Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Μολις εγραψα 206 χαρτακια τώρα πως τα κλείνω????Helpppppppppppp!!!!!

Προς το παρόν παω να την πέσω!!

Καληνύχτα!!!

Τσαλακώνεις τα 205 και αφήνεις ανοιχτό αυτό που έχει το όνομά μου!!

χαχαχαχα

Καλή σχολική χρονιά στα καμάρια σας!!Από την μια είναι ωραίο να είσαι παιδί,από την άλλη δεν θα ήθελα με τίποτα να ξαναπάω στο σχολείο.Να ξυπνάω πρωί πρωί,να πρέπει να διαβάσω,να έχουμε διαγωνίσματα και ασκήσεις για το σπίτι..α,πα,πα.Μακριά από μας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καμιά δεν ξενυχτάει απόψε??Κρίμα...

Σάντυ,ποτέ μου δεν διάβαζα πολύ,απλά τα έπαιρνα εύκολα,παρ'όλα αυτά δεν ήταν και το καλύτερό μου να έχω καθημερινές υποχρεώσεις τέτοιου είδους.Πιο πολύ μου λείπει η σχολή,όπου ναι μεν πήγαινα αναγκαστικά κάθε μέρα,αλλά ήμουν εντελώς χαλαρή,ακόμα και στις εξεταστικές.Αυτά τα χρόνια θα ήθελα να τα ξαναζήσω,τα σχολικά με τίποτα.

Πάντως μου έχει μείνει ένα κόλλημα με τα τετράδια,σημειωματάρια,στυλό και λοιπά σχολικά είδη.Αφού σκέφτομαι ότι,αν ποτέ κάνω παιδί,3 μολύβια θα παίρνει αυτό και 5 εγώ!!χαχαχα

ειναι πιθανο Πενυ μου. και σ' εμας εδω ετσι γινεται. θα καθαρισουν Πεμπτη και Παρασκευη τους παιδικους και θα ξεκινησουν απο Δευτερα. εμεις εχουμε πρεμιερα την επομενη εβδομαδα. του πηρε η μια νονα του τσαντα και σχολικα και περιμενει πως και πως να παει σχολειο, να δουν οι συμμαθητες του τα καινουργια του παπουτσια με τα φωτα. μεσα στη φιλομαθεια το παιδι μου! χαχα! αντε να δουμε τι εχουμε να περασουμε φετος...

Πω πω ο Νικόλας πρωτάκι !!!! Και κλάααααααααμα η ΆΝΝΑ στο προαύλιο του σχολείου την 1η ημέρα .....:D

Καμιά δεν ξενυχτάει απόψε??Κρίμα...

Σάντυ,ποτέ μου δεν διάβαζα πολύ,απλά τα έπαιρνα εύκολα,παρ'όλα αυτά δεν ήταν και το καλύτερό μου να έχω καθημερινές υποχρεώσεις τέτοιου είδους.Πιο πολύ μου λείπει η σχολή,όπου ναι μεν πήγαινα αναγκαστικά κάθε μέρα,αλλά ήμουν εντελώς χαλαρή,ακόμα και στις εξεταστικές.Αυτά τα χρόνια θα ήθελα να τα ξαναζήσω,τα σχολικά με τίποτα.

Α πα πα σχολείο με την καμία δεν θα ήθελα να ξαναπάω.... στο Πανεπιστήμιο όμως ξαναπήγαινα χ α λ α ρ ά να πάρω άλλα 2-3 πτυχία... τί ωραίες εποχές !!! Και να φανταστείτε ότι ούτε καν πόλη δεν άλλαξα ως φοιτήτρια... κανονικά, έμενα με τους γονείς μου, αλλά είχα μια άλλη ανεμελιά !!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και Καλό Μήνα !!!!

Καλή Σχολική Χρονιά στα παιδάκια μας που πάνε σταθμό !!!

Ήρθε σήμερα πουρνό-πουρνό το σχολικό και ο Νικόλας με το που άκουσε το τηλ να βαράει άρχισε τα παράπονα "Μαμά μου - Μπαμπά μου", ευτυχώς μπήκε χωρίς κλάμα μέσα... η άλλη η μικρή επειδή είναι γεννημένο σούργελο φώναζε "Λιαααααα" την δασκάλα της !!!

Άντε, πάει κι αυτό !

Πένυ,

Τί έγινε ???? Ξεκίνησε ο Κωνσταντής ή από Δευτέρα ???

