Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Χριστίνα άσε μεγάλη τρομάρα έχω περάσει! Διάβασα και το post σου. Ευτυχώς έχω πολύ καιρό να δω κάτι, τώρα που το σκέφτομαι νομίζω πως μετά τη γέννα δεν ξαναείδα κάτι! Όχι τίποτα άλλο, δε με παίρνει να τσιρίξω και να τρομάξω και το μωρό! Εκτός αν μου βγει κανένα φυσικό ουρλιαχτό, πριν προλάβω να το καταπνίξω!

Το τί ουρλιαχτό έχω ρίξει,δεν φαντάζεσαι...πιο μικρή,τώρα έχουν γίνει πιο σπάνια τα φαινόμενα...(φτου,φτου..)

Το ωραίο είναι πως,όταν ερχόταν η μάνα μου να δει ποιός με σφάζει μέσα στη νύχτα,θύμωνα κιόλας,γιατί ένιωθα ντροπή.Πάντως είναι φοβερό αυτό που νιώθεις εκείνη την ώρα.Εσύ την σκιά την βλέπεις κοιμισμένη ή ξύπνια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όπως θα διάβασες δίπλα, όταν ένιωθα το βάρος να με πλακώνει, δεν έβλεπα καμιά σκιά, απλά κάτι να με ακινητοποιεί και να μην μπορώ ούτε να μιλήσω, ούτε να κουνηθώ.

Τη σκιά την έβλεπα στο διάδρομο που είναι δίπλα στην κρεβατοκάμαρα, σαν να μας κρυφοκοιτάει. Ήμουν σίγουρα ξύπνια, δεν έμενα ξαπλωμένη, καθόμουν και συνέχιζα να τη βλέπω. Όταν σηκωνόμουν να πάω μέσα, έφευγε (ευτυχώς!).

EkcAp3.png

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι γενικά μικρή έκανα ανήσυχο ύπνο, παραμιλούσα, φώναζα και έβλεπα εφιάλτες. Έβλεπα και θρίλερ μικρή και μου έμειναν κατάλοιπα.. Και ο άντρας μου μού έχει πει αρκετές φορές πως φωνάζω στον ύπνο μου και του δείχνω διάφορα και λέω παναγία μου από το φόβο μου, αλλά εγώ αυτά δεν τα θυμάμαι. Ευτυχώς έχω πάρα πολύ καιρό να τρομάξω.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Γιούπιιιιιιι!!!Κοριτσάκι!!!

Μπράβο Χριστινάκι μου,εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

Από ιδέες για κορίτσια,τίποτα άλλο!!Κάτσε να το δει η Πένυ,πέντε σελίδες θα σου γράψει!!

Προτείνω μπαλαρίνα,που είναι και το απωθημένο μου ή παπουτσάκια/τσαντάκια/καπελάκια/φορεματάκια και όλα τα -άκια!!Μου αρέσουν πολύ αυτά!

Η Πένυ θα σου πει και φράουλες!Δεν ξέρω γιατί,αλλά έχω την εντύπωση ότι της αρέσουν!!χαχαχα

Για να δούμε,θα καταφέρω να είμαι παρούσα τουλάχιστον σε αυτή την βάφτιση?

Η μπαλαρίνα είναι κι εμένα από τα αγαπημένα μου θέματα και την έχω διαλέξει για την επόμενη κόρη, όταν κάνω! Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε!

EkcAp3.png

Η μπαλαρίνα είναι κι εμένα από τα αγαπημένα μου θέματα και την έχω διαλέξει για την επόμενη κόρη, όταν κάνω! Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε!

Μπαλαρίνα θα κάνω και εγώ,κανόνισε να μαλλιοτραβηχτούμε!!:tongue:

Τι έγινε καλέ???Δεν σας προλαβαίνω!!χαχαχα

Ψοφησα!!Γινοταν ο κακος χαμός στο πλυσταριο-εργαστηριο και ο άντρας μου εφτιαξε κατι ράφια να τα τακτοποιησω λίγο. Παραλληλα ξεκινησα ξεκαθαρισμα στα παιχνίδια του Κωσταντή...καταλαβαίνετε....

Ουφ!

Όπως θα διάβασες δίπλα, όταν ένιωθα το βάρος να με πλακώνει, δεν έβλεπα καμιά σκιά, απλά κάτι να με ακινητοποιεί και να μην μπορώ ούτε να μιλήσω, ούτε να κουνηθώ.

