Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

πρεπει να εισαι ηρεμη πανω απ' ολα. απο κει και περα βρες τι τον "ποναει" περισσοτερο και να το χρησιμοποιεις σαν τιμωρια. ισως να μην εχει προσαρμοστει ακομα στο σχολειο και να το εκλαμβανει σαν εγκαταλειψη. το σιγουρο ειναι οτι θελει να τραβηξει τη προσοχη σας. προσπαθησε οσο μπορεις να το παιζεις αδιαφορη. δηλαδη αν πιασει πχ ενα κινητο και κανει να το πεταξει, παρτου το απο χερι χαλαρα και πες του ηρεμα "δεν επιτρεπεται να το πετας αυτο". αν παλι τσιριζει, χοροπηδαει κι ολα τα συναφη μην τον κοιτας καν. κανε οτι δεν καταλαβαινεις τι κανει. τα εχω περασει κι εγω με το Νικο και μονο αυτο λειτουργησε. υπομονη!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλή μέρα! Καλή εβδομάδα! Τι κάνετε φιλενάδες μου? Εγώ ξύπνησα με φούσκωμα, πήγαμε για φαγητό χθες στο Θησείο, κάναμε μια τεράστια βόλτα με τα πόδια και μετά πεινάσαμε και πέσαμε με τα μούτρα. 2 σιμέκο κι ακόμα να συνέλθω...

Εσείς τι μου κάνετε? Χριστινάκι τι νέα μας φέρνεις από το μέτωπο των βαφτίσεων και των γάμων?

EkcAp3.png

καλημερα κι απο μενα! καλη εβδομαδα να εχουμε! σημερα επιστρεφουν επιτελους οι γονεις μου απο τις διακοπες και θα εχω να παρκαρω τα παιδια καπου το πρωι μεχρι να κανω τις δουλειες μου. μενουμε πανω κατω με τους γονεις μου πλεον. εχω να ριξω κλαμα και την αλλη Δευτερα! το αγορακι μου μεγαλωσε και θα παει δημοτικο. κι οχι μονο αυτο. θα παει στο σχολειο που πηγα κι εγω νηπιαγωγειο, δημοτικο και γυμνασιο.

Διαφημίσεις

Αχ,τί συγκινητικό Άννα μου!!!Φαντάζεσαι να πάνε εκεί και τα εγγόνια σου??

Σάντυ,δεν έχω νέα από το μέτωπο.Μια από τα ίδια από στολισμούς.Πήγα όμως σε έναν γάμο που με έκανε να σκεφτώ ότι,όσο πιο πλούσιος είναι κάποιος,τόσο πιο φτηνιάρης είναι σε τέτοια θέματα.

οντως κοριτσια, εχω δει κι εγω πολλους γαμους και βαφτισεις που εχει πεσει πολυ χρημα και ειναι μεσα στη κακογουστια. απο την εμπειρια μου με τη δικη μας βαφτιση καταλαβα οτι δεν χρειαζεται να ξοδεψεις πολλα, αρκει να εχεις γουστο και μετρο βεβαια. τι καλο θα φατε σημερα; εμεις σημερα που εχει ρεπο ο Παναγιωτης θα κανουμε σπιτικα σουβλακια. γιαμ! γιαμ!

Όντως καλά τα χρήματα, αλλά οπωσδήποτε είναι θέμα γούστου! Αυτό ισχύει παντού, όχι μόνο στους στολισμούς, αλλά και στο ντύσιμο, στα έπιπλα κλπ.

Εμείς θα φάμε φακές, αποτοξίνωση από το κρέας του Σαβ/κου! Έχουν να το λένε για τις φακές μου! Ενώ δε βάζω μέσα τίποτα περίεργο, έφαγε μια φορά μια ξαδέρφη μου και της άρεσαν πολύ, όποτε έκανα φακές, ερχόταν!

Θα τσακίσουμε βέβαια και το υπόλοιπο γλυκό!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου!!! Hellooooooo!!!

