Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλώς τη Σάντυ !!!!

Εδώ είμαι καλέ ... από την Κυριακή οεο !

...καλά ! αν περιμένεις να διαβάσεις πρώτα τα νέα μας και μετά να βάλεις πλυντήρια... ουουουου ... θα περιμένει για πολύ το άπλυτο το ρούχο !!! χα χα χα

Η Άννα πού είναι ???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς σας βρήκα αγαπημένες μου!

Θέλω να ρωτήσω την Πένυ (ναι, κατάφερα να γίνω αναγνώστρια!), θέλω να κάνω σχόλιο και μου βάζει να επιλέξω προφίλ και έχει διάφορες επιλογές, εγώ θέλω απλώς να φαίνεται το ''Sandy'' που έβαλα σαν όνομα και όχι το mail μου ή το επώνυμό μου. Δεν ξέρω τι να πατήσω.. Αν πατήσω λογαριασμός google, θα φαίνεται? Γιατί στις δραστηριότητες φαίνεται και το επώνυμό μου, ενώ π.χ. στην Άννα δε φαίνεται. Σε φώτισα εεε??

EkcAp3.png

Κυρία Πένυ,απαιτώ να μην συμπεριληφθούν στην κλήρωση όσες έσπευσαν να γίνουν αναγνώστριες μόλις έμαθαν για το δωράκι!!χαχαχα

Άντε,να αραιώνουμε σιγά σιγά!!χαχαχα

Διαφημίσεις

Κυρία Πένυ,απαιτώ να μην συμπεριληφθούν στην κλήρωση όσες έσπευσαν να γίνουν αναγνώστριες μόλις έμαθαν για το δωράκι!!χαχαχα

Άντε,να αραιώνουμε σιγά σιγά!!χαχαχα

Σποντίτσα για μένα ήταν αυτό????? χαχαχαχαχχαχ!

Φυσικά δεν έγινα μέλος για την κλήρωση του δώρου!

EkcAp3.png

Σποντίτσα για μένα ήταν αυτό????? χαχαχαχαχχαχ!

Φυσικά δεν έγινα μέλος για την κλήρωση του δώρου!

Πλάκα κάνω καλέ!!χαχαχα

Και οι άλλες μετά έγιναν.Προσπαθώ να αυξήσω τις πιθανότητές μου,αλλά δεν το βλέπω.Και δύο ονόματα να ήταν μόνο,το δικό μου δεν θα έβγαινε!

Μιλάμε για την απίστευτη τύχη!χαχαχα

Διαφημίσεις

Πλάκα κάνω καλέ!!χαχαχα

Και οι άλλες μετά έγιναν.Προσπαθώ να αυξήσω τις πιθανότητές μου,αλλά δεν το βλέπω.Και δύο ονόματα να ήταν μόνο,το δικό μου δεν θα έβγαινε!

Μιλάμε για την απίστευτη τύχη!χαχαχα

Καλέ το ξέρω πως κάνεις πλάκα! Κι εγώ μια από τα ίδια, μες στην ατυχία!

EkcAp3.png

Λοιπόν,προτείνω να μείνουν μέσα τα ονόματα όσων δεν έχουν παιδιά,μένουν στην Θεσσαλονίκη και το όνομά τους αρχίζει από Χ.

Νομίζω πως είναι η πιο δημοκρατική λύση,τί λέτε??χαχαχα

Και έτσι να γινόταν,πάλι δεν θα κέρδιζα!!χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...