Τη σκιά την έβλεπα στο διάδρομο που είναι δίπλα στην κρεβατοκάμαρα, σαν να μας κρυφοκοιτάει. Ήμουν σίγουρα ξύπνια, δεν έμενα ξαπλωμένη, καθόμουν και συνέχιζα να τη βλέπω. Όταν σηκωνόμουν να πάω μέσα, έφευγε (ευτυχώς!).

Τι σκιες είναι αυτές καλέ? Για θρίλερ μιλάτε ή πραγματικότητα? Εγώ εκτός από τα θρίλερ σκιες δεν βλέπω πάντως. Τα θρίλερ τα κόψαμε γιατί με πιανουν κράμπες.

Γιούπιιιιιιι!!!Κοριτσάκι!!!

Μπράβο Χριστινάκι μου,εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

Από ιδέες για κορίτσια,τίποτα άλλο!!Κάτσε να το δει η Πένυ,πέντε σελίδες θα σου γράψει!!

Προτείνω μπαλαρίνα,που είναι και το απωθημένο μου ή παπουτσάκια/τσαντάκια/καπελάκια/φορεματάκια και όλα τα -άκια!!Μου αρέσουν πολύ αυτά!

Η Πένυ θα σου πει και φράουλες!Δεν ξέρω γιατί,αλλά έχω την εντύπωση ότι της αρέσουν!!χαχαχα

Για να δούμε,θα καταφέρω να είμαι παρούσα τουλάχιστον σε αυτή την βάφτιση?

Μα γιατί το λές αυτό Χριστίνα? Εχω δώσει εγώ τετοια δείγματα??????

Για να πρωτοτυπήσω λοιπόν προτείνω μαγειρική!!! Τουρτίτσες ,κεκακια, ροζ καφέ ,ζινκ αξεσουαρ. Α!! και πάνω στα γλυκά φραουλες !!Να μην ξεχνιομαστε!!!χαχαχα

Εγώ πάντως αν το επόμενο μπεμπε είναι μπουμπου αυτό θα κανω!!Σε ελευθερη απόδοση όμως!!Μου αρέσει γιατί τα συνδυαζει όλα!!!

τι εχασα καλε? τι εγινε? εχετε φαντασματα?μηπως ειναι ο κασπερ???

αφηστε λοιπον τα φαντασματα και αρχιστε να κατεβαζετε ιδεες για την βαφτιση της κορουλας μου!!!!!

καναμε σημερα την αυχενικη διαφανεια και μας ειπαν μαλλον κοριτσακι!!!!!και απο εκεινη την ωρα σκεφτομαι μονο ροζ!!!!!!

Κοριτσάκιιιιι!!! Τρέλααααα!!! Με το καλό κορίτσι μου!!!! Μια μπουμπου με κοτσιδάκια φρουφρουδάκια...

Μαλιστα αυτή τη φορά έιμαι τόσο αποφασισμενη που είπα να κοψω εντελώς και το αλατι.Χτες Ανοστα όλα αλλά ένα συνήθειο ειναι.Ουτως ή αλλως θα το κοψω στην εγκυμοσύνη αν μου δώσουν κατι χάπια που δίνουν σε όλες. Μια ώρα αρχίτερα!

QUOTE]

Εγώ δεν τρώω ποτέ αλάτι...το σιχαίνομαι όσο τίποτα άλλο στον κόσμο.Από μικρή που μου έβαζαν λίγο στο αυγό έκλαιγα και φώναζα ότι είναι πικρό!!χαχαχα

Στο φαγητό απειροελάχιστο,ίσα ίσα για να μπορεί να φάει και κανένας άλλος.Στην σαλάτα καθόλου,μια φορά της ξέφυγε της θείας μου στο δικό μου πιάτο και κόντεψα να πάθω.Βέβαια,εγώ στην σαλάτα δεν βάζω ούτε λάδι,γιατί μου κάθεται στο στομάχι...είμαι περιπτωσάρα!

Καλά εσύ τίποτα δεν τρως καλέ!Απορώ πως -λες- ότι παχαίνεις??Λες να χάσω περισσότερο τώρα που δεν θα τρώω αλατι?

Πενυ εχω παρει πολλες φορες geox στο Νικο κι εμεινα κι εγω πολυ ευχαριστημενη. ειναι πολυ ανθεκτικα παπουτσια.

Λες ε? Φαινονται όντως πολύ ανθεκτικά!

κοριτσάκια με έχει σπάσει η πείνα!! Παω να τσιμπησω τα φρουτάκια μου!!

