Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Πένυ!!!!!!!!!!!!!Πάω εκεί που λέει αναγνώστες και μου λέει να πατήσω ή google ή ... ή Εγώ δεν έχω τίποτα από αυτά.Hotmail έχω.Τι κάνω?Μάλλον κάθομαι στα αβγά μου!!!

Εγώ έχω yahoo και μια χαρά έγινα μέλος.Αρκεί να δώσεις την ηλεκτρονική διεύθυνση,όποια και να είναι αυτή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!! Κοριτσια εδώ έπιασε φθινοπωρο για τα καλα!!Μα τι καιρός είναι αυτός ρε γμτ...Και έλεγα θα κανουμε καμια δεκαρια μπανακια αλλά που. Εχει κρύο εδώ!!Ευτυχώς σταματησε ο αερας.

Πένυ!!!!!!!!!!!!!Πάω εκεί που λέει αναγνώστες και μου λέει να πατήσω ή google ή ... ή Εγώ δεν έχω τίποτα από αυτά.Hotmail έχω.Τι κάνω?Μάλλον κάθομαι στα αβγά μου!!!

Αν δεις απο κατω λεει αν δεν εχεις τίποτα απο αυτά δημιουργησε ενα λογ/σμο google. Πατα εκει και δες τι θα σου ζητήσει μετα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα !!!!!

Α χα επιτέλους Τετάρτη... κι από αύριο πάνε τα παιδάκια μου σταθμό... άντε να δούμε τί θα δούμε !!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη (άσχετο) επειδή την Παρασκευή το απόγευμα μετά την δουλειά θα ανέβω Κολωνάκι χαχα για καφέ και πρόβα νυφικού (!!!) -όπου γάμος και χορός η Βασίλω πρώτη, εγώ δλδ- με το Λινάκι μας που θα το παντρέψουμε στις 11/12 !!!!

Ψοφάω για κάτι τέτοια όμως !!!!

Καλημέρα !!!!!

Α χα επιτέλους Τετάρτη... κι από αύριο πάνε τα παιδάκια μου σταθμό... άντε να δούμε τί θα δούμε !!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη (άσχετο) επειδή την Παρασκευή το απόγευμα μετά την δουλειά θα ανέβω Κολωνάκι χαχα για καφέ και πρόβα νυφικού (!!!) -όπου γάμος και χορός η Βασίλω πρώτη, εγώ δλδ- με το Λινάκι μας που θα το παντρέψουμε στις 11/12 !!!!

Ψοφάω για κάτι τέτοια όμως !!!!

Μπραβο!!! Και εγώ του χρόνου θα παντρέψω δύο! Τον κουνιαδο μου με μια φίλη μου και ένα ζευγάρι φίλων και μελλοντικών κουμπαρων μιας και μου έχουν κλείσει χρόνια ότι θα μου βαφτίσουν το επόμενο παιδί μου. Αλλά θα δειξει ή εκείνοι θα μου βαφτίσουν τον δικο μου ή εμεις το δικό τους!Παντως αν πανε όλα καλά εγώ θα είμαι τουρλα και στους δύο γάμους. Μη σου πω στου κουνιαδου μου παιζει και να γεννάω!!Φαταζεστε!!Από την εκκλησία στο μαιευτηριο????χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μπραβο!!! Και εγώ του χρόνου θα παντρέψω δύο! Τον κουνιαδο μου με μια φίλη μου και ένα ζευγάρι φίλων και μελλοντικών κουμπαρων μιας και μου έχουν κλείσει χρόνια ότι θα μου βαφτίσουν το επόμενο παιδί μου. Αλλά θα δειξει ή εκείνοι θα μου βαφτίσουν τον δικο μου ή εμεις το δικό τους!Παντως αν πανε όλα καλά εγώ θα είμαι τουρλα και στους δύο γάμους. Μη σου πω στου κουνιαδου μου παιζει και να γεννάω!!Φαταζεστε!!Από την εκκλησία στο μαιευτηριο????χαχαχα

Μακάρι βρε Πένυ !!! Στο εύχομαι ολόψυχα :D!!!

