Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Kαφέ η Βάπτιση

kornilia

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• glitter

1649

• kornilia

1602

• cristina112

1432

• peny

1022

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το ειδα κι εγω. μαλλον δεν εχεις κανει λαθος, απλα πρεπει να ειναι αλλη εταιρεια και να εχει αλλες φορμες, γιατι το λογοτυπο που εχουν τα δικα σας μεσα, τα δικα μας δεν το εχουν.

XI64p2.png tk60p2.pngRvBSp3.png

Αννα αυτά που πήρα πάντως δεν είναι τα αυθεντικά σκουικις που πήρε ςεσύ...μάλλον γι'αυτό διαφέρουν κ τα νούμερα.Αλλιώς θα της τα φορέσω σε κανα χρόνο(και βάλε!)

Χριστίνα,αν κάνεις κανα μωράκι θα σου ψωνίζουμε εμείς!!!

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Διαφημίσεις

Χριστίνα,αν κάνεις κανα μωράκι θα σου ψωνίζουμε εμείς!!!

Αν περιμένω μέχρι να γίνει αυτό,μάλλον δεν θα ψωνίσω ποτέ!!χαχαχα

Πόπη,τώρα που θα πας στο εμπορικό,πάρε και κανένα παπουτσάκι...να έχεις να αλλάζεις βρε παιδί μου!!!χαχαχα

Για μένα τέλος τα ψώνια,το καλοκαίρι τελείωσε,τώρα θα περιμένω τα φθινοπωρινά.Ένα σωρό ρούχα έχω,που πάλι δεν τα φόρεσα.Πεταμένα λεφτά είναι τελικά,εκτός και αν κυκλοφορείς συνέχεια και αλλάζεις και εγώ δεν...

Καλε,εγώ ψωνίζω για ψυχολογικούς λόγους.Τα βλέπω και χαίρομαι.Ασχετα που τα περισσότερα δεν προλαβαίνω να τα φορέσω.Τα παίρνω με τη δικαιολογία "κι αν χρειαστεί να παω κάπου επίσημα πχ,να μην έχω ενα ζευγάρι ψηλές γόβες?" και πάλι ασχετα που δεν φοραω ψηλοτάκουνα ποτε!

Κι επίσης Χριστίνα ποτε μη λες ποτε,γιατί δηλ το αποκλείεις?

sDmPp3.png

QVD3p2.png

Δεν το αποκλείω,απλά με τις παρούσες συνθήκες είναι δύσκολο.Και αν τύχαινε χωρίς να το έχω προγραμματίσει,θα ήταν ακόμα πιο δύσκολο,αφού κοντά σε όλα τα άλλα,θα είχα και αυτό και θα ήμουν και μόνη μου εδώ.

Ήδη σηκώνω βάρος,ενώ δεν πρέπει,γιατί έχω και μια κήλη,φαντάζεσαι να είμαι με την κοιλιά τούρλα και να πρέπει να τραβάω έναν μεγάλο άνθρωπο στο κρεβάτι??Και η μαμά μου δεν είναι καμιά χοντρή,πάντα ήταν αδύνατη, αλλά τώρα έχει μείνει πετσί και κόκαλο,παρ'όλα αυτά το βάρος της το έχει,ειδικά όταν δεν μπορεί να βοηθήσει καθόλου,αυτό το βάρος μοιάζει να πολλαπλασιάζεται.

Να πω ότι και εγώ παλιά ψώνιζα για ψυχολογικούς λόγους,κυρίως καλλυντικά και είδη μακιγιάζ(θα μπορούσα να ανοίξω ένα μαγαζί και να τα πουλάω),αλλά μόλις γνώρισα τον Χάρη-και ήταν ο μοναδικός άντρας που μου το έβγαλε αυτό-αισθάνθηκα τόσο γεμάτη,που δεν με ενδιέφερε πια σχεδόν τίποτα.4 σχεδόν χρόνια μετά και ακόμα έτσι αισθάνομαι.

