Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαλκιδική περάσαμε σούπερ ! Πολύ καλό το ξεν/χειο ως προς τις εγκαταστάσεις για τα πιτσιρίκια -- οι παραλίες τους ήταν καθαρές και ζεστές ότι πρέπει για τα παιδιά... τις υπόλοιπες μέρες στα χωριά εναλλάξ είχε πιο πολύ κούραση αλλά και πάλι συνεργάσιμα ήταν σε γενικές γραμμές τα παιδάκια μας !

Σήμερα είμαι λες και με έχεις χτυπήσει με το τηγάνι στο κεφάλι... και από Πέμπτη ξεκινάμε και σταθμό !!!!!! Α ! Κι εγώ με το νέο μου ωράριο φυσικά: από 01/09 θα φεύγω στις 16:30 πλέον... χο χο ... και θα πρέπει να έχω και αυτ/το να παραλαμβάνω εγώ τα πιτσιρίκια από τον παιδικό... απότομη προσαρμογή εεεεε ????

Εσείς Αννούλα ??? Όλα καλά με το σπίτι ???? Είσαι ΟΚ ?

Καλώς την Μεταξία!!!

Χαίρομαι που περάσατε καλά!Έχω να πάω 10 χρόνια στην Χαλκιδική και μου έχει λείψει.

Τί ώρα σχολούσες καλέ μέχρι τώρα??Για να ξέρω αν το νέο ωράριο είναι καλύτερο ή χειρότερο.

Άννα,καλά κάνεις και χορεύεις,καίγονται και θερμίδες έτσι!!

Διαφημίσεις

Βρε καλώς την Μεταξίαααααα!!!!

Καλό χειμώνα και καλωσορίσατε!

Και καλημερα σας, καλησπερα σας μαλλον από την ώρα που βλέπω.Εγώ παλι σήμερα με τις μεγάλες ώρες ξύπνησα και τώρα τρεχω και δεν φτάνω.

Εγώ παντως Μεταξία ανυπομονώ να έρθει η Πεμπτη να παει και ο Κωσταντης στον παιδικο να μπουμε σε ένα προγραμμα βρε αδερφέ.

Να κανω και καμια δουλεια της προκοπής γιατί όλη μερα γυρναω πίσω απο τον Κωσταντή και μαζεύω.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ναι Πένυ μου

Κι εγώ αυτή την εβδομάδα δεν την μετράω καθώς θα είναι μόνο 2 μέρες στον σταθμό... μέχρι το τέλος της επόμενης (09) ελπίζω να έχουμε μπει στο πρόγραμμά μας...

Χριστινάκι μέχρι τώρα έφευγα στις 16:00...

Η Χαλκιδική είναι πολύ όμορφη-πνιγμένη στο πράσινο..

Καλησπέρα κοριτσια!!

Μαζευτηκα και εγώ από τον κηπο.Ουφ! Ολη μερα κατι κανω!!Μεθαυριο μαλλον θα παω για καφεδάκι με μια φίλη μου που το κανονίζουμε καιρό. Ως τοτε πήξιμο....

Μεταξάκι φοβερά είναι να έχει πράσινο στις παραλιες. Ετσι ήταν και στη Ζακυνθο που έιχαμε παει μια χρονιά. Οι ξαπλώστρες δεν είχαν ομπρέλες αλλά δεντρα από πανω.

Να υποθέσω ότι έληξε το μειωμένο σου και θα φεύγεις αργοτερα??

Ολες οι υπόλοιπες τι κάνετε?????

Μπειτε να πουμε καμια κουβεντούλα....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια και πάλι!!Ήμουν σε ένα πανηγύρι(τον φυσικό μου χώρο δηλαδή!)και πριν λίγο γύρισα.Τώρα θα μασαμπουκιάσω και θα δω για χιλιοστή φορά "Στο παρά πέντε".Τί άλλο να κάνει κανείς στα γεράματα??χαχαχα

Διαφημίσεις

Απ!!Σε πέτυχα!!! Και εγώ θα ήθελα να το δώ αλλά ό άντρας μου βλέπει ταινια στο σαλόνι και δεν θέλω να παω πάνω. Ετσι θα καθομαι εδώ και θα παραμιλάω....χαχαχα

Λοιπόν ετοιμαζω δωράκι στο blog μου για τους 200 αναγνώστες μου ένα βιβλιο συνταγών μουρλια!!! Πολύ μου αρέσει!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

και να πω βρε Πενυ οτι δεν εχεις δει τα χαλια μου, παει στο καλο! γιατι κοριτσακι μου; τι σου χω κανει η δολια η χοντρη;

Θα βάλω όμως ρήτρα.

Οποια το κερδίσει θα μου στείλει από ένα πιατο από κάθε συνταγή που θα γράψει μεσα!χαχαχαχα

Εχεις συνδεθεί με το blog μου?

Μεσα στις επόμενες μερες θα κάνω την κλήρωση. Θα ξεκινήσω από αυριο να γράφω ονοματα γιατι 200 και με τον Κωσταντή μεθαύριο θα τελειώσω

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...