Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

• Μου αρέσει 1

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

καλημερααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

το σπιτι μου ειναι βομβαρδισμενο, οποτε σημερα δεν θα με χαρειτε για πολυ.

προσπαθηστε να το ξεπερασετε, μια μερα ειναι θα περασει.

μπουαχαχαχα!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Αφήστε τα σπίτια και βγείτε βόλτα.Το καλοκαίρι τελειώνει...

Το καλοκαιρι παει....δεν βλεπεις καιρό που έχει.... ουτε κανα μπανιο δεν μας αφήνει να κανουμε ο κωλοαερας...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

τι εγινε βρε κορες; βαρεσαμε διαλυση σημερα; εγω σχεδον τελειωσα με το σπιτι. κατι λιγα μεινανε για αυριο. δε σας ειπα. χθες το βραδυ ο Νικος επεσε απο το κρεββατι του κι εχει κανει ενα μεγαλο καρουμπαλο αναμεσα στα ματια του με μια μελανια τοση επανω. τα χρειαστηκα οταν τον ειδα ετσι, αλλα ευτυχως δεν ηταν τιποτα το ανησυχητικο

Το καλοκαιρι παει....δεν βλεπεις καιρό που έχει.... ουτε κανα μπανιο δεν μας αφήνει να κανουμε ο κωλοαερας...

Εγώ δεν βλέπω κανέναν αέρα...το πρωί που βγήκα,ψήθηκα από τον ήλιο.

τι εγινε βρε κορες; βαρεσαμε διαλυση σημερα; εγω σχεδον τελειωσα με το σπιτι. κατι λιγα μεινανε για αυριο. δε σας ειπα. χθες το βραδυ ο Νικος επεσε απο το κρεββατι του κι εχει κανει ενα μεγαλο καρουμπαλο αναμεσα στα ματια του με μια μελανια τοση επανω. τα χρειαστηκα οταν τον ειδα ετσι, αλλα ευτυχως δεν ηταν τιποτα το ανησυχητικο

Καλά,πώς το πέτυχε το καρούμπαλο σε εκείνο το σημείο??Περαστικά στον Νικολάκη,μήπως έβλεπε στον ύπνο του ότι ήταν ο Μπάτμαν και είπε να πετάξει το παιδί??

Άσχετο,αλλά τί θυμήθηκα τώρα...ήμουν τον καιρό του νηπιαγωγείου στην Τρίπολη,στην κεντρική πλατεία και χάζευα ένα αντρικό πουκάμισο σε μια γυάλινη προθήκη,που είχε βάλει κάποιος μαγαζάτορας εκεί.Το κοιτούσα και έλεγα στην μάνα μου να το πάρουμε στον μπαμπά μου.Το θυμάμαι σαν τώρα.Το αμέσως επόμενο πράγμα που συνέβη,ήταν να βρεθώ με σπασμένη μύτη στον γιατρό.Πώς έγινε αυτό,ακόμα δεν έχω καταλάβει,ενώ θυμάμαι με κάθε λεπτομέρεια το πριν και το μετά.

Ωραίο πράγμα πάντως να είσαι παιδί και ας χτυπάς κάθε τρεις και λίγο...

καλημερα! τι μου κανετε; αυριο θα ερθουν για απεντομωση. επιτελους θα ησυχασω απο τις σιχαμενες. η πηγη του κακου ειναι ενα διαμερισμα κατω απο το δικο μου που το νοικιαζε ο παππους μου σε κατι βρωμιαριδες. οταν εφυγαν πριν 3 μηνες μπηκε ο πατερας μου μεσα κι αηδιασε απο το χαλι που αφησαν πισω τους. ανοιξε το ντουλαπι κατω απο νεροχυτη και βρηκε ενα βουνο απο ενα μαυρο πραγμα σαν χωμα. κοβω το κεφαλι μου οτι ηταν περιττωματα κατσαριδας. αφου οταν ψεκασε ξερετε ποσα πτωματα μαζεψε; 70! θα ερθει λοιπον ο απολυμαντερ αυριο και θα απολυμανει και το κατω διαμερισμα, αλλα και την αποχετευση. θα κλειδαμπαρωσω το σπιτι και τα σιφωνια γιατι αυτες θα κανουν παρτυ μολις τις ψεκασει. θα το εφαρμοσω πλεον. καθε ανοιξη θα κανουμε μια απολυμανση στο φρεατιο για να εχω να φοβαμαι μονο αυτες που μπαινουν απ' εξω.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!! Αννα μου μόνη σου εμεινες???? Και το ριξες στα ψωνια βλέπω. Καλα κανεις!!Φιγουρίνι θα την κανεις τη μικρή!!!! Γαλοτσες να της πάρεις για το χειμώνα τις βλέπω τις παιδικές και τις ζηλεύω!!!

Εμεις από το πρωί πριν λίγο μαζευτήκαμε σπίτι. Το πρωί πηγαμε εκκλησία γιατί είναι της Παναγίας με το παλιο ημερόλογιο και η πεθερα μου παει με το παλιο.Ετσι γιορτάζουμε δις!

Χριστινα ωραίο να σαι παιδί αλλά αλοιμονο στους γονείς που τα τραβάνε όλα!! Εμείς σήμερα τον Κωσταντή δεν τον προλαβαίναμε!! Τα ξερει τα λημέρια καλά γιατί τον παει η πεθερά μου και όλο τον ψάχναμε. Σε καποια φάση λοιπόν τον βλέπουμε να περπατάει ακρη ακρη και από κατω 2μ υψος. Ευτυχώς ετρεξε και τον πρόλαβε ο Παναγιώτης!! Μετά έπεσε στο ισιωμα χτυπησε το χερι του εσκισε και το παντελόνι. Και τέλος τον πηραμε σαν τον γύφτο και πηγαμε για καφέ που βρήκε κατι παιδάκια από τον παιδικο και τα ξεσήκωσε και αυτά!!!!!

ΑΝΤΑΡΤΗΣ παιδί μου!!!!

Αννούλα περαστικά σας!!

Δεν σας είπα την Πεμπτη ανοιγει ο παιδικος!!!! Γιουπι!!!! Επιτέλους θα κκανω καμια δουλεια της προκοπής!!!

Το βραδάκι έχουμε παρασταση στο χωριο μας Καραγκιοζη

Α!! Το άλλο ΠΣΚ εχουμε γιορτή κρασιου στη Νεμεα!! Ελάτε να τα πιουμε (ποια μιλάει η δυσφήμιση του κρασιου...τεσπα) .Ειδικά το Σαββατο έχει πανηγυράκι όργανα,γουρνοπούλες σλουρπ

ΚΕΡΝΑΜΕ!!!!

Αυτά προς το παρόν!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Γεια σας,γεια σας,γεια σας!!!!

Άννα,με γεια τα ψώνια σας,πολύ όμορφα είναι,τα 3 πρώτα δηλαδή,γιατί τα άλλα δεν τα βλέπω.

Όλη μέρα κοπροσκυλιάζω και πριν λίγο μαζεύτηκα.Δεν θέλω να έρθει ο χειμώνας και να έχει παλιόκαιρο,ωραία είναι να βάζεις τις σαγιονάρες και να βγαίνεις έξω...

Άντε,καλή εβδομάδα να έχουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...