Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Πόπη,καλό ταξίδι να έχετε και να είναι πολύχρονη η μικρούλα σας!!Να περάσετε πολύ όμορφα και αν περισσέψει τούρτα...την διεύθυνση την ξέρεις!!

Για όσες παραπονιούνται για κατσαρίδες...χτες και σήμερα με επισκέφτηκαν 2 συμπαθέστατα πλάσματα...ΑΚΡΙΔΕΣ!!!!Και όχι τίποτα μικρούλες,μισό μέτρο η κάθε μία.ΦΡΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!

Σας φιλώ προς το παρόν,πάω να φτιάξω φανουρόπιτα,να την πάω το απόγευμα στην εκκλησία.Όχι τίποτα άλλο,να μην έχετε να λέτε ότι δεν είμαι καλή νοικοκυρά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερούδια! Παλι με τις μεγάλες ώρες ξύπνησα!!! Από την επόμενη βδομαδα που ο Κωσταντής ξεκινάει παιδικό θα μπω σε σειρά πιστεύω...

20 καδράκια μου μειναν και τελειώνω και από αυτό!!

Σημερα το απόγευμα λέω να την κάνω και να πάω για καφέ. Βαρέθηκα!!

Ποπη καλα να περάσετε!!

Χριστινα γιατί φανουρόπιτα τι έχασες?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Αύριο είναι του Αγίου Φανουρίου,αλλά θα την πάω από σήμερα,όπως κάνουν οι πιο πολλοί.Αλλιώς θα έπρεπε να την πάω αύριο το πρωί και ως γνωστόν,δεν είμαι πρωϊνός τύπος.

Καλά,το προηγούμενο καλοκαίρι που είχα φτιάξει πάλι,με το που τελείωσε το διάβασμα των ονομάτων,πήραν όλες τα ταψιά και εξαφανίστηκαν,ενώ κανονικά πρέπει να μοιράσεις και στους άλλους.Μην σας πω ότι ήμουν η μόνη που έδωσε στον παπά,ο οποίος κοιτούσε και κανένας δεν του έδινε.

Έδωσα και σε μια γειτόνισσα που ήμασταν μαζί και έτσι αναγκάστηκε να μου δώσει και αυτή.Ούτως ή άλλως δεν είναι και κανένα φοβερό γλυκό,πιο πολύ για το καλό το κάνεις,τί φοβήθηκαν όλοι,μην τους τελειώσει και δεν έχουν να χλαπακιάσουν?

Διαφημίσεις

Φυσικά την έκανα την μακακία μου και σήμερα...αφού "μια βλακεία την ημέρα,τον γιατρό τον κάνει πέρα"!!!

Έφτιαξα μια τέλεια φανουρόπιτα,αλλά δεν ήθελα να την πάω με το ταψί, όπως όλος ο φυσιολογικός κόσμος.Εγώ που είμαι πανέξυπνη,ήθελα να την πάω σε έναν ωραίο δίσκο,τρομάρα μου.Την αναποδογύρισα που λέτε και βγήκε τέλεια,αν και ήταν ρίσκο,γιατί δεν είναι δεμένο το μείγμα,όπως στα κέικ.Όταν πήγα να την ξαναγυρίσω για να την βάλω από την σωστή πλευρά,έγινε κομμάτια...φυσικό και αναμενόμενο.Άρχισε να φωνάζει η θεία μου(όπως πάντα όταν εκνευρίζεται)ότι έπρεπε να την φωνάξω για βοήθεια και ότι έπρεπε να βάλω ταψί από κάτω,κλπ,κλπ,αλλά το κακό είχε γίνει.

Είναι πεντανόστιμη,αλλά εννοείται ότι δεν την πάω έτσι στην εκκλησία, γιατί μοιάζει με καλύβα μετά από σεισμό...χαχαχα

Περαστικά μου και εις άλλα με υγεία(και βλακεία!)...

Tι κάνουν τα ...παραδοσιακά μου κορίτσια?φανουρόπιτες διαβάζω!

