Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Πενυ εχω παρει πολλες φορες geox στο Νικο κι εμεινα κι εγω πολυ ευχαριστημενη. ειναι πολυ ανθεκτικα παπουτσια. θελω κι εγω σιμεκο! 3 σουβλακια εφαγα η γουρουνα! Ρεβυθακι μας πολυχρονο!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η Πόπη πότε να γυρίζει άραγε?

Αν δεν κάνω λάθος, σήμερα έχει η μικρή της γενέθλια? Χρόνια της πολλά, να τη χαίρεται! Άντε να γυρίσει, να μαζευτούμε όλες!

Τέλη Αυγούστου είχε γεννέθλια το Ιωαννάκι καλέ!

Μαλιστα αυτή τη φορά έιμαι τόσο αποφασισμενη που είπα να κοψω εντελώς και το αλατι.Χτες Ανοστα όλα αλλά ένα συνήθειο ειναι.Ουτως ή αλλως θα το κοψω στην εγκυμοσύνη αν μου δώσουν κατι χάπια που δίνουν σε όλες. Μια ώρα αρχίτερα!

QUOTE]

Εγώ δεν τρώω ποτέ αλάτι...το σιχαίνομαι όσο τίποτα άλλο στον κόσμο.Από μικρή που μου έβαζαν λίγο στο αυγό έκλαιγα και φώναζα ότι είναι πικρό!!χαχαχα

Στο φαγητό απειροελάχιστο,ίσα ίσα για να μπορεί να φάει και κανένας άλλος.Στην σαλάτα καθόλου,μια φορά της ξέφυγε της θείας μου στο δικό μου πιάτο και κόντεψα να πάθω.Βέβαια,εγώ στην σαλάτα δεν βάζω ούτε λάδι,γιατί μου κάθεται στο στομάχι...είμαι περιπτωσάρα!

Θέλω να σας γράψω για τον γάμο,αλλά διστάζω,γιατί η μαμά της νύφης είναι πολύ γνωστή στην περιοχή που μένω και δεν ξέρω και ποιός μπορεί να διαβάζει...και επειδή η μπομπονιέρα που είχαν είναι κάτι που δεν υπάρχει περίπτωση να έχει άλλος άνθρωπος,θα κάνει μπαμ αν το γράψω εδώ. Καλύτερα να σας στείλω πμ.

Διαφημίσεις

Θέλω να σας γράψω για τον γάμο,αλλά διστάζω,γιατί η μαμά της νύφης είναι πολύ γνωστή στην περιοχή που μένω και δεν ξέρω και ποιός μπορεί να διαβάζει...και επειδή η μπομπονιέρα που είχαν είναι κάτι που δεν υπάρχει περίπτωση να έχει άλλος άνθρωπος,θα κάνει μπαμ αν το γράψω εδώ. Καλύτερα να σας στείλω πμ.

Εννοείται να μας στείλεις!

EkcAp3.png

Βρε Σάντυ,τί είναι αυτά που διαβάζω δίπλα για σκιές στον διάδρομο και τα σχετικά??

Πρώτον,μην με καλέσεις ποτέ να κοιμηθώ στο σπίτι σου...χαχαχα

Και δεύτερον,κάτι ανάλογο,αλλά πιο λάιτ μου συμβαίνει συχνά και εμένα.

Διάβασε εκεί,να δεις.

Μου αρέσει πάντως που είσαι έτοιμη να πάρεις και το 100...τρέχοντας θα έρθουν!χαχαχα

Διαφημίσεις

Χριστίνα άσε μεγάλη τρομάρα έχω περάσει! Διάβασα και το post σου. Ευτυχώς έχω πολύ καιρό να δω κάτι, τώρα που το σκέφτομαι νομίζω πως μετά τη γέννα δεν ξαναείδα κάτι! Όχι τίποτα άλλο, δε με παίρνει να τσιρίξω και να τρομάξω και το μωρό! Εκτός αν μου βγει κανένα φυσικό ουρλιαχτό, πριν προλάβω να το καταπνίξω!

EkcAp3.png

Βρε Σάντυ,τί είναι αυτά που διαβάζω δίπλα για σκιές στον διάδρομο και τα σχετικά??

Πρώτον,μην με καλέσεις ποτέ να κοιμηθώ στο σπίτι σου...χαχαχα

Και δεύτερον,κάτι ανάλογο,αλλά πιο λάιτ μου συμβαίνει συχνά και εμένα.

Διάβασε εκεί,να δεις.

Μου αρέσει πάντως που είσαι έτοιμη να πάρεις και το 100...τρέχοντας θα έρθουν!χαχαχα

Ναι και δεν ξέρω τελικά αν προτιμούσα να είναι κλέφτης ή κάτι άλλο! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!

EkcAp3.png

τι εχασα καλε? τι εγινε? εχετε φαντασματα?μηπως ειναι ο κασπερ???

αφηστε λοιπον τα φαντασματα και αρχιστε να κατεβαζετε ιδεες για την βαφτιση της κορουλας μου!!!!!

καναμε σημερα την αυχενικη διαφανεια και μας ειπαν μαλλον κοριτσακι!!!!!και απο εκεινη την ωρα σκεφτομαι μονο ροζ!!!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Γιούπιιιιιιι!!!Κοριτσάκι!!!

Μπράβο Χριστινάκι μου,εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

Από ιδέες για κορίτσια,τίποτα άλλο!!Κάτσε να το δει η Πένυ,πέντε σελίδες θα σου γράψει!!

Προτείνω μπαλαρίνα,που είναι και το απωθημένο μου ή παπουτσάκια/τσαντάκια/καπελάκια/φορεματάκια και όλα τα -άκια!!Μου αρέσουν πολύ αυτά!

Η Πένυ θα σου πει και φράουλες!Δεν ξέρω γιατί,αλλά έχω την εντύπωση ότι της αρέσουν!!χαχαχα

Για να δούμε,θα καταφέρω να είμαι παρούσα τουλάχιστον σε αυτή την βάφτιση?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...