Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Λοιπόν,προτείνω να μείνουν μέσα τα ονόματα όσων δεν έχουν παιδιά,μένουν στην Θεσσαλονίκη και το όνομά τους αρχίζει από Χ.

Νομίζω πως είναι η πιο δημοκρατική λύση,τί λέτε??χαχαχα

Και έτσι να γινόταν,πάλι δεν θα κέρδιζα!!χαχαχα

xaxaxaxxaxaxax! Δημοκρατικότατη σε βρίσκω!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια τσαμπα μαλωνετε. σας τρωω με διαφορα στηθους. και τι στηθους ε; οσες με εχετε δει καταλαβαινρτε. χαχα!

Αυτά δεν περνάνε εδώ χρυσή μου!!χαχαχα

Αν ήταν άντρας η Πένυ,μπορεί και να είχε σημασία.Τώρα θα παλέψουμε όλες επί ίσοις όροις!:tongue:

Αυτά δεν περνάνε εδώ χρυσή μου!!χαχαχα

Αν ήταν άντρας η Πένυ,μπορεί και να είχε σημασία.Τώρα θα παλέψουμε όλες επί ίσοις όροις!:tongue:

δεν το ειπα απο αυτη την αποψη. εννοω οτι ειναι μεγαλη η διαφορα μας. τη καταπιονα μου δεν τη φτανει καμμια σας.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

δεν το ειπα απο αυτη την αποψη. εννοω οτι ειναι μεγαλη η διαφορα μας. τη καταπιονα μου δεν τη φτανει καμμια σας.

Αν θέλεις,μπορούμε να κάνουμε διαγωνισμό.Όχι στα φαγητά,γιατί εκεί θα βγω τελευταία,αλλά στα γλυκά θα σας φάω όλες λάχανο!!

Μωρέ,καλά που δεν μένουμε όλες κοντά...φαντάζεστε να βρισκόμασταν κάθε τρεις και λίγο σε σπίτια και να μασαμπουκιάζαμε??

Το πάει για βροχή.Είπαμε να μπει το φθινόπωρο,αλλά όχι και με το καλημέρα σας...κλαψ,κλαψ.Ποιός φοράει πάλι μπότες...

Ε όχι κι από τώρα μπότες! Εδώ έχει ωραία δροσούλα, δε νομίζω να βρέξει κιόλας.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Σαντυυυυυυ!!!welcome!!!!!

Καλό χειμώνα!!! Ηρθες σπίτι εσύ και έφερες και το χειμώνα μαζί σου!!!χαχαχαχα

Τι καιρός!!!Μου εσπασαν τα νευρα!! Πηγαμε σε 5χ5 να παιξουν και τα πιτσιρικια να πιουμε και εμεις έναν καφέ με την ησυχία μας και λύσαξε!!Τσουρ τσουρ.

Αντε να κρατήσεις τα πιτσιρικια μεσα και να βλέπουν το γήπεδο. Χωρια ότι την ώρα που φεύγαμε ο Κωσταντής τσαντίστηκε που δεν του έπαιρνα και άλλο χυμο και άρχισε να τσιρίζει και εκανε να μου απλώσει και χερι!!Πρωτη φορά στα χρονικά!!!Τα νεύρα μου κρόσια. Του τα ψαλα ένα χεράκι στο δρόμο. Ακου εκει.....

Βλέπω διαφορους τρόπους για την κλήρωση....χμ.....θα δω τον πιο πρωτοτυπο τρόπο!!χαχαχαχα

Κοριτσια αυριο ξεκιναμε παιδικο!Γιουπιιιιιιιιι

Ευχομαι μονο να λειτουργήσει γιατί έχω αφήσει όλες τις δουλειες για αυριο και μεθαύριο. Εχει βγει μια βρώμα ότι θα ξεκινήσουν απο Δευτέρα και τις 2 μέρες θα καθαρίζουν!!!Αυριο θα μου λυθεί η απορία...

