Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακάρι 

Όχι υπερήχους θα τους κάνω εδώ γιατί έχει ιατρείο εδώ ο γιατρός μου 

Το κέντρο εξωσωματικής είναι Αθήνα και το μοιράζει μισές μέρες εδώ μισές Αθήνα 

Έτσι το έκανα και τη πρώτη φορά ανέβαινα μόνο για ωοληψια και έμβρυο μεταφορά 

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!Τα κατάφερα επιτέλους!!Σε ευχαριστώ πολύ Άννα μου, πάντα μου δίνεις λύσεις σε όλα!!Σμουουουουουτςςςςςςςςςςςς!

Με γεια, με γεια!

μεσα σ' ολες τις υπερδυναμεις σου, μηπως καις και θερμιδες με τηλεπαθεια;

αχχαχαχ! Καλό!

EkcAp3.png

Σας έφτιαξα και δύο γάμου,να μην με πρήζετε πότε θα παντρευτώ.Ορίστε, τώρα υπάρχουν και ντοκουμέντα!

Ο Χάρης-Οσάμα δεν είναι ολόιδιος??χαχαχα

Σάντυ,μου χρωστάς φωτό του άντρα σου!Να μην ξέρω ποιός είναι ο άγιος αυτός άνθρωπος?

Καλέ όντως ίδιος ο Μπιν Λάντεν είναι!

Θα σου στείλω κι εγώ!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Αλήθεια,αυτή η γυναίκα πώς ζει??Πώς κυκλοφορεί με τόσο βάρος,πώς κοιμάται,πού βρίσκει ρούχα να φορέσει??Και είμαι σίγουρη ότι χαίρεται κιόλας με το αποτέλεσμα των χιλίων πλαστικών.

εχω δει μια τετοια στη τηλεοραση. μπορει να ειναι και η ιδια. οντως καμαρωνε κι ελεγε οτι νιωθει πολυ ελκυστικη. εγω παλι νομιζω οτι και για τους αντρες ειναι πολυ αποκρουστικο το θεαμα. ασε που υπαρχει και κινδυνος πνιγμου! χαχα! μια φορα, νομιζω οτι οι αεροπορικες εταιρειες δεν θα της επιτρεπουν να ταξιδευει. φανταζεσαι να σκασουν; mayday! mayday!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...