάει η καρδιά σου!

κι εγω κουφαθηκα. λοιπον το πηρα αποφαση. θα κανω κι εγω θρησκευτικο γαμο και οι μπομπο θα ειναι χοιρινο καλαμακι με τουλια κι ενα κορδελακι που θα κρεμεται μια φετα λεμονι για να το νοστιμιζει. φυσικα θα τις μοιραζει κυριος γυρω στα 60, μουστακαλης με καραφλα και ποδια τιγκα στη λιγδα!

Πολύ ωραία ιδέα, θατην εκτιμήσουν όλοι οι νηστικοί καλεσμένοι!

καλημερα! εχω κολλησει να παιζω sim's και ξεχναω να γραψω καλημερα. τι κανετε; εγω εβαλα κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο, υστερα απο παραγγελια του γιου μου, καθως ειναι το αγαπημενο του φαγητο και τωρα ασχολουμαι με τα διαφορα του σπιτιου. εχω σιδερο και βαριεμαι οικτρα!

Κι εγώ κοτοπουλάκι με πατάτες, αλλά δεν το ζήτησε ο γιος μου, είναι μικρός ακόμα για να ζητάει συγκεκριμένα φαγητά, χαχα!

Κι εγώ έχω 3 πλυντήρια να σιδερώσω, μπλιαχ...

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Καλά εσύ τίποτα δεν τρως καλέ!Απορώ πως -λες- ότι παχαίνεις??Λες να χάσω περισσότερο τώρα που δεν θα τρώω αλατι?

Παχαίνω γιατί τρώω συνέχεια γλυκά.Αλλιώς σκελετωμένη θα ήμουν.Να, τώρα που ξεμείναμε,έφαγα κουφέτα.Στην αναβροχιά,καλό και το χαλάζι.

Λοιπόν,έφαγα κάποια που ούτε ήξερα ότι υπάρχουν.

Το γνωστό κουφέτο βότσαλο,μόνο που εκτός από αμυγδαλόπαστα είχε και σοκολάτα και ένα άλλο,πάλι βότσαλο,που είχε βύσσινο και φυσικά αμυγδαλόπαστα.Φοβερά και τα δύο!!

Επίσης ένα που έχει ένα κιτρινοεκρού χρώμα και μέσα είχε σοκολάτα και καραμέλα.Όχι γεύση καραμέλας,την κανονική,που κάνει κρατς κρατς!!χαχαχα

Ξέρει καμιά πώς τα ζητάω αυτά,να πάω να πάρω κανένα κιλό??

από αυτά μου είχε και εμένα η κυρία στην βαπτιση και εχω ένα ολοκληρο βάζο στο σπίτι καθώς και ένα σακουλάκι στο συρταράκι της δουλειας!!!!!!!!

Και καμμια 30αρια προφιτερολακια!!!!!!!!!!:-):smile::-)

OiaRp2.png

από αυτά μου είχε και εμένα η κυρία στην βαπτιση και εχω ένα ολοκληρο βάζο στο σπίτι καθώς και ένα σακουλάκι στο συρταράκι της δουλειας!!!!!!!!

Και καμμια 30αρια προφιτερολακια!!!!!!!!!!:-):smile::-)

Πού μένεις είπαμε?????:tongue:

EkcAp3.png

τι εχασα καλε? τι εγινε? εχετε φαντασματα?μηπως ειναι ο κασπερ???

αφηστε λοιπον τα φαντασματα και αρχιστε να κατεβαζετε ιδεες για την βαφτιση της κορουλας μου!!!!!

καναμε σημερα την αυχενικη διαφανεια και μας ειπαν μαλλον κοριτσακι!!!!!και απο εκεινη την ωρα σκεφτομαι μονο ροζ!!!!!!

Με το καλό Χριστινάκι ! Πω πω υπάρχουν φοβερά πράγματα με τα οποία μπορείς να παίξεις σε βάφτιση κοριτσιού !!!

Τί κάνετε πουλάκια μου ?????

Εμείς όλοι καλά -λέμε τώρα-... είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μας έδωσε η κουμπάρα μας το προσκλητήριο για την βάφτιση του Α που θα γίνει στις 25/09 (θα γίνουμε νονοί γα 2η φορά)... βασικά, είναι δίδυμα (αγόρι/κορίτσι) και έχει θέμα τις φιγούρες αγόρι/κορίτσι της Sara Kay... είναι εκπληκτικό !!!!