Μου αρέσει αυτός ο πρώτος συνδυασμός: ο κουνιάδος σου με μια φίλη σου !!! Πολύ καλό !

Διαφημίσεις

Μακάρι βρε Πένυ !!! Στο εύχομαι ολόψυχα :D!!!

Μου αρέσει αυτός ο πρώτος συνδυασμός: ο κουνιάδος σου με μια φίλη σου !!! Πολύ καλό !

Κα δεν τα ξέρεις και καλά....Ο κουνιαδος μου με μια φίλη μου από το νηπιαγωγείο μαζί (εποχή που μεναμε Αθηνα ακομα) κολλητες στο δημοτικό που λεγαμε ότι θα πατρευτουμε δυο αδέρφια και τα σπιτια μας θα είναι πανω κατω. Γνωρίστηκαν στο γάμο και από τότε είναι μαζί.

Και μετά απο όλα αυτά επιμένουν ότι εκεινοι μας βρήκαν!χαχαχα

Στημενα όλα από τα 5 μας ήταν!

χαχαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημέρα!!!

Πάλι για νυφικά μιλάτε καλέ???Μπρρρρρρρρ,μου σηκώνεται η τρίχα όρθια.

Μάλλον είμαι περιπτωσάρα.

Πένυ και στα δύο ζευγάρια θα γίνεις κουμπάρα???

Από το πρωί βάζει ένας απέναντί μας φυσικό αέριο και μας έχει κάνει το κεφάλι καζάνι,από τον θόρυβο του κομπρεσέρ.Ησυχία δεν έχουν σε αυτή την γειτονιά,έτσι μου έρχεται να πάω σε μια βραχονησίδα,να είμαι εντελώς μόνη και να ησυχάσω.

Καλημέρα!!!

Πάλι για νυφικά μιλάτε καλέ???Μπρρρρρρρρ,μου σηκώνεται η τρίχα όρθια.

Μάλλον είμαι περιπτωσάρα.

Πένυ και στα δύο ζευγάρια θα γίνεις κουμπάρα???

Από το πρωί βάζει ένας απέναντί μας φυσικό αέριο και μας έχει κάνει το κεφάλι καζάνι,από τον θόρυβο του κομπρεσέρ.Ησυχία δεν έχουν σε αυτή την γειτονιά,έτσι μου έρχεται να πάω σε μια βραχονησίδα,να είμαι εντελώς μόνη και να ησυχάσω.

Οχι καλέ σε κανενα ζευγάρι δεν θα γίνω κουμπαρα στο γάμο τους. Απλά με το δεύτερο ζευγάρι τους φίλους μας, μου έιχαν ζητήσει να βαφτίσουν το μπεμπε που παλινδρόμησε και τελικά το κουμπαριο δεν έγινε και επειδή δεν ξέρουμε αν τελικά θα κάνουμε άλλο μπεμπε εμεις και πότε ,είπαμε να βαφτίσουμε εμεις το δικο τους αν και όταν με το καλό.

Γενικά το κουμπαριο δεν θα χαλάσει όπως και να χει!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Τί δεν ξέρεις καλέ πότε θα κάνεις άλλο μωρό και αν θα κάνεις??Εδώ μας λες ότι θα είσαι έγκυος και στους δύο γάμους!!χαχαχα

Αφού πέρασε ο καιρός και θα ξαναπροσπαθήσεις.Και ξέρεις ότι το πετυχαίνεις εύκολα.Άντε,δεν θέλω ηττοπάθεια.Τί να πω και εγώ,που ένας Θεός ξέρει αν θα προλάβω να προσπαθήσω.Να το πετύχω πάλι...το 3000 και βάλε.

