Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι ενα παιχνιδι εικονικης πραγματικοτητας. εχεις ενα σπιτι και μαζευεις χρηματα απο διαφορες εργασιες που κανεις για να το επεκτεινεις και να το εξοπλισεις.

Πενυ δεν ξερω ακριβως τι εννοεις γιατι δεν εχω παιξει το αλλο. τους γειτονες μου τους βλεπω σαν ονοματα σε κουτακια που παταω πανω τους για να τους επισκεφθω. να σε ρωτησω και κατι. αυτα τα simcash που εχει πως τα παιρνεις; μονο με λεφτα; αν ειναι ετσι δεν προκειται να δουν δεκαρα απο μενα. αν ειναι δυνατον να πληρωνω για να παιζω παιχνιδι στο fb!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Χριστινα μπες εδώ να δεις

http://thesims.ea.com/

Δεν νομίζω Αννα να πληρώνεις. Μαλλον πρεπει να βρεις δουλεια για να μαζέψεις λεφτά simcash

Τι νομίζεις ετσι ευκολα επιβιωνεις? χαχαχαχα

Μου βάζεις φωτιές!!!! Και θα το ξεκινήσω.....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

και πως πιανω δουλεια καλε; εχει πολυ ζουμι ακομα δηλαδη ε; παντως εγκυος η δικια μου δεν βλεπω να μενει. δεν παιζει κανενας αντρας!

Πατα πάνω στο τηλέφωνο εκει πρεπει να σου βγαλει να βρεις δουλεια ή μεσα απο εφημερίδα. Αν πατήσεις πάνω σε έναν που θα σου γυαλισει και ταιριαζουν τα ζώδια σας και του μιλας και γελαει και συνεχεια του μιλάς και σε συμπαθήσει τον καλέσεις και στο σπίτι σου κα του κανεις το τραπεζι καποια στιγμη θα αρχίσε να σου κανει κορτε και μετά θα σε φιλήσει και μετά θα πεσει στα γόνατα και θα σε ζητησει σε γάμο και μετα στο κρεβατι τρελιτσες και να οι εμετοι και να τα φουσκώματα κλπ χαχαχα

Α!! Οταν τον παντρευτεις κληρονομείς όλα τα υπάρχοντα του άλλου.

Προς το παρόν βρες καμια δουλεια γιατί βλεπω να σε παίρνει ο χάρος με το δεκριανι χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Θα κατσω να γράψω όλα τα ονοματα σε χαρτάκια θα τα βάλω σε ενα βάζο και θα βάλω τον κωσταντή να τραβήξει ενα.

Το φαντάστηκα!!χαχαχα

Μήπως να ξαναμιλήσω με τον γιο σου στο τηλέφωνο,να τον καλοπιάσω λίγο??

Να η Χριστινα πρεπει να το ξεκινήσει αυτό που μενει πολλές ώρες ξύπνια!

Ναι,αυτό μου έλειπε τώρα...μου φτάνει που μαγειρεύω tacos και παγωτά και τρέχω να τα σερβίρω και χύνονται παντού τα σιρόπια και με κράζουν οι πελάτες και με βαθμολογούν πολλές φορές χάλια.χαχα

Μερικοί μου βγάζουν και την γλώσσα!!!χαχαχα

Αρκετά έχω κολλήσει με τα παιχνίδια,37 σχεδόν Μαϊων γαϊδούρα και παίζω σαν παιδάκι!!

Διαφημίσεις

Αν πατήσεις πάνω σε έναν που θα σου γυαλισει και ταιριαζουν τα ζώδια σας και του μιλας και γελαει και συνεχεια του μιλάς και σε συμπαθήσει τον καλέσεις και στο σπίτι σου κα του κανεις το τραπεζι καποια στιγμη θα αρχίσε να σου κανει κορτε και μετά θα σε φιλήσει και μετά θα πεσει στα γόνατα και θα σε ζητησει σε γάμο και μετα στο κρεβατι τρελιτσες και να οι εμετοι και να τα φουσκώματα κλπ χαχαχα

χαχαχα Μου αρέσει που έχει συνοπτικές διαδικασίες!!Από το φιλί,πάει αμέσως στην πρόταση γάμου!!

Βρε κορίτσια, το μεσημέρι έγραψα ένα σωρό πράγματα και τα μισά μου κόπηκαν.Τώρα που τα ξαναδιαβάζω βλέπω ότι δε γράφτηκαν καν.Πώς γίνεται αυτό?Τέλος πάντων!Εμένα μη μου λέτε τέτοια παιχνίδια ,γιατί δεν έχω ιδέα!Από τεχνολογία είμαι λίγο...Πένυ ,μπαίνω σε λίγο στο μπλογκ σου και ελπίζω να μην κάνω καμιά πατάτα!

πες του Χαρη να παιξει κι αυτος! μεχρι τα χριστουγεννα θα εισαι πολυτεκνη! χαχα!

Άσε...εδώ και έναν μήνα περίπου,από τότε που βρεθήκαμε,με ρωτάει κάθε μέρα αν θα τον παντρευτώ και όταν λέω ναι,με ρωτάει πότε.

Λες να κάνω μια εικονική οικογένεια,να ησυχάσω??Ούτε κλάματα μωρών, ούτε τίποτα??Ή έχει και τέτοια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...