Αννούλα,

Είναι ΟΚ η συνάντηση για την Κυριακή στον παιδότοπο ???? Άντρες δεχόμεθα ?????

κατα πασα πιθανοτητα θα ερθω. ο αντρας μου δε θα ερθει γιατι δουλευει. επειδη ομως ειναι και η επετειος μας τη Κυριακη, αν κανονισουμε να παμε πουθενα το βραδυ ισως να μην ερθω για να κανω κουρες ομορφιας.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Αύριο θα φύγει το παιδάκι μου με τους γονείς μου για το χωριό! Πάλι αποχωρισμός, αλλά θα καλοπεράσει! Εγώ την Παρασκευή θα πάω Μυτιλήνη με μια φίλη μου από τη σχολή, έχουμε γάμο εκεί, παντρεύεται μια πολύ καλή φίλη, οπότε έχουμε ταξιδάκι! Χωρίς τους άντρες μας παρακαλώ, γιατί δουλεύουν και δεν μπορούν να έρθουν! Τα παιδιά μας θα μείνουν στους παππούδες κι εμείς την κοπανάμε, να θυμηθούμε τα παλιά!

EkcAp3.png

Γεια σας!! Τι κανετε? Εγώ ελεγα πότε να ρθει ο Παναγιώτης να του πω να παμε για μπανιο με τη ζεστη που έφαγα το πρωί και τωρα θα βρεξει!!Δεν αρχίσαμε καλά....Παλι βλέπω τα σταφυλια να τα τρωμε στην μαπα αν συνεχιστούν οι βροχές για πολύ. Εχουμε και αυτό το αγχος εμεις!!

Εμείς όλοι καλά -λέμε τώρα-... είμαι πολύ χαρούμενη γιατί μας έδωσε η κουμπάρα μας το προσκλητήριο για την βάφτιση του Α που θα γίνει στις 25/09 (θα γίνουμε νονοί γα 2η φορά)... βασικά, είναι δίδυμα (αγόρι/κορίτσι) και έχει θέμα τις φιγούρες αγόρι/κορίτσι της Sara Kay... είναι εκπληκτικό !!!!

ουαου!!Πολύ vintage θεματακι!!! Τρέλα!!!Πρεπει να ναι πολύ ρομαντική η κουμπαρα σου!

Νεο Ηράκλειο ... Μαρούσι η δουλειά !!!!!!!

Γεια σου Πεπη!!! Ηρακλειο? Α!! θα βρεις παρεα!! Να γυρίσει η Ποπη απο διακοπές που μενει και εκεινη Μαρούσι!!

Καμια κοντά στην Κορινθο βρε παιδια!!

εχω κανει σχεση με μια κοπελα, διοτι αντρας δεν παιζει πουθενα. τωρα στα γεραματα μου βγηκε το χουι. χαχα!

χαχαχαχαχα Ωστε έτσι ε? Αν σηκώσεις το τηλ δεν σου βγαζει να παρεις ταξι να πας στο εμπορικό κεντρο να βρεις κανενα αντρα μη σου κολλήσει το παρατσούκλι???χαχαχαχα

Μεσω του υπολογιστή δεν σου βγαζει τίποτα?

Οταν δεν ειχα ανακαλύψει τα cheats για να βρω λεφτά και να αγοράσω τα ακριβά επιπλα εβρισκα έναν τον παντρευομουν του παιρνα τα λεφτά και του έφτιαχνα ενα μπουντρουμι τον έκλεινα μεσα μεχρι που πεθαινε από την πεινα. Με είχε φοβηθεί το ματι του Παναγιώτη!!!Δεν είχαμε καν αρραβωνιαστει...καταλαβαίνετε....χαχαχαχα

Παω στον κήπο τωρα κατεβηκε ο κανακαρης μου ήδη!!!

Φιλιαα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Οταν δεν ειχα ανακαλύψει τα cheats για να βρω λεφτά και να αγοράσω τα ακριβά επιπλα εβρισκα έναν τον παντρευομουν του παιρνα τα λεφτά και του έφτιαχνα ενα μπουντρουμι τον έκλεινα μεσα μεχρι που πεθαινε από την πεινα. Με είχε φοβηθεί το ματι του Παναγιώτη!!!Δεν είχαμε καν αρραβωνιαστει...καταλαβαίνετε....χαχαχαχα

Δικαίως τρόμαξε ο χριστιανός!:lol::lol::lol:

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...