Τα λέμε αν παραμείνω ξύπνια και σας πετύχω μετα.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Εγώ πάντως κουφάθηκα! Απορώ ποιος τα σκέφτηκε....

κι εγω κουφαθηκα. λοιπον το πηρα αποφαση. θα κανω κι εγω θρησκευτικο γαμο και οι μπομπο θα ειναι χοιρινο καλαμακι με τουλια κι ενα κορδελακι που θα κρεμεται μια φετα λεμονι για να το νοστιμιζει. φυσικα θα τις μοιραζει κυριος γυρω στα 60, μουστακαλης με καραφλα και ποδια τιγκα στη λιγδα!

τι εχασα καλε? τι εγινε? εχετε φαντασματα?μηπως ειναι ο κασπερ???

αφηστε λοιπον τα φαντασματα και αρχιστε να κατεβαζετε ιδεες για την βαφτιση της κορουλας μου!!!!!

καναμε σημερα την αυχενικη διαφανεια και μας ειπαν μαλλον κοριτσακι!!!!!και απο εκεινη την ωρα σκεφτομαι μονο ροζ!!!!!!

κοριτσαρος, σωστος γεννιτσαρος λοιπον ε; με το καλο κοπελιτσα μου να φτασετε μανα και κορη μεχρι το τελος και να κρατησεις στα χερια σου ενα πανεμορφο κοριτσακι που να σκαει απο υγεια. παντως για τη βαφτιση μου αρεσουν και τα κουζινικα με ασπρη κοκκινη καρω κορδελα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Καλά εσύ τίποτα δεν τρως καλέ!Απορώ πως -λες- ότι παχαίνεις??Λες να χάσω περισσότερο τώρα που δεν θα τρώω αλατι?

Παχαίνω γιατί τρώω συνέχεια γλυκά.Αλλιώς σκελετωμένη θα ήμουν.Να, τώρα που ξεμείναμε,έφαγα κουφέτα.Στην αναβροχιά,καλό και το χαλάζι.

Λοιπόν,έφαγα κάποια που ούτε ήξερα ότι υπάρχουν.

Το γνωστό κουφέτο βότσαλο,μόνο που εκτός από αμυγδαλόπαστα είχε και σοκολάτα και ένα άλλο,πάλι βότσαλο,που είχε βύσσινο και φυσικά αμυγδαλόπαστα.Φοβερά και τα δύο!!

Επίσης ένα που έχει ένα κιτρινοεκρού χρώμα και μέσα είχε σοκολάτα και καραμέλα.Όχι γεύση καραμέλας,την κανονική,που κάνει κρατς κρατς!!χαχαχα

Ξέρει καμιά πώς τα ζητάω αυτά,να πάω να πάρω κανένα κιλό??

κι εγω κουφαθηκα. λοιπον το πηρα αποφαση. θα κανω κι εγω θρησκευτικο γαμο και οι μπομπο θα ειναι χοιρινο καλαμακι με τουλια κι ενα κορδελακι που θα κρεμεται μια φετα λεμονι για να το νοστιμιζει. φυσικα θα τις μοιραζει κυριος γυρω στα 60, μουστακαλης με καραφλα και ποδια τιγκα στη λιγδα!

Φοβερή ιδέα!!!Μη νομίζεις,θα ευχαριστηθούν πολύ οι καλεσμένοι!Απλά θα τυλίξεις το σουβλάκι με δαντέλα,για να προσθέσεις και λίγη γκλαμουριά...

Τον μουστακαλή με την ποδιά σα να τον βλέπω μπροστά μου!!

Ίσως κακώς κρίνω την επιλογή της κοπέλας,αυτό γούσταρε και αυτό έκανε,αλλά από κάποια άτομα περιμένεις κάτι καλύτερο.Και ξαναλέω,όλοι το πέταξαν αμέσως...τί να το έκαναν άλλωστε??Μόνο εγώ το κράτησα, αλλά εγώ δεν είμαι και ο πιο φυσιολογικός άνθρωπος στην γη,έτσι δεν είναι???:rolleyes:

καλημερα! εχω κολλησει να παιζω sim's και ξεχναω να γραψω καλημερα. τι κανετε; εγω εβαλα κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο, υστερα απο παραγγελια του γιου μου, καθως ειναι το αγαπημενο του φαγητο και τωρα ασχολουμαι με τα διαφορα του σπιτιου. εχω σιδερο και βαριεμαι οικτρα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...