Πριν από λίγο έφαγα!! Και τώρα προσπαθώ να χωνεψω τα δυο μπιφτέκια και την αναλατη σαλατα μου. Ω ναι, αρχισα δίαιτα!Ακομα μια φορά!!Απο χτες.Μαλιστα αυτή τη φορά έιμαι τόσο αποφασισμενη που είπα να κοψω εντελώς και το αλατι.Χτες Ανοστα όλα αλλά ένα συνήθειο ειναι.Ουτως ή αλλως θα το κοψω στην εγκυμοσύνη αν μου δώσουν κατι χάπια που δίνουν σε όλες. Μια ώρα αρχίτερα!

Αννα χτες ερχόμενοι από την παθερά μου που μου έσπασε τα νεύρα ο μικρός και που συνεχισε να μου τα σπάει στο δρόμο,του πεταξα ένα σπαθί που είχε παρει κοντά. Μολις ήρθαμε σπίτι του πέταξα άλλο ένα που είχαμε πάρει στη γιορτή κρασιού και του είπα πως καθε φορά θα χάνει και από ένα παιχνιδι του. Θα κανω και αυτά που μου είπες και ότι πιασει!!Ειναι και αυτές οι γιαγιαδες που του δίνουν αερα....ουφ....

Σημερα πήγα και είδα τα geox με τα λαμπακια στην Κορινθο και έχουν 65 ? παρακαλώ!!Ωραια!Ομως βρε παιδί μου πολύ σκληρα μεσα. Σχεδόν ακαμπτα. Θα είναι ανετα? Εκεινος βέβαια μου τα παινευε αλλά ξερω εγώ?Εχετα ακουσει καλά λόγια για τα παιδικα?

Στο θέμα στολισμών νομίζω εκτός από το γούστο του ζευγαριού πρέπει να παιζει ρόλο και το γούστο αυτής που κάνει το στολισμό. Πχ έχουμε εδώ δύο ανθοπωλεια το ένα το έχει μια μεγάλη γυναικα και το άλλο μια νεαρη. Καταλαβαίνω ποια έχει κανει το καθε στολισμο!!Η μια στα κλασσικά γυψοφίλη συνθέσεις κλπ και η αλλη σε πολύ προχωρημενα πράγματα. Καμια σχέση.

Το ζευγάρι βεβαια παιζει πρωταρχικό ρόλο αλλα όταν δεν ξερεις τι παιζει και πας σε ένα ανθοπωλειο που δεν είναι ψαγμένο και σου προτείνει 5 πράγματα αναμεσα σε αυτά θα κινηθείς.Και που να δεις να μην σου κανουν και αυτά που ζητας(είχαμε το ανθοπωλειο που το έχει η μεγάλη σε ηλικια-γνωστή βλεπετε)!!Εμεις ετσι την πατήσαμε. Αλλά συμφωνήσαμε και αυτή έκανε ότι της γουσταρε!ΤΟ αυτοκίνητο της είχα πει γιρλάντα μπρος πίσω μονο και εκεινη έβαλε σύνθεση. Χαλί δεν μου έβαλε που ζήτησα. Γιρλάντες επειδή δεν μπορούσε να τις στερεώσει στις κολώνες τις αφησε και σερνόντουσαν στο πατωμα . Συγχήστηκα που τα θυμήθηκα παλι!!

Της τα πα όμως δεν άντεξα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πω πω βρε παιδί μου, τι κακό άλλα να περιμένεις και άλλα να σου έρχονται! Εμείς στο γάμο μείναμε πολύ ευχαριστημένοι με το ανθοπωλείο και το στολισμό, είχαμε ψάξει και τη μισή Αθήνα.. (Βέβαια τα περισσότερα τα πρόσεξα στις φωτογραφίες και στο βίντεο!)

Εγώ τώρα το καλοκαίρι πήρα του μικρού πεδιλάκια Geox για καθημερινά, γύρω στα 50 ευρώ κάνανε, βγήκαν πολύ καλά, γερά και άνετα, ποτέ δεν τον χτύπησαν. Θα ξαναπάρω και χειμωνιάτικα.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...