Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακάρι 

Όχι υπερήχους θα τους κάνω εδώ γιατί έχει ιατρείο εδώ ο γιατρός μου 

Το κέντρο εξωσωματικής είναι Αθήνα και το μοιράζει μισές μέρες εδώ μισές Αθήνα 

Έτσι το έκανα και τη πρώτη φορά ανέβαινα μόνο για ωοληψια και έμβρυο μεταφορά 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τη λεμονάδα που είχαν ήταν σε ατομικά μπουκαλακια ή σε δοχείο με βρυσάκι?

Ήταν σε μεγάλο μπωλ και τα έβαζαν σε μικρά ποτηράκια που είχαν κωνικό σχήμα,με καλαμάκι.Ήταν όμως σίγουρα σπιτική.

Πωπω και κοπτες κυκλοι που θελω

Θα κανω ζημιες... θα κανω ζημιες ....και στο λογ/σμο του θα χρεωθούν και αυτες...

παει θα με χωρισει ο άντρας μου...

Αφού θα κάνεις απόσβεση.Τί να πούμε και εμείς που μόνο πληρώνουμε!!

Καλημέρα!!!

Πώς είστε και κυρίως πού είστε???

Έχω ένα δύσκολο Σ/Κ,όλο γάμους και βαφτίσεις.Ελπίζω να μην έχουν φέρει πάλι κανέναν δεσπότη και γίνει η μισάωρη βάφτιση 3ωρη αγρυπνία.

Διαφημίσεις

καλημερα! ειχα βγει για κατι ψωνια κι αργησα να δωσω το παρον. Χριστινα καλο κουραγιο. Σαντυ το κεικ εγινε πολυ καλο. η λεμοναδα κι αυτη καλη μονο που μου πικρησε λιγακι αυτη τη φορα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

φιλεναδες τι μου κανετε? επιτελους βρηκα χρονο να μπω!!!!!

πενυ κι εμενα ο ιωαννης γεμισε τετοια σπυρακια στις διακοπες και πηρε αντιβιωση και μια αλοιφη αλλα δε σου λεω ποιες γιατι τις εχουν μονο στην κυπρο. σταφυλοκοκκος μας ειπε κι εμας ο γιατρος.

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

Σκληρό το μεροκάματο Χριστίνα! Με ένα γάμο νόμιζες θα την έβγαζες λάδι? Άντε βρε, η καλύτερη σου μετά να μας περιγράφεις στολισμούς και μπομπονιέρες!

Μπα,μην το λες,έχω αρχίσει και κουράζομαι και δυσανασχετώ,ειδικά όταν έχει ζέστη.Άμα γεράσει ο άνθρωπος,γίνεται περίεργος.

καλημερα! ειχα βγει για κατι ψωνια κι αργησα να δωσω το παρον. Χριστινα καλο κουραγιο. Σαντυ το κεικ εγινε πολυ καλο. η λεμοναδα κι αυτη καλη μονο που μου πικρησε λιγακι αυτη τη φορα.

Και η δική μας η λεμονάδα βγήκε λίγο πικρή,αλλά αν προσθέσεις λίγη ζάχαρη είναι μια χαρά.Εγώ πάντως την έπινα σκέτη.Αν και είμαι τρελαμένη με τα γλυκά,τα φρούτα δεν τα μπορώ να γλυκίζουν.Να φανταστείτε ότι τις μπανάνες τις τρώω όταν είναι ακόμα πράσινες.Μόλις ωριμάσουν,ούτε να τις φτύσω.

Kαλώς το κοριτσάκι μας το γλυκό! Τι κάνουν τα παιδάκια σου? Η κοιλίτσα φουσκώνει? Από συμπτώματα πώς είσαι?

καλα ειμαστε ολοι κοριτσακι μου!!!εσεις? τα συμπτωματα σα να υποχωρουν, σταματησαν οι εμετοι τουλαχιστον!!!!θα κανετε παρτακι στο γιωργο για τα γενεθλια του ή θα ερθετε στο δικο μας?

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Γεια σας και από εμενα!!!Μπηκα στα πεταχτά να σας γραψω και να συνεχίσω τη δουλεια!!

Από το πρωί μοντάρω προσκλητήρια!!! Ουφ τα ματια μου βλέπουν πειρατές παντου!!! Μπουχτισα!!

Μπαίνω στα πεταχτά και σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω.

καλα ειμαστε ολοι κοριτσακι μου!!!εσεις? τα συμπτωματα σα να υποχωρουν, σταματησαν οι εμετοι τουλαχιστον!!!!θα κανετε παρτακι στο γιωργο για τα γενεθλια του ή θα ερθετε στο δικο μας?

Κοιλιτσα τι κανεις?????

Περασαν οι εμετοι!! Μπραβο!! αυχενική κανατε ή όχι ακομα?

Το βραδάκι θα παμε στη γιορτή κρασιού και εγώ ακομα δεν έχω ετοιμασει τίποτα!! Ο νεροχυτης τιγκα!!Παω γιατί αγχώθηκα!!

Φιλιαααααα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Και η δική μας η λεμονάδα βγήκε λίγο πικρή,αλλά αν προσθέσεις λίγη ζάχαρη είναι μια χαρά.Εγώ πάντως την έπινα σκέτη.Αν και είμαι τρελαμένη με τα γλυκά,τα φρούτα δεν τα μπορώ να γλυκίζουν.Να φανταστείτε ότι τις μπανάνες τις τρώω όταν είναι ακόμα πράσινες.Μόλις ωριμάσουν,ούτε να τις φτύσω.

αχχαχαχ! Νομίζω μόνο εσύ τις τρως πράσινες!

Θα του κάνουμε πάρτυ!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...