Διαφημίσεις

καλημερα και καλο μηνα! καλη προοδο στα παιδακια μας που ξεκινησαν σημερα. εμεις εχουμε μια βδομαδα και, ακομα. πηγα σημερα στον ΟΑΕΔ πρωι πρωι και πηρα τα πρωτα μπικικινια μου. ξεκινησαμε κι επισημως να βαζουμε λεφτα στην ακρη για τα αλουμινια. τι καλο μαγειρευετε σημερις; εγω εκανα μπριαμ με τυρακι λιωμενο.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Α πα πα σχολείο με την καμία δεν θα ήθελα να ξαναπάω.... στο Πανεπιστήμιο όμως ξαναπήγαινα χ α λ α ρ ά να πάρω άλλα 2-3 πτυχία... τί ωραίες εποχές !!! Και να φανταστείτε ότι ούτε καν πόλη δεν άλλαξα ως φοιτήτρια... κανονικά, έμενα με τους γονείς μου, αλλά είχα μια άλλη ανεμελιά !!!

Μεταξία,ούτε εγώ άλλαξα πόλη.Αν και περνούσα ανετότατα και στην αγγλική της Αθήνας,είχα δηλώσει πρώτη την Θεσσαλονίκη και τα λεφτά που γλύτωσα,τα έτρωγα σε ταξίδια!χαχαχα

Βέβαια,δεν κοπροσκύλιαζα γιατί δεν με έπαιρνε.Τα βιβλία που μας έδιναν είχαν μόνο τα κείμενα,για να έχεις και σημειώσεις έπρεπε να παρακολουθείς μαθήματα.Ξεκινούσα από το πρωί,γυρνούσα μεσημέρι,στις 5 πήγαινα ιταλικά και στις 7 ισπανικά.Παρ'όλα αυτά ποτέ δεν δυσανασχέτησα, οργάνωνα ομαδικές κοπάνες για καφέ,ανακοινώνοντας σε όλους ότι ο καθηγητής δεν θα έρθει(και ας φαινόταν στο τέλος του διαδρόμου), ξενύχτησα,γλέντησα,το ευχαριστήθηκα.Και έμενα πολλές φορές σε σπίτια άλλων φοιτητριών και ποτέ δεν είχα καταπίεση από τους δικούς μου.

Βέβαια,αν πήγαινα στην Αθήνα,πιθανόν να είχα γνωριστεί με την αδερφή του Χάρη σε κάποιο μάθημα,η οποία είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη,να τον είχα καψουρευτεί τότε και να ήμουν στην Αθήνα πριν προλάβει να αρρωστήσει η μαμά μου.

Επίσης,αν είχα ρόδες,θα ήμουν πατίνι.:rolleyes:

Μεταξία,τί σπούδασες εσύ?

Καλημερούδια!!Καλό μήνα!!! Με το καλό να αρχίσουν τα παιδάκια μας το σχολειο!!

Τσαλακώνεις τα 205 και αφήνεις ανοιχτό αυτό που έχει το όνομά μου!!

χαχαχαχα.

χαχαχαχαχα

Το απόγευμα λέω να κανω την κλήρωση.

Πω πω ο Νικόλας πρωτάκι !!!! Και κλάααααααααμα η ΆΝΝΑ στο προαύλιο του σχολείου την 1η ημέρα .....:D!

Πένυ,

Τί έγινε ???? Ξεκίνησε ο Κωνσταντής ή από Δευτέρα ???

Οντως η Αννα θα χει πολύ κλαμα!!Μεγάλωσε ο Νικολάκης της....

Ο δικός μου σήμερα ξεκινησε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!! Πηρα τηλ το πρωί και μου λένε άμα έχει παιδάκια θα λειτουργήσει....Ετοιμη ημουν να τον παρω κοντά στο Αργος αλλά τελικά τον πηγα και είχε αρκετά.Ετσι εμεινε και αυτός!!

καλημερα και καλο μηνα! καλη προοδο στα παιδακια μας που ξεκινησαν σημερα. εμεις εχουμε μια βδομαδα και, ακομα. πηγα σημερα στον ΟΑΕΔ πρωι πρωι και πηρα τα πρωτα μπικικινια μου. ξεκινησαμε κι επισημως να βαζουμε λεφτα στην ακρη για τα αλουμινια. τι καλο μαγειρευετε σημερις; εγω εκανα μπριαμ με τυρακι λιωμενο.

Γιατί δίνουν τίποτα στον ΟΑΕΔ? Αμα είναι να πάμε να πάρουμε και εμεις!χαχαχα

Εγώ σήμερα πήρα για τα κουπόνια των βιβλιων.Ακομα τίποτα.Θα τους τα πάρω φέτος για πρωτη χρονια να παρω κανα βιβλιαράκι να διαβάσω.

Πρωτος γύρος δουλειες τελειωσε παω τώρα για τον δευτερο!!!

Φιλιααααα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Ελα βρε συνέδελφε !!!!! Γαλλική Φιλολογία !!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue: Όλα τα σπασικλάκια μαζίιιιιι !!!

Ααααα!!!Ξέρω και γαλλικά,αλλά δεν το δηλώνω γιατί τα έχω κάνει delete από την μνήμη μου!χαχαχα

Γιατί σπασικλάκια,μια χαρά παιδιά είμαστε!

