Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι μωρέ και εγώ είμαι περισσοτερο του χειμώνα. Κρυο ,τζακι αγκαλίτσες να ζεσταθούμε χαχαχα

Οσο ήταν η άδεια του Παναγιώτη καλά ήταν τώρα να δουμε που ξεκιναει τρύγος και που δεν κανει ούτε καιρό για θαλασσα. Πηγαμε να δουμε την παρασταση του καραγκιοζη και με ζακέτες και μας έσπασε το κρύο

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας,γεια σας,γεια σας!!!!

Άννα,με γεια τα ψώνια σας,πολύ όμορφα είναι,τα 3 πρώτα δηλαδή,γιατί τα άλλα δεν τα βλέπω.

Όλη μέρα κοπροσκυλιάζω και πριν λίγο μαζεύτηκα.Δεν θέλω να έρθει ο χειμώνας και να έχει παλιόκαιρο,ωραία είναι να βάζεις τις σαγιονάρες και να βγαίνεις έξω...

Άντε,καλή εβδομάδα να έχουμε.

πρεπει να πας λιγο πιο κατω τη σελιδα για να τα δεις.

μολις μαζευτηκα. βγηκαμε με την κουμπαροκολλητη Ελενη και πηγαμε για ποτο και μετα για σουβλακι. ωραια ητανε. ξεσκασαμε λιγο χωρις παιδια να μας τραβολογανε.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

καλημερα! τι μου κανετε; ηρθε ο απολυμαντερ κι ελπιζω απο δω και περα να ησυχασω απο δαυτες! Χριστινακι μου οι τιμες ειναι χαμηλες γιατι ειναι απο ιδιωτες και καποια ρουχαλακια ειναι δευτερο χερι, αλλα δε με πειραζει. εγω τα πλενω, τα σιδερωνω και ειναι μια χαρα. μολις τωρα παρελαβα κατι φανελακια και το φορεμα με τη μινι. ειναι κουκλιστικο!

Διαφημίσεις

Καλή εβδομάδαααααα!!!

Πώς είστε??

Να ρωτήσω,η σελίδα του φόρουμ μου έχει σπάσει τα νεύρα,αργεί πάρα πολύ κάποιες φορές να ανοίξει και άλλες κολλάει και τα παρατάω.

Φαντάστηκα ότι θα έχει τίποτα ο υπολογιστής μου,αλλά μόνο σε αυτή την περίπτωση το κάνει,κατά τ'άλλα είναι τούρμπο.Συμβαίνει και σε σας?

Άννα,ευτυχώς που δεν έχω επιχειρήσει να ψωνίσω με αυτόν τον τρόπο, λόγω ασχετοσύνης,αλλιώς...ούτε ευρώ δεν θα μου είχε μείνει.

Εγώ σκέφτομαι να κάνω απολύμανση στην πολυκατοικία,έχω κάτι γείτονες-παράσιτα που μου σπάνε τα νεύρα.

ναι τωρα συμβαινει και σε μενα. εκανε κοντα στο ενα λεπτο να δημοσευσει το μηνυμα μου

Πολλές φορές δεν ανοίγει η σελίδα ούτε μετά από πέντε λεπτά.Μετά την τελευταία αναβάθμιση δούλευαν όλα ρολόι,αλλά μάλλον θα αρχίσει να γράφει πάλι σε λίγο καιρό τα γνωστά με τον διακομιστή.

Διαφημίσεις

Πολλές φορές δεν ανοίγει η σελίδα ούτε μετά από πέντε λεπτά.Μετά την τελευταία αναβάθμιση δούλευαν όλα ρολόι,αλλά μάλλον θα αρχίσει να γράφει πάλι σε λίγο καιρό τα γνωστά με τον διακομιστή.

μη μου λες τετοια! θα πηδηχτω απ' το παραθυρο!

μην το αρχισεις Χριστινακι μου, ειναι εθιστικο!

Το ξέρω,αλλά δεν είναι κρίμα να ακριβοπληρώνεις κάποια πράγματα??

Για τα υλικά scrapbooking πάντως,δεν θα το επιχειρήσω.Από την μια γιατί το μυρίζομαι από μακριά το τελωνείο,από την άλλη γιατί δεν έχει κάποια πράγματα που θέλω.

Και όσο πιο πολλές σελίδες έχουν,τόσο πιο πολλά βρίσκω που μου αρέσουν και θα μείνω ταπί στο τέλος.

μη μου λες τετοια! θα πηδηχτω απ' το παραθυρο!

Και όμως,την βλέπω πάλι να γίνεται την δουλειά.Τουλάχιστον δεν φταίει το δικό μου το μηχάνημα,γιατί αυτό θα με πείραζε περισσότερο!

Η δική μου εβδομάδα άρχισε χάλια.Με το που σηκώθηκα,είχε κατουρηθεί η μάνα μου και τρέχαμε να την αλλάζουμε με την θεία μου.Και μετά λένε ότι είναι βάσανο τα μωρά.Να τις δω όσες παραπονιούνται αν μπορούν να κουμαντάρουν έναν μεγάλο άνθρωπο,που είναι σαν κούτσουρο.Εγώ μετά από αυτό,μπορώ και τρίδυμα να φέρω βόλτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...