Εγω η αναίσθητη δεν πακετάρισα τίποτα ακόμη!Εκανα όμως γαλλικό μανικιουρ κ βγήκε πολύ καλό!Ολο παω να ξεκινήσω να συμμαζεύω και όλο λεω ασε καλύτερα τα χρειάζομαι εξω ακόμη...μάλλον το βραδάκι θα πιάσω γερα και θα τα κάνω όλα.

Οπότε δεν με βλέπω να ξαναμπαίνω οπότε ξανα μανα αντιο σας κ πολλά φιλια!

ΥΓ ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές:):)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Δεν πειράζει είναι σαν να την πήγες στην εκκλησία

Πώς δεν πειράζει?Τόσο κόπο έκανα και βγήκε και καλή.Μάλλον ο άγιος δεν ήθελε να την πάω,γιατί το σκεφτόμουν και βαριόμουν λίγο.Πάντως είναι πεντανόστιμη.

Είπα να την μοντάρω και να της ρίξω και άχνη,να μην φαίνεται το γκρέμισμα,αλλά πρέπει να είσαι μάγος για να την σουλουπώσεις,οπότε το αφήνω.

Πάντως,απορώ με την ηρεμία μου...να είναι τα χρόνια που περνάνε,να είναι όσα δύσκολα έχω περάσει μέχρι τώρα και περνάω ακόμα...παλιότερα θα είχα φρικάρει από τα νεύρα μου,τώρα απλά δεν με άγγιξε.Αρχίζω να πλησιάζω προς την ωριμότητα!!

Διαφημίσεις

Tι κάνουν τα ...παραδοσιακά μου κορίτσια?φανουρόπιτες διαβάζω!

Εγω η αναίσθητη δεν πακετάρισα τίποτα ακόμη!Εκανα όμως γαλλικό μανικιουρ κ βγήκε πολύ καλό!Ολο παω να ξεκινήσω να συμμαζεύω και όλο λεω ασε καλύτερα τα χρειάζομαι εξω ακόμη...μάλλον το βραδάκι θα πιάσω γερα και θα τα κάνω όλα.

Οπότε δεν με βλέπω να ξαναμπαίνω οπότε ξανα μανα αντιο σας κ πολλά φιλια!

ΥΓ ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές:):)

Πόπη και σε αυτό μου μοιάζεις!!Όποτε πήγαινα στην Αθήνα,έβγαζα την βαλίτσα 3 μέρες πριν και κατέληγα να την γεμίζω πανικόβλητη τα ξημερώματα,λίγες ώρες πριν φύγω!!χαχαχα

Γειααα!! Και εγώ που έλεγα οτι τετοια ώρα μια σελιδα θα έχετε γραψει....αλλα που..παει χαλάσαμε κορίτσια....χαχαχα

Λοιπόν έχω πιει καφέ ,εχω φαει και πιτες προβλεπεται μεγαλη νύχτα αποψε!

Κορίτσια του χρόνου εχω γάμο!! Σημερα μου ανακοινωσε η φίλη μου και κουνιάδα μου πλεον ότι θα παντρευτούν μεσα στο 2012 και επίσημα!!!!

Πρεπει να τρεξω να ραφτω!!

Τωρα το πόσα μετρα υφασμα θα χρειαστω με το διαιτολογιο μου τώρα τελευταια...χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Κοιταξτε ανεκδοτο που ανέβασαν στο fb!!Πολύ γέλιο!!

Πως να γίνω σωστoς ρε μάνα όταν από μικρή ηλικία έβλεπα:

-Τον Ταρζάν να τριγυρνάει γυμνός.

-Την σταχτοπούτα να γυρνάει μεσάνυχτα.

-Τον Πινόκιο να λέει ψέματα.

-Τον Αλαντίν να είναι κλέφτης.

......-Τον Μπάτμαν να οδήγα με 320km/h

-Η Χιονάτη να μένει σε ένα σπίτι με 7 άντρες.

-Τον Ποπάϋ να καπνίζει κ να έχει τατουάζ.

-Και το Πακμαν να τρέχει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με ηλεκτρονική μουσική, τρώγοντας χαπάκια που τον έκαναν να σπιντάρει.... Πες μου ΠΩΣ

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...