Εννοείται ότι ψωνίζω,αλλά πράγματα τα οποία έχω πραγματικά ανάγκη και όχι ό,τι πέσει στο οπτικό μου πεδίο.

Γεια σας!!!Τι κανετε κουκλες???? Βλεπω κουβεντούλα για shopping therapy πιασατε πρωί πρωί??

Εγώ πάλι αργησα να σηκωθώ και έτρεχα να προλαβω τη λαική!! Χτες βράδυ είπα να βάψω καμια κορνιζα αλλά της νύχτας τα καμωματα τα βλέπει η μερα και γελάει!!

Χαλια τις έκανα και σήμερα ξαναέβαφα.

Το παιδί μου θα μαθει ξενες γλώσσες σας το είπα???? Βλεπει στο youtube ισπανικό παιδικό χαχαχα

Και εγώ τρελαινομαι για ψώνια!!! Οτιδήποτε! Αλλά ειδικά τσαντες!!Κάποτε ήμουν και εγώ τρελή με τα καλλυντικά τώρα όμως έχω κολήσει με κάποια συγκεκριμένα και δεν τα αλλάζω. Ουτως ή αλλως παντα στους τόνους του καφέ θα βαφτώ.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

αχ να σας πω τι μου εκανε η μικρη σημερα. αυτο το παιδι δεν παιζεται με τιποτα! τη βλεπω να μου αφηνει πανω σε μια πολυθρονα ενα πραγμα σα φουντουκι. τι ειναι αυτο λεω; μη παει και το φαει και πνιγει. παω κοντα και τι ηταν; ειχε βαλει το χερι μεσα στη πανα κι ειχε βγαλει ενα μικρο σκατουλακι και το αφησε πανω στη πολυθρονα! καλα που ημουνα μπροστα. αμα δεν την εβλεπα μπορει και να το ετρωγε το θεριο τ' ανημερο!

αχ να σας πω τι μου εκανε η μικρη σημερα. αυτο το παιδι δεν παιζεται με τιποτα! τη βλεπω να μου αφηνει πανω σε μια πολυθρονα ενα πραγμα σα φουντουκι. τι ειναι αυτο λεω; μη παει και το φαει και πνιγει. παω κοντα και τι ηταν; ειχε βαλει το χερι μεσα στη πανα κι ειχε βγαλει ενα μικρο σκατουλακι και το αφησε πανω στη πολυθρονα! καλα που ημουνα μπροστα. αμα δεν την εβλεπα μπορει και να το ετρωγε το θεριο τ' ανημερο!

χαχαχαχα

Ο δικος μου πάλι σήμερα άνοιξε το ντουλάπι με τα μπαχαρικά και έφαγε λίγο από ένα κύβο κνορ εγώ έβαφα πάνω και έρχεται μου λεει έφαγα ένα φάρμακο του μπαμπα. Κατεβαίνω κάτω αρον αρον και μου δειχνει τον κύβο!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

λοιπον Πενυ, νομιζω οτι δεν πρεπει να λεμε ψεμματα στα κοριτσια αλλο πια. ειναι ανεντιμο να δειχνουμε τη μονταρισμενη μας φωτο απο τις διακοπες. αλλωστε φιλες μας ειναι, δεν θα μας παρεξηγησουν.

4217d7db819e221f199.jpg

λοιπον Πενυ, νομιζω οτι δεν πρεπει να λεμε ψεμματα στα κοριτσια αλλο πια. ειναι ανεντιμο να δειχνουμε τη μονταρισμενη μας φωτο απο τις διακοπες. αλλωστε φιλες μας ειναι, δεν θα μας παρεξηγησουν.

4217d7db819e221f199.jpg

Μα γιατί τα αποκάλυψες όλα......

Αφού είχαμε πει ότι θα ναι το μυστικό μας!!!

χαχαχα

Καλοοοοοο

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...