Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστινακι οπως τα ξερεις. εγω μετακομισα κι εμπλεξα μ' ενα σπιτι που εχει προβλημα με κατσαριδες. τοσα χρονια που εμενα εδω, τετοιο πραγμα δεν ειχα δει. τωρα βρηκε. κι εχω μεγαλο προβλημα με τις σιχαμενες.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Διαφημίσεις

καλα ειναι. ο Νικος μου ησυχος οπως παντα. η αλλη εχει γινει ο Θεος να σε φυλαει! διαβασε στη προηγουμενη σελιδα τι μου εκανε σημερα για να καταλαβεις. ασε που θελει να τρωει μονη της και μου κανει μια κουζινα, η χολερα προσωποποιημενη!

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

τα περασαμε πολυ ωραια, τωρα ομως εχουν αρχισει τα παρατραγουδα και δεν ειμαι μαθημενη με εμετους και τα συναφη!τα ζουζουνια τι κανουν?

Ειδα φωτό ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Εχει αρχίσει και φαίνεται και κοιλίτσα!!!!

Ωχ έχεις εμετους κλπ....υπομονή.....Αντε σε λίγους μηνες θα σου κανω παρέα!!! Για πόσο δεν ξερω αλλά στην αρχή σιγουρα!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Ειδα φωτό ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Εχει αρχίσει και φαίνεται και κοιλίτσα!!!!

Ωχ έχεις εμετους κλπ....υπομονή.....Αντε σε λίγους μηνες θα σου κανω παρέα!!! Για πόσο δεν ξερω αλλά στην αρχή σιγουρα!

ευχομαι πολυ συντομα!!!

BDPcp3.pngUvJVp3.pngEBX2p3.png

Καλη σας μέρα!

Μπαίνω να σας αποχαιρετήσω απο τώρα,γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβω μετά...εχω να κάνω βαλίτσες (ωχωχ) και μετά να σουλουπωθώ κι εγώ λιγάκι.Οπότε θα τα πούμε καλό Σεπτέμβρη τώρα,να περάσετε καλά μεχρι τότε και να μου μαζέψετε πολλά πολλά νέα!!!Φιλιά σε όλες!;)

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...