Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Τί βλέπω,ετοιμάζεις δωράκι??Και άρχισαν ήδη οι δωροδοκίες??Χμμμμμμμμ...

Αφού όλες ξέρουμε ότι θα το κερδίσω εγώ στο τέλος,που δεν έχω κερδίσει ποτέ τίποτα.Έτσι δεν είναι το σωστό??Ε,φανταστική μου Πένυ??χαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ενω εγω μπορω νομιζεις; και τι θα φανε τα τεκνα μου; τα ποδια μου; ασε που εχω μια κουζινα ανω κατω. τρεχω, δεν προλαβαινω! καλοι μου ανθρωποι!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

ενω εγω μπορω νομιζεις; και τι θα φανε τα τεκνα μου; τα ποδια μου; ασε που εχω μια κουζινα ανω κατω. τρεχω, δεν προλαβαινω! καλοι μου ανθρωποι!

E,ας μην φάνε και μια μέρα καλέ!!

(Έχεις και αδύνατα παιδιά και δεν σε παίρνει να τα αφήσεις νηστικά!)

Καλησπέρα!!Τι κακο είναι αυτό που τις τελευταίες μερες δεν πρλαβαίνω να πω καλημερα....Βεβαια το βράδυ του δίνω και καταλαβαινει.Από Πεμπτη όμως κοβονται αυτά....

Μπαινουμε σε προγραμμα.

Εγώ που και αργησα να ξυπνήσω και δεν έχω μαγειρέψει ακομα????

Λεω να φτιαξω κοκκινιστό που τρελαινοντα και οι δυο μου οι άντρες.

Το απογευμα θα ρθει μια φιλη για καφέ.

Αυτα.....Παω να μαγειρέψω γιατί παλι νυστάζω και πρεπει να ξυπνήσω!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!Επιτέλους έχω ιντερνετ!Τι μου κάνετε?Εγώ τρέχω και δε φτάνω.Μια με τον παιδικό της μικρής που άρχισε χθες,μια μτη βάφτιση και μια με το σχολείο που ξεκινάω την Πέμπτη!Καλε ,ξέρετε ότι έχω πάθει εξάρτηση με την παρέα σας?Τόσες μέρες ρωτούσα στον άντρα μου :Αχ,πώς θα προλαβαίνω να τα λέμε ,όταν θα αρχίσω το σχολείο?Πένυ μου,τι ακούω?Δωράκι,δωράκι?Και πώς θα γραφτώ στο μπλογκ?Για πες!

Καλησπέρα κορίτσια!!Επιτέλους έχω ιντερνετ!Τι μου κάνετε?Εγώ τρέχω και δε φτάνω.Μια με τον παιδικό της μικρής που άρχισε χθες,μια μτη βάφτιση και μια με το σχολείο που ξεκινάω την Πέμπτη!Καλε ,ξέρετε ότι έχω πάθει εξάρτηση με την παρέα σας?Τόσες μέρες ρωτούσα στον άντρα μου :Αχ,πώς θα προλαβαίνω να τα λέμε ,όταν θα αρχίσω το σχολείο?Πένυ μου,τι ακούω?Δωράκι,δωράκι?Και πώς θα γραφτώ στο μπλογκ?Για πες!

Βρε καλώς την!!! Που χαθηκες εσύ??? Από απουσίες ξερεις????χαχαχαχα

Ναι κερναω δωράκι!!! Εφτασα του 200 αναγνώστες και θα κάνω κλήρωση μέσα στις επομενες μερες για ένα ....

-σσσσσ μυστικό - μόνο εδώ το λέω ένα βιβλιο συνταγών χαχαχα

που βγαινει μια γλύκα!!!

Για να γίνεις αναγνωστρια πας στο blog μου στα δεξια στους αναγνωστες και πατάς εκει που λεει παρακολούθηση και συνδεεσαι με το email σου.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Πένυ,πώς θα κάνεις την κλήρωση??

Θα κατσω να γράψω όλα τα ονοματα σε χαρτάκια θα τα βάλω σε ενα βάζο και θα βάλω τον κωσταντή να τραβήξει ενα.

Πενυ παιζεις ακομα sim's; ξεκινησα κι εγω κι εχω κολλησει!

Το είδα ότι το ξεκινησες και γέλαγα. Εγώ δεν τα κανω τέτοια λαθη!! Μετά δεν θα κανω τίποτα όλη μερα μονο sims θα παιζω!!Εγώ επαιζα το παλιο κλασσικο όχι το διαδικτυακο. Στο fb πως είναι? Μπορώ ας πούμε να σε δώ εσενα σαν γείτονα?

Επαιζα χρόνια μεχρι που ο Παναγιώτης με εβαλε στα κολπα με τα cheats ξεκλείδωσα καποια πραγματα και μετά ξενερωσα και σταματησα. Εν τω μεταξύ γέννησα κιολας....

Τώρα λεω να το ξαναβάλω γιατί λεμε για κατι μετατροπες στο σπίτι κα θελω πρώτα να τις δω εκει. Σου χω πει πως την κουζίνα μου τη σχεδιασα στους sims?χαχαχα

Τωρα που ο κουνιαδος μου ετοιμαζονται για γάμο και θα φτιαξουν το σπίτι τους λεω μην αγχωνεστε καθόλου θα σας δώσω τους sims να το σχεδιασετε.χαχαχαχα

Το είχα δώσει στη σχολή σε μια φίλη μου που συζούσε με το αγορι της και πηγε κα αγορασε πλαστικά πιατα για να μην έχει να πλενει και να μπορει να παιζει.Ετρωγε στον υπολογιστή να φανταστεις.

Αλλά έχουν πολύ πλακα!!

Να η Χριστινα πρεπει να το ξεκινήσει αυτό που μενει πολλές ώρες ξύπνια!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...