Δεν κατάφερες να διοριστείς,ε??Τί παράξενο...εγώ δεν έδωσα ποτέ εξετάσεις ΑΣΕΠ,η αδερφή του Χάρη το πάλεψε κάποια χρόνια και πλέον έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά.Δε βαριέσαι...

Ααααα!!!Ξέρω και γαλλικά,αλλά δεν το δηλώνω γιατί τα έχω κάνει delete από την μνήμη μου!χαχαχα

Γιατί σπασικλάκια,μια χαρά παιδιά είμαστε!

Δεν κατάφερες να διοριστείς,ε??Τί παράξενο...εγώ δεν έδωσα ποτέ εξετάσεις ΑΣΕΠ,η αδερφή του Χάρη το πάλεψε κάποια χρόνια και πλέον έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά.Δε βαριέσαι...

όχι Χριστινάκι τα "σπασικλάκια" πήγαινε στις δικές μας της Γαλλικής που καλά το έπαιζαν ότι σπουδάζουν ΑεροΝαυπηγική !!! Ψωνάαααααααρες !!!

Αχ μην πιάνεις το θέμα ΑΣΕΠ.... τότε που έπρεπε να δώσω δεν είχα μυαλά... και τελικά έδωσα 2 φορές την 1η είχα σειρά 164 πήραν 145 και την 2η πάλι κάπου εκεί κοντά ήμουν.... έγραψα το ζώον 84 Διδακτική και με έριξαν τα ψυχοπαιδαγωγικά....

όποιος δεν έχει μυαλό αυτά παθαίνει... ξέρεις τί θα ήταν για μένα να είμαι ΔΥ με φουλ ωράριο 21 ώρες την εβδομάδα ?????? Χώρια τις άδειες προ και μετά εγκυμοσύνης και όλα τα σχετικά.... :cool:

Πότε τέλειωσες ???? Εγώ έδωσα το τελαυταίο μάθημα 11/97 και ορκίστηκα 02/98... ήταν τότε που με τις απεργίες είχε γίνει ένα μπάχαλο...

όχι Χριστινάκι τα "σπασικλάκια" πήγαινε στις δικές μας της Γαλλικής που καλά το έπαιζαν ότι σπουδάζουν ΑεροΝαυπηγική !!! Ψωνάαααααααρες !!!

Τέτοια άτομα υπάρχουν σε όλες τις σχολές,πίστεψέ με!!Και στην δική μου υπήρχαν κάτι ψωνισμένες,που νόμιζαν ότι είχαν ανακαλύψει την πυρίτιδα!!χαχαχα

Εγώ τελείωσα το '96,έκανα 4 χρόνια με άνεση.Είμαι πιο μεγάλη από σένα, το '74 γεννήθηκα.

Δεν έδωσα ποτέ εξετάσεις,γιατί ήθελα να γίνω διερμηνέας.Ήθελα να συνεχίσω με μάστερ στην Αγγλία,αλλά αν και είχα καλούς βαθμούς με απέρριπταν και είχα φρικάρει.Τελικά,ένα πανεπιστήμιο από τα έξι που είχα επιλέξει,μου είπε ότι δεν ήταν δυνατόν να με δεχτεί κανείς για διερμηνεία,μια και τα ελληνικά δεν υπήρχαν τότε και έπρεπε οπωσδήποτε η μία από τις δύο γλώσσες που θα διάλεγα να είναι η μητρική μου.Εγώ είχα διαλέξει αγγλικά και ισπανικά.Μετά από 3 χρόνια μπήκαν τα ελληνικά και άρχισαν να μου στέλνουν γράμματα ότι με περίμεναν να πάω,αλλά εγώ ήδη δούλευα ως διερμηνέας στα ισπανικά και δεν ασχολήθηκα.Και να σου πω και κάτι?Κάθε εμπόδιο σε καλό.Με την τροπή που πήρε η ζωή μου,θα μου ήταν άχρηστα όλα αυτά.

Για διορισμό δεν το σκέφτηκα καν,δεν είχα όρεξη να πάω σε κάποιο μακρινό νησί.Και η αδερφή του Χάρη ήταν σε αυτούς που είχαν πετύχει,με πολύ υψηλή βαθμολογία,αλλά δεν ήταν στους διοριστέους.Πιστεύω ότι και εκεί πέφτει μαγείρεμα,άκρη δεν βγάζεις.

Καλά να είμαστε και όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα...

Γιατί δίνουν τίποτα στον ΟΑΕΔ? Αμα είναι να πάμε να πάρουμε και εμεις!χαχαχα

Εγώ σήμερα πήρα για τα κουπόνια των βιβλιων.Ακομα τίποτα.Θα τους τα πάρω φέτος για πρωτη χρονια να παρω κανα βιβλιαράκι να διαβάσω.

Πρωτος γύρος δουλειες τελειωσε παω τώρα για τον δευτερο!!!

Φιλιααααα!!

επιδομα ανεργιας παιρνω. μου εκανε εικονικη απολυση το αφεντικο μου.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...