Ja5zp3.png

D42op3.png

ειναι πιθανο Πενυ μου. και σ' εμας εδω ετσι γινεται. θα καθαρισουν Πεμπτη και Παρασκευη τους παιδικους και θα ξεκινησουν απο Δευτερα. εμεις εχουμε πρεμιερα την επομενη εβδομαδα. του πηρε η μια νονα του τσαντα και σχολικα και περιμενει πως και πως να παει σχολειο, να δουν οι συμμαθητες του τα καινουργια του παπουτσια με τα φωτα. μεσα στη φιλομαθεια το παιδι μου! χαχα! αντε να δουμε τι εχουμε να περασουμε φετος...

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

ειναι πιθανο Πενυ μου. και σ' εμας εδω ετσι γινεται. θα καθαρισουν Πεμπτη και Παρασκευη τους παιδικους και θα ξεκινησουν απο Δευτερα. εμεις εχουμε πρεμιερα την επομενη εβδομαδα. του πηρε η μια νονα του τσαντα και σχολικα και περιμενει πως και πως να παει σχολειο, να δουν οι συμμαθητες του τα καινουργια του παπουτσια με τα φωτα. μεσα στη φιλομαθεια το παιδι μου! χαχα! αντε να δουμε τι εχουμε να περασουμε φετος...

Μη μου λες τετοια, μη μου λες τέτοια!! Τι θα τον κανω τον αντάρτη στις τράπεζες?Θα τα γκρεμισει όλα!!

Εμεις ακομα δεν πηραμε τσαντα θα παμε μια και καλή όταν πάρουμε τα σχολικά. Φαντάζομαι καμαρι ο Νικος .Τι πλακα που έχουν τα ζουζουνια....

Ο δικος μου έπεσε από τις 9 ξερός!!Δεν έιχε κοιμηθεί και το μεσημερι....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Σαντυυυυυυ!!!welcome!!!!!

Καλό χειμώνα!!! Ηρθες σπίτι εσύ και έφερες και το χειμώνα μαζί σου!!!χαχαχαχα

Τι καιρός!!!Μου εσπασαν τα νευρα!! Πηγαμε σε 5χ5 να παιξουν και τα πιτσιρικια να πιουμε και εμεις έναν καφέ με την ησυχία μας και λύσαξε!!Τσουρ τσουρ.

Αντε να κρατήσεις τα πιτσιρικια μεσα και να βλέπουν το γήπεδο. Χωρια ότι την ώρα που φεύγαμε ο Κωσταντής τσαντίστηκε που δεν του έπαιρνα και άλλο χυμο και άρχισε να τσιρίζει και εκανε να μου απλώσει και χερι!!Πρωτη φορά στα χρονικά!!!Τα νεύρα μου κρόσια. Του τα ψαλα ένα χεράκι στο δρόμο. Ακου εκει.....

Βλέπω διαφορους τρόπους για την κλήρωση....χμ.....θα δω τον πιο πρωτοτυπο τρόπο!!χαχαχαχα

Κοριτσια αυριο ξεκιναμε παιδικο!Γιουπιιιιιιιιι

Ευχομαι μονο να λειτουργήσει γιατί έχω αφήσει όλες τις δουλειες για αυριο και μεθαύριο. Εχει βγει μια βρώμα ότι θα ξεκινήσουν απο Δευτέρα και τις 2 μέρες θα καθαρίζουν!!!Αυριο θα μου λυθεί η απορία...

Kαλώς σε βρήκα κι εσένα!

Άντε να ξεκινήσετε παιδικό, να ησυχάσει το κεφάλι σου!

χαχαχα! Καλή αρχή και στο πρωτάκι σου! Έχετε μέρες ακόμα, ας καμαρώσει προς το παρόν τα παπούτσια και μετά θα καμαρώνει τους βαθμούς!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...