Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστινακι επειδη ειναι η δευτερη φορα που μπαινω στο ταμειο, ειναι για 8 μηνες. τη πρωτη φορα ηταν για ενα χρονο.

κανε δεξι κλικ στη φωτο, πατα επεξεργασια και θα σε βγαλει στη ζωγραφικη. εκει καπου απο πανω σου εχει μια επιλογη να αλλαξεις το μεγεθος. τουλαχιστον εγω που εχω τα windows 7 ετσι γινεται, αλλα αν ειναι φωτο που εχεις τραβηξει εσυ θα πρεπει να την κανεις πολυ μικρη για να τη δεχτει και δεν θα φαινεται τιποτα. ετσι τη πατησα κι εγω κι εβαλα αυτη με το στρουμφ.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καμιά δεν ξενυχτάει απόψε??Κρίμα...

Σάντυ,ποτέ μου δεν διάβαζα πολύ,απλά τα έπαιρνα εύκολα,παρ'όλα αυτά δεν ήταν και το καλύτερό μου να έχω καθημερινές υποχρεώσεις τέτοιου είδους.Πιο πολύ μου λείπει η σχολή,όπου ναι μεν πήγαινα αναγκαστικά κάθε μέρα,αλλά ήμουν εντελώς χαλαρή,ακόμα και στις εξεταστικές.Αυτά τα χρόνια θα ήθελα να τα ξαναζήσω,τα σχολικά με τίποτα.

love4four[/b];1167246]

στο Πανεπιστήμιο όμως ξαναπήγαινα χ α λ α ρ ά να πάρω άλλα 2-3 πτυχία... τί ωραίες εποχές !!! QUOTE]

Εγώ στο σχολείο διάβαζα πολύ, ειδικά για τις πανελλαδικές διάβασα πάρα πολύ! Ανταμείφθηκα όμως, πήγα σε μια σχολή που έπρεπε επίσης να διαβάζω σαν τρελή για να την τελειώσω. :rolleyes: Ιστορία και Αρχαιολογία Αθηνών, όχι επειδή πήγα εγώ, αλλά κατά κοινή ομολογία είναι πολύ δυσκολη, ειδικά η κατεύθυνση της αρχαιολογίας. Μου βγήκε η ψυχή στο διάβασμα στο πανεπιστήμιο κι εμένα και άλλων συμφοιτητών, ενώ βλέπαμε και ζηλεύαμε άλλα τμήματα της φιλοσοφικής πιο χαλαρά! Ακόμα και το αντίστοιχο ιστορικό- αρχαιολογικό άλλων πόλεων ήταν πιο εύκολο, εμείς φάγαμε γερό παλούκι! Αφού ερχόντουσαν στο 2ο έτος με μεταγραφή παιδιά από το ίδιο τμήμα άλλων πόλεων που είχαν περάσει 10 μαθήματα και δεν τους αναγνώριζαν κανένα μάθημα, γιατί δεν είχαν καμία σχέση με τα δικά μας.. Και πέρα από το διάβασμα, ήθελε και τρελή παρακολούθηση και όταν δούλευα, ήταν πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθω. Βέβαια είχαμε κάνει καλές παρέες και περνάγαμε ωραία, έχω και ωραίες αναμνήσεις! Έχω κρατήσει πολύ καλές φιλίες από το πανεπιστήμιο, μάλιστα σε 10 μέρες παντρεύεται στη Μυτιλήνη μια πολύ καλή μου φίλη από τη σχολή και αν και μακριά, δεν το χάνω με τίποτα! Θα πάμε με μια άλλη πολύ καλή φίλη επίσης από τη σχολή να θυμηθούμε τα παλιά! (όχι, δε θα θυμηθούμε το διάβασμα, χιχι!)

EkcAp3.png

Άννα,ευχαριστώ για τις οδηγίες,αλλά έχω τα XP και δεν βρήκα τέτοια επιλογή.Και ήθελα να βάλω μια αστεία που έφτιαξα με τον Χάρη,ως Superman και Superwoman!!χαχαχα

Διαφημίσεις

Άννα,ευχαριστώ για τις οδηγίες,αλλά έχω τα XP και δεν βρήκα τέτοια επιλογή.Και ήθελα να βάλω μια αστεία που έφτιαξα με τον Χάρη,ως Superman και Superwoman!!χαχαχα

Όταν φτιάχνεις το avatar, έχει αναλυτικές οδηγίες, εγώ δε θυμάμαι να το είχα κάνει από τη ζωγραφική, νομίζω μόνο τις διαστάσεις είχα αλλάξει.

Ανυπομονούμε να δούμε τους σούπερ ήρωες!

EkcAp3.png

Σάντυ,με την χαρά θα μείνεις,δεν κατάφερα να το κάνω.Δεν βρήκα καμιά σχετική επιλογή.Θα στο στείλω όμως με mail,επειδή είμαι καλός άνθρωπος και θέλω να κάνω τους άλλους να γελάνε!χαχαχα

Σάντυ,με την χαρά θα μείνεις,δεν κατάφερα να το κάνω.Δεν βρήκα καμιά σχετική επιλογή.Θα στο στείλω όμως με mail,επειδή είμαι καλός άνθρωπος και θέλω να κάνω τους άλλους να γελάνε!χαχαχα

Έτσι μπράβο!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Σας έφτιαξα και δύο γάμου,να μην με πρήζετε πότε θα παντρευτώ.Ορίστε, τώρα υπάρχουν και ντοκουμέντα!

Ο Χάρης-Οσάμα δεν είναι ολόιδιος??χαχαχα

Σάντυ,μου χρωστάς φωτό του άντρα σου!Να μην ξέρω ποιός είναι ο άγιος αυτός άνθρωπος?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...