Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακάρι 

Όχι υπερήχους θα τους κάνω εδώ γιατί έχει ιατρείο εδώ ο γιατρός μου 

Το κέντρο εξωσωματικής είναι Αθήνα και το μοιράζει μισές μέρες εδώ μισές Αθήνα 

Έτσι το έκανα και τη πρώτη φορά ανέβαινα μόνο για ωοληψια και έμβρυο μεταφορά 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Πάω στο φούρνο να πάρω ψωμάκι, ίσως και κανένα αφράτο τσουρεκάκι... Αφού δεν έχουμε το κέϊκ της Αννούλας, πρέπει να πνίξουμε τον πόνο μας!

Ναι,μην χάσεις εσύ!!Απορώ πώς είσαι αδύνατη...δεν μπορείς να καταλάβεις τον πόνο μιας παχουλοκομψής...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α,δεν σας είπα...τον Χάρη τον τσίμπησε πρωί πρωί μια μέλισσα στον λαιμό και έτρεχε στον γιατρό να του κάνει ένεση.Δεν είναι αλλεργικός,απλά φοβιτσιάρης,όπως κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του!

οντως Χριστινακι η λεμοναδα ειναι ο,τι πρεπει για το καλοκαιρι και γινεται και πολυ ευκολα. ειδικα αν τη σερβιρεις με μπολικα παγακια και λιγα φυλλαρακια δυοσμου ειναι το κατι αλλο! στο μεταξυ το κεικ μου εχει σπασει τη μυτη! περναω απο διπλα του και το γλυκοκοιταζω. θα κρατηθω ομως να το απολαυσω το απογευμα που θα εχει κρυωσει καλα μαζι μ' ενα ποτηρι λεμοναδα.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Την τελευταία φορά που έκανα κέικ,ήρθαν δύο γειτόνισσες και μπούκαραν στο σπίτι,γιατί τους μύρισε.Η μία άπλωσε και τα βρωμόχερά της με το που το έβγαλα από τον φούρνο.Μερικοί άνθρωποι είναι σα να κατέβηκαν από τα βουνά.

Την τελευταία φορά που έκανα κέικ,ήρθαν δύο γειτόνισσες και μπούκαραν στο σπίτι,γιατί τους μύρισε.Η μία άπλωσε και τα βρωμόχερά της με το που το έβγαλα από τον φούρνο.Μερικοί άνθρωποι είναι σα να κατέβηκαν από τα βουνά.

Δεν είμαστε καλά! Τελείως γίδια δηλαδή!

Ναι,μην χάσεις εσύ!!Απορώ πώς είσαι αδύνατη...δεν μπορείς να καταλάβεις τον πόνο μιας παχουλοκομψής...

Πώς δεν μπορώ! Μπορώ όταν δε μου κάνουν τα ρούχα! Και σιγά το πάχος που έχεις καλέ!

Πάντως έφαγα το μεσημεριανό μου, σαν καλό κορίτσι και το ωραίο μου τσουρεκάκι το άφησα για το απόγευμα! (Εντάξει, τσίμπησα λιγάκι, για τη γεύση...:oops:)

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Α,δεν σας είπα...τον Χάρη τον τσίμπησε πρωί πρωί μια μέλισσα στον λαιμό και έτρεχε στον γιατρό να του κάνει ένεση.Δεν είναι αλλεργικός,απλά φοβιτσιάρης,όπως κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του!

χαχαχαχα! Καλά έκανε και πήγε, μερικές φορές οι αλλεργίες ξεφυτρώνουν ξαφνικά! Όποιος φυλάει τα ρούχα του, έχει τα μισά!

EkcAp3.png

Διαβαζω κεικ, λεμονάδες πωπωπω

Τι μου κάνεις ρε φιλενάδα....

Πολύ θα μου αρεσε σε βάφτιση λεμονάδα...ασχετο...αλλά πάντα σχετικό χαχαχα

Τι έχω να κανω αν κανω μπεμπε και το βαφτισω....όλο το σπίτι μου θα κουβαλήσω....

Αλήθεια πόσο διατηρείται?

Σου είπα Αννα ότι προχτες είδα στον ύπνο μου οτι το έσκασα από τη δουλεια ,λεει, και ήρθα στο σπίτι σου?

Το παιδάκι μου έχει βγάλει κατι φουσκάλες με υγρό στην άκρη των μεγάλων του δακτύλων και τηλ στην παιδιατρο και μου είπε ότι μαλλον ειναι σταφυλόκοκκος. Να του βάζω μπεταντιν και αν δεν υποχωρήσουν να τον παω να του τις σκασει! Ειναι πολυ κακό αυτό?? Μου ειπαν όχι κατι φίλες....αλλά φοβάμαι να ψάξω στο ιντερνετ. Ερχεται και σ/κ καταλαβαίνετε.... θα γινω τρελή!!

Ελπίζω να υποχωρήσουν με το μπεταντιν.