Τί δεν ξέρεις καλέ πότε θα κάνεις άλλο μωρό και αν θα κάνεις??Εδώ μας λες ότι θα είσαι έγκυος και στους δύο γάμους!!χαχαχα

Αφού πέρασε ο καιρός και θα ξαναπροσπαθήσεις.Και ξέρεις ότι το πετυχαίνεις εύκολα.Άντε,δεν θέλω ηττοπάθεια.Τί να πω και εγώ,που ένας Θεός ξέρει αν θα προλάβω να προσπαθήσω.Να το πετύχω πάλι...το 3000 και βάλε.

Επειδή είμαι ΥΠΕΡ-αισιοδοξο ατομο προσπαθώ να το μετριασω λίγο μην σπάσω τα μουτρα μου παλι αλλά δεν μου βγαίνει ,δεν μου βγαίνει!!!

Αλήθεια τι θα κανες Χριστινάκι αν σου προέκυπτε τώρα ένα μπεμπε?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλαναδίτσες μου!!! Γυρίσαμε σήμερα! Καλό χειμώνα!!!

Έχω ένα σωρό δουλειές, αλλά πετάχτηκε ο άντρας μου σε μια δουλειά, ο μικρός κοιμάται (επιτέλους) κι εγώ αντί να βάλω κανένα πλυντήριο, προτίμησα να μπω να σας καλησπερίσω!

Πολύ ωραία περάσαμε στην Κορώνη, αν εξαιρέσετε το γεγονός ότι ο μικρός παραλίγο να διαλύσει το δωμάτιο του ξενοδοχείου! Άνοιγε συρτάρια, έμπαινε μέσα, έβγαλε τα ράφια του ψυγείου, πέταγε πράγματα, μόνο από το φωτιστικό δεν κρεμάστηκε.. Μάλλον είχε συνηθίσει να τρέχει στην αυλή (στο σπίτι στο χωριό) και του κακοφάνηκε ο περιορισμός σε ένα δωμάτιο! Γι' αυτό δεν καθόμασταν πολύ στο δωμάτιο! Επιπλέον δεν κοιμόταν και πολύ!

Όμως περάσαμε πολύ ωραία, είχαμε και το γάμο του κουνιάδου μου και ήταν όλη η οικογένεια κάτω, καθώς και τα ξαδέρφια του Γιώργου, οπότε είχε παρέα στο παιχνίδι. Μικρή και ήσυχη πόλη η Κορώνη, αλλά γραφική και με καλό φαγητό. Η θάλασσα ήταν πάντα ζεστή και ευχαριστηθήκαμε μπανάκια! Ειδικά ο Γιώργος με τα ξαδερφάκια του!

Άντε τώρα να μπούμε πάλι στους παλιούς ρυθμούς!

Εσείς τι κάνετε? Η Μεταξία γύρισε? Πάω να διαβάσω τα νέα σας!

EkcAp3.png

Επειδή είμαι ΥΠΕΡ-αισιοδοξο ατομο προσπαθώ να το μετριασω λίγο μην σπάσω τα μουτρα μου παλι αλλά δεν μου βγαίνει ,δεν μου βγαίνει!!!

Αλήθεια τι θα κανες Χριστινάκι αν σου προέκυπτε τώρα ένα μπεμπε?

Καλά κάνεις και είσαι αισιόδοξη,δεν έχεις κάποιο πρόβλημα και ξέρεις ότι ήταν απλά μια ατυχία.Δεν σημαίνει ότι θα επαναληφθεί.

Τί θα έκανα αν μου προέκυπτε τώρα ένα μπεμπέ...βασικά,πώς να μου προκύψει?Με τον Χάρη συναντιόμαστε 3 φορές τον χρόνο(παλιά πολύ συχνότερα βέβαια),κρίνους δεν μυρίζω...ε,λίγο δύσκολο το βλέπω.Αν συμβεί όμως,την έχω βάψει μάλλον.Θα είναι δύσκολα τα πράγματα για μένα,μια και δεν θα είμαστε στην ίδια πόλη και θα τα λουστώ όλα μόνη μου,συν την μάνα μου.Από την άλλη,θα χαιρόμουν φυσικά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...