Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Καλά,μην φανταστείτε και κανένα φοβερό χιόνι...10 λεπτά υπόθεση όλο κι όλο.Αλλά είχε πλάκα,γιατί στην αρχή έπεφτε πολύ πυκνό και σταδιακά αραίωνε,μετά πάλι πυκνό,κλπ.Σα να το έριχνε κάποιος με τον κουβά και στο τέλος έμεναν λίγα και τον χτυπούσε για να πέσουν και αυτά.Και μετά σα να έπαιρνε και άλλον κουβά και πάλι από την αρχή!Πάντως,ωραίο το χιονάκι,αλλά αν το στρώσει και παραλύσουν τα πάντα είναι πρόβλημα.

Τον Μάρτιο του 2006 που είχε χιονίσει πολύ,προσπαθούσα να πάω τα ξημερώματα στο νοσοκομείο,για να φύγει και η αποκλειστική της μάνας μου και δεν υπήρχε ψυχή στο δρόμο,ούτε ταξί,ούτε λεωφορείο και τα είχα δει όλα.Μετά από 3 ώρες έφτασα και αυτή ούρλιαζε!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας τσουπρες!!!!

μακαρι να το στρωσει!!!το λατρευω το χιονι!!!το 2008 που το ειχε στρωσει ηταν τοσο τελειαααα!!!!!θελω παλι!!!!!να παγωσουν ολα και να μην παω δουλεια το πρωι!!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα! Beloved αστερίες είχα πάρει πέρσυ το καλοκαίρι από τον Καψιάνη, στη Θησέως, νομίζω πως είχε και μεγάλους. Νομίζω πως είχε και δίπλα, στο Newman. Και στο Μαμμωνά, στη Ρόμβης. Και τώρα να μη βρεις, αν δεν τους βιάζεσαι, λογικά θα φέρουν μετά το Πάσχα. Στο Newman που πήγα τις προάλλες δεν πήρε το μάτι μου αστερίες, αλλά είναι και νωρίς ακόμα.

Τι ψοφόκρυο σήμερα και πολύς αέρας! Αλλά δε λέει να χιονίσει..

EkcAp3.png

τι κανετε καλε κοριτσια; χθες πηγαμε στην αδερφη μου στη Ν. Μακρη και ξεμειναμε εκει. γυρισα το μεσημερι κι επεσα πανω στην αλλαγη του server. αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα να τα πουμε. Χριστινα αστεριες φθηνους και σε μεγαλη ποικιλια εχει το ebay.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

κι εδω χιονιζει συνεχεια, αλλα δεν το στρωνει με τιποτα. ισως τη νυχτα, αν συνεχισει...

τι κανεις; πως περασατε χθες;

Χτες να σου πω την αλήθεια δεν κάναμε τίποτα ιδιαίτερο. Ο μικρός μας είχε κοιμηθεί το βράδυ στην πεθρά μου οπότε εμείς ξυπνήσαμε στις 11!!! Πηγαμε τον πήραμε και χαζεύαμε στο απίτι με το χιόνι. Εκανε τόσο κρύο εδώ που δεν ήταν για βόλτες.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααα:):):)

Τι κανετε κοριτσάκια μου?Παίξατε χιονοπόλεμο με τα μικράκια σας?

Το ρεβύθι πάντως καθόταν στο ρηλαξ μπροστά στην μπαλκονόπορτα κ χάζευε για ώρα το χιόνι!

Σας έχασα, κάτι με τον σερβερ κάτι με τις δουλειες,καλή Σαρακοστή σας είπα?(νηστευει καμια σας αλήθεια?)

Αντε ξυπνήστε εχω να σας πω κριτικές απο 3(!) ταινίες που είδα!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

καλημερα και καλη Σαρακοστη. εγω ως συνηθως νηστευω τα νηστισιμα! χαχαχα! για πες για τις ταινιες. θα ερθεις για καφε το Σαββατο το πρωι αν παμε; μπορεις να φερεις και το ρεβυθακι σου.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Καλημέρα καλή μου!Δεν οδηγώ κ γενικά δεν βγήκα ποτέ μόνη με το μωρό...με φαντάζεσαι στο τρένο με καρότσι-μωρό να τσιρίζει?Ασε που φοβάμαι τώρα με τις ιώσεις ο παιδίτρος του είπα οτι παμε mall κ με έκραξε γιατί λεει στα ασανσερ εχει παιδάκια άρρωστα(γκκρρρρ)

Δεν πειράζει πηγαίνετε εσείς κ θα μου τα πείτε όλα-όλα όμως!!!:):):)θέλω κ φωτό της συνάντησης!

Λοιπόν,από ταινίες είδα το τουριστ,πολύ ωραίο όντως.Να το δείτε οσες δεν το είδατε.

Είδα το Εγώ ο Απαισιοτατος,μου άρεσε επίσης,μπορείτε να το δείτε με τα παιδάκια σας,έχει πλάκα είναι κ συγκινητικό σχετικά!

Και χθες είδαμε το burried-έτσι γράφεται? (θαμμένος) το οποίο με κουρασε,όλο το έργο μεσα στο λάκκο γυρίστηκε(απαπα μακριά απο μας)και με ψυχοπλάκωσε κ λιγάκι,δεν μου άρεσε το τέλος.Να φανταστείτε σε οοοοληηη την ταινία εδειξε ενα μόνο ηθοποιο κ σε κάποια φάση μια κοπέλα ακόμη για 1 δευτερόλεπτο μόνο!!!

Αυτά απο εμένα,πάω να βάλω σκούπα

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Καλημέρα!! Ωραίο το χιονάκι κι ο δικός μου γιος το χάζευε! Αλλά κι εμείς χαζεύαμε.. Χιονοπόλεμο δεν παίξαμε βέβαια! Δεν έριξε και τόσο. Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια που είχε γεμίσει το μπαλκόνι και κάναμε χιονάνθρωπο, τι ωραία ήταν..

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...