Την Παρασκευή τελικά έχω ραντεβου για την εμφυτευση!!Μαμα μουυυυυυυ!!!

Εχω εφοδιαστεί με panadol extra από τώρα!!!!Και τα ποδια μου αρχίζουν να μουδιαζουν και μονο στη σκεψη!!Αλλα....ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Οσον αφορά τις αλλεργίες ο άντρας μου είναι αλεργικος στη μελισσα και εποχή τρύγου παταγε στο οινοποιείο με ένα μελισσι πανω στα πιεστήρια!!! Τοτε το μαθαμε όταν φουντωσε και τον πήγανε άρον αρον στο νοσοκομειο!!Την ίδια εποχή τον τσίμπησε αλλες δυο φορες παρακαλώ!! Ωσπου βρήκαν αυτόν που είχε παρατήσει τα μελισσια δίπλα από το οινοποιειο και ήρθε και τα μαζεψε. Από τοτε μονιμο αγχος μου είναι η σολοκορτέφ ενώ αντιθέτως ο ίδιος έιναι πολυυυυυ χαλαρός...

Ja5zp3.png

D42op3.png

βρε Πενυ, μηπως του εβαλες τιποτα κλειστα ή καινουργια παπουτσια του παιδιου και το χτυπησανε; τωρα για τη λεμοναδα δεν ξερω ποσο διατηρειται. τη φυλαμε στο ψυγειο, αλλα την εξαφανιζουμε σε 1-2 μερες. φανταζομαι ομως οτι θα κραταει καιρο αφου εχει ζαχαρη μεσα που λειτουργει σαν συντηρητικο. η μαρμελαδα, για παραδειγμα, μου κραταει μηνες στο ψυγειο χωρις τη παραμικρη αλλοιωση.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα δε με έχει τσιμπήσει ποτέ. Μένει το κεντρί μέσα?

Εννοείται ότι μένει και το βγάζεις με τσιμπιδάκι,βελόνα,ό,τι βολέψει τον καθένα,αναλόγως και την θέση που έχει πάρει.

Όταν ήμουν στο γυμνάσιο,βόλταρα σε έναν πεζόδρομο και ξαφνικά πετάχτηκα πάνω από τον πόνο.Μπήκε μια μέλισσα στο κλειστό μου παπούτσι!!Ολόκληρο σύμπαν και αυτή γούσταρε να μπει σε ένα παπούτσι.Απορώ και πώς χώρεσε.Μια εβδομάδα δεν μπορούσα να πατήσω το πόδι μου.

Φέτος έχω μία στο μπαλκόνι που θεωρεί ότι τα λουλούδια μας είναι δικά της και όταν τολμάω να βγω,μου ορμάει.Μιλάμε ότι έρχεται μπροστά στα μάτια μου και πετάει εκεί,μη σας πω ότι με κοιτάει και αγριεμένη!!χαχαχα

Πολύ θα μου αρεσε σε βάφτιση λεμονάδα...ασχετο...αλλά πάντα σχετικό χαχαχα

Τι έχω να κανω αν κανω μπεμπε και το βαφτισω....όλο το σπίτι μου θα κουβαλήσω....

Αλήθεια πόσο διατηρείται?

Έχω πιει λεμονάδα σε βάφτιση και ήταν τέλεια!!Και ανέλπιστα δροσιστική, αν και ήταν φθινόπωρο.

Την δικιά μας την είχαμε κανένα δίμηνο,γιατί ήταν μεγάλη η ποσότητα και δεν έπαθε τίποτα.

βρε Πενυ, μηπως του εβαλες τιποτα κλειστα ή καινουργια παπουτσια του παιδιου και το χτυπησανε; τωρα για τη λεμοναδα δεν ξερω ποσο διατηρειται. τη φυλαμε στο ψυγειο, αλλα την εξαφανιζουμε σε 1-2 μερες. φανταζομαι ομως οτι θα κραταει καιρο αφου εχει ζαχαρη μεσα που λειτουργει σαν συντηρητικο. η μαρμελαδα, για παραδειγμα, μου κραταει μηνες στο ψυγειο χωρις τη παραμικρη αλλοιωση.

Οχι τα παππούτσια έιναι ανοιχτά. Το ρώτησα και εγώ την παιδιατρ και μου είπε πως ίσα ισα επειδή έιναι ανοιχτά θα πρεπε να γίνεται το αντίθετο γιατί αερίζεται το πόδι. Τι να πω....

Ουτε κοκκινα είναι ουτε τίποτα...

Χριστινάκι δεν παιζει μία και αν ήταν να έκανα μια παραγγελια της προκοπής και να μην πληρώνω τζάπα μεταφορικά μονο για μια σφραγίδα.Ας ελπίσουμε να είμαι τυχερή στο μελλον...Παρόλα αυτά θα παω να τη θαυμάσω...

φατε ματια ψαρια.

Thanks Παντως!!

Τη λεμονάδα που είχαν ήταν σε ατομικά μπουκαλακια ή σε δοχείο με